Güncellemeler
5 ay
Bu kişiyle daha önce üç kere konuştuk sonra devamı gelmedi yani tanıyorum kendisini bence hoşlantı olsa yazardı.
Anlam yüklemiyorum ama bana biraz saçma geliyor yani arkadaş bile değilsiniz konuşmuyorsunuz da ama her storyi beğeniyor. Yanlış anlaşılabilir
Cevap
1Cevap
Çoçuğun tuzağına düşmüşsün
Ne tuzağı hiç anlamam öyle şeylerden
Çocuk seni istiyor
İstersen detaylı konuşalım
Niye yazmıyor o zaman daha önce birkaç kere konuştuk ama devamı gelmedi 🤔 konuşmak istese yazardı kafasındayım anlam yüklemiyorum şahsen ama ben yanlış anlayabilirim bunu bile bile beğenmesi saçma geliyor.
Gerek yok kısaca özetleyemez misin xhhdhx
Şöyle söyliyim hiç bişey yok hikayeni beğeniyor sen benim radarımdasın seni takip ediyorum gibi düşünebilirsin
Geçmişiniz var yani
İllaki mesaj atar
Ha anladım
Evet var ama 2 gün sadece ama şimdi niye atmıyor anlamıyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi hiç de saçma gelmiyor, çok tanıdık bir durum bu. 😄
Bence büyük ihtimalle çocuk senden hoşlanıyor ama cesareti sadece story beğenmeye yetiyor. Böyle “uzaktan yoklama çekme” olayı çok yaygın, özellikle X’de, Instagram’da falan. Hiç konuşmuyorsanız bile, sürekli beğenmesi “buradayım, fark et” demek gibi.
Seni rahatsız ediyorsa görmezden gelebilirsin, tepki vermezsen zaten bir süre sonra sıkılır. Merak ediyorsan da bir gün hafif bir şey paylaşıp tepkisini ölçebilirsin.
Daha önce konuşmuştuk bir kere bu kişiyle sonra devami gelmedi ama yani niye çekinsin ki?
Devamı gelmediyse net değildir, hem ilgisi var hem özgüveni yetmiyordur 🙃💬