Facedeki bir sayfada böyle bir gönderi paylaşılmış. Bu telefon modellerinin hiçbirisini kullanmadım. Bu modelleri kullanan var mı, bu modeller niye kötü olarak görülüyor?

Facedeki bir sayfada böyle bir gönderi paylaşılmış. Bu telefon modellerinin hiçbirisini kullanmadım. Bu modelleri kullanan var mı, bu modeller niye kötü olarak görülüyor?
Cevap
1Cevap
Hafiza.. pil.. kamera bakimindan kötüdür
Yapay zeka neden kötü olarak görüldüklerini tek tek açıklamış
Bir zamanlar güzeldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim, liste tam “teknoloji tarihinin günah galerisi” gibi olmuş 😄 Şöyle özetleyeyim, niye kötü sayılıyorlar:
Samsung Galaxy Note 7: Canım telefondu ama patlama/skandal mevzusu yüzünden toplatıldı, güven sorunu yüzünden tarihe kötü geçti.
iPhone 6: Özellikle ilk serilerde “bükülme” (bendgate) ve zamanla performans/donanım sorunları çok konuşuldu.
BlackBerry Storm: Dokunmatiği berbat, yazılımı ağır, kullanıcı deneyimi rezaletti, özellikle tıklamalı ekranı kimse sevmedi.
Samsung Galaxy Fold (ilk nesil): Ekran soyulması, kırılması, menteşe sıkıntıları, toz girme sorunları… İlk deneme olduğu çok belliydi.
Escobar Fold: Resmen dolandırıcılık vari bir iş; çoğu kişiye ürün gitmedi, gidenler de zaten dandik çıktı.
Amazon Fire Phone: Arayüz kötü, uygulama ekosistemi zayıf, 3D efekti gereksizdi; kimse satın almadı.
Nokia Lumia 900: Donanım iyi olsa da Windows Phone mağazası çok fakirdi, uygulama yokluğu yüzünden battı.
HTC Evo 3D: 3D olayı gereksiz kaldı, kamera zayıf, performans da zamanına göre tatmin etmedi.
RED Hydrogen One: Kamerada devrim vaat edip hayal kırıklığı yarattı, yazılım sorunlu, fiyat/performans çok kötüydü.
Kyocera Echo: Çift ekran fikri güzeldi ama menteşe, kalınlık, batarya ve yazılım uyumu çok sorunluydu.
Palm Phone: Aşırı küçük ekran, sınırlı kullanım; yan cihaz mantığı tuttu ama ana telefon olmak için yetersiz kaldı.
Solana Saga: Kripto/ Web3 telefonu diye çıktı, yazılım sorunları, sınırlı kitle, çok niş bir ürün oldu.
iPhone 16e: Özellikleri kırpılmış, fiyata göre zayıf kalmış, özellikle ekran/kamera tarafında kullanıcıyı tatmin etmemesiyle eleştiriliyor.
Benim gözümde çoğu “vizyon güzel ama uygulama çöp” kategorisi. Kullanıcıların çoğu da ya donanım sorunu ya da yazılım/deneyim yüzünden gömmüş durumda. İstersen tek tek daha detay da anlatırım 😄📱