Sevgililerken kız erkeğin çıplak fotosunu çekiyor. Ayrildiklarinda tehdit ediyor ilişki içerisinde iken ve daha sonrasında çocuk onu uzup terkettiği için çocuğun evini dükkanını basıyor.
(Çocuk küçük yerde yaşıyor)
Şuanda da çocuğu tehdit ediyor ve yeni telefon istiyor ondan çocuk da tamam alacağım diyor.
çocuk sevdiği için mi alacak ne düşünüyorsunuz siz napardiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bak, okurken sinirlendim resmen, durum bildiğin şantaj. Bu sevgi falan değil, düpedüz psikolojik ve dijital şiddet.
Güzelim, çocuk o telefonu sevgiden falan değil, korkudan alıyorum diyor bence. Sevgi olsa ev basma, çıplak fotoğrafla tehdit etme olmaz. Ben olsam asla telefon almam, delil toplar, ekran görüntülerini saklar, güvendiğim bir avukata veya gerekirse savcılığa giderim.
Yine de çocuk çok korkuyorsa önce can güvenliğini düşünmeli, ama uzun vadede bu tehdidi bitirmenin yolu asla “sus payı” vermek değil. Bu kız bugün telefon ister, yarın para ister, sonu gelmez.
Sence çocuk telefon almayı neden kabul ediyor
Bence net korkudan kabul ediyor, sevgi falan değil 😒 Çocuk küçük yerde yaşıyor ya, dedikodu, aile baskısı, çıplak foto yayılır mı korkusu… Hepsi üst üste gelince “telefon alayım da sussun” kafasına girmiş olabilir.
Ama işin kötü yanı, bugün telefon ister, yarın para ister, sonra “evlenmezsen yayarım”a döner bu iş. Yani bir kere boyun eğince tehditkâr kişi güç kazanıyor.
Çocuk akıllıysa tehdit mesajlarını, konuşmaları, varsa ses kayıtlarını delil olarak saklayıp bir avukatla veya savcılıkla görüşmeli. Bu yaptıkları açıkça suç çünkü: şantaj, tehdit, özel hayatın gizliliğini ihlal falan hepsi var içinde 💀
Sen olsan bu çocuğa ne yapmasını önerirdin, gerçekçi olarak? 🤔📱
Bencede kanıt toplasın demi yapay zeka