4 gun konusmadi benle bu sure zarfında ayrılmayı düşünüyordum ayrildim da zaten biriyle tanıştım sirf bu yuzden sinirlenmiş ve ona attığım nudelari ailemin sülalemin numarasını bulmuş tehdit ediyor beni birinde maalesef yüzüm var keske bilseydim cahillik ettim avukata gitsem bir sey yapabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu gerçekten çok ciddi bir durum ve seni tamamen haklı olarak endişelendiriyor. Öncelikle, eski sevgilinin seni tehdit etmesi tamamen kabul edilemez bir şey. Böyle bir durumda yapman gereken ilk şey, tehdit ve mesajları mutlaka kaydetmek. Ekran görüntüleri almak, bu durumu belgelemen için çok önemli.
Hukuki açıdan, Türkiye’deki yasalar bu tür şantaj ve tehditleri ciddi şekilde ele alır. Avukata başvurman çok yerinde bir adım olur. Avukatın sana ne yapman gerektiğini net şekilde anlatabilir ve hakkını koruman için yardımcı olabilir. Ayrıca, polise başvurman da önemli, çünkü bu tür tehditler suçtur ve gerçekten yasal yollarla çözülmesi gereken bir durum.
Bu durumda kendini suçlu hissetmene gerek yok, çünkü sen sadece kendini korumaya çalışıyorsun. Yapman gereken şey, bu durumu kimseyle paylaşmaktan çekinmeden, güvenliğini sağlamak ve yasal yollara başvurmak. Bu tarz tehditler ciddiye alınmalı ve karşılık verilmelidir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılSakın korktuğunu belli etme bak ben korktum sonu tecavüz oldu anca öyle şikayetçi olabildim aileme söyleyebildim
Sen de onun ailesinin numarasını buldur onu tehdit et ailesine tehdit ettiğini söyleyeceğini ve şikayetçi olacağını söyle
17 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum her şeyini polise gitsem kanıt tek bir discord mesajı var elimde başka bir şey yok çok üzülüyorum
Cevap sahibi1 yılDevam ediyor mu tehdit etmeye
Cevap sahibi1 yılEn olmadı birilerinden yardım iste ev adresini falan buldur ve de ki tehdit etmeye devam edersen insanlara seni linç ettiririm
Ankara da yaşıyorsan da avukat ihtiyacın olursa benim avukatıma yönlenlendirebilirim seni
Şikayetçi ol kanıt toplamaya devam edip
Mesajlarda da biraz sinirlendir tehdit etsin onların hepsi kanıt
Cevap sahibi1 yılPolise gidersen görüntüleri silerler. Ailene gitmez bile belki olay
Cevap sahibi1 yılGizliden çıkarsan yazabilirim tavsiye verebilirim istersen çünkü aynı şeyleri ben aylarca yaşadım ve benim olay ölüme kadar gidecek gibiydi
Korkarsan iyice üste çıkacak ve daha kötü şeyler yaşanacak
Soran1 yılsavcılığa verdim ama bilmiyorum nokacak
Cevap sahibi1 yılÇok iyi yapmışsın. Senin adına sevindim:)
1 yılBen sadece şunu anlamıyorum Tamam Herkes isteyen istediğini yapar buna hemfikirim kimseyi yargılamıyor sorgulamıyorum Ama sadece şunu sormak istiyorum Neden müsecen fotolarını bir kadın sanal ortamda bir erkeğe atar Bu sevdiğin olsun Eşin olsun fark etmez kim olduğunun bir önemi yok
14 Yorumla
Soran1 yılabi yaptık cahillik ya pişmanım
- 1 yıl
Ya tamam da kanka ortalığın şu an cehennemden bile daha beter olduğunu bilmiyor musun kimseye güvenme bak Yeri gelir anana babana bile güvenmeyeceksin
Soran1 yılabi şu an hala tehlike altındayım..
- 1 yıl
Ya bu durumda ne yapılır inan hiç bilmiyorum başıma böyle bir şey gelmedi ama işte Sen sen ol bundan sonraki adımlarında dikkatli ol korkma bir b** çıkmaz Ama bundan sonra dikkatli olacaksın
Gizli Üye(18-24)1 yılYaşın tutuyorsa polise git hemen çözerler bu vakalar sık zaten eğer mesahla tehdit ettiyse ss al polise anlat kukusu götü kayar o çocuğun
12 Yorumla
Soran1 yılkanıt tek bir discord mesajı var elimde başka bir şey yok çok üzülüyorum
Cevap sahibi1 yılSeni tehdit ettiği mesaj varsa çıka rbirşeyler discord veri veriyor zaten, polisi arayabilirisn ama istersen fiziksel olarak git
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
45Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHiç korktuğunu belli etme, belli edersen seni birçok şey yapmaya zorlar, hemen savcılığa suç duyurusunda bulun elindeki bilgilerle
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılşikayet edebilirsiniz.
11 Yorumla
Soran1 yıltelefon kayıtlarına ulaşılıyor mu
Gizli Üye(30-35)1 yılPolise git şikayetçi ol benim de çıkma teklifini reddettiğim birisi instagramdan normal fotograflarimı şoplayıp yapay zekayla falan müstehcen sitelere atacağını vs tehdit etmişti hemen engelledim polisi aradım bana bilgilendirme yaptılar ses kaydı, ekran goruntusu tehdite dair msjlaşma varsa işin daha çabuk hallolur dedi bir polis bir kaç gün içinde karakola gidecektim sonrasında deprem olunca deprem bölgesinde olduğum için peşini biraktım öncelikle polisi ara ve bir bilgi al
12 Yorumla
Soran1 yılbenim elimde tek bir ss var diğerleri hep telefon konuşması üzerindendi
Cevap sahibi1 yılSes kayıt uygulamaları var doğru olur mu kanıt sayılır mı bilmiyorum bir daha ararsa ses de kaydedersin indir düzgün bir tane
1 yıl4 gün konuşmadı diye ayrılacağın birine neden nude atıyorsun diye sorasım geldi🙄
İnsan ciddi düşündüğü kişiye çeyiz niyetine atar 😂
Tehditleri yazışma şeklinde yaptıysa ss alıp ona bu tehditlere devam ederse şikayet edeceğini, şayet ailene gönderirse onunda bundan zararlı çıkacagını söyle.
Ya bi de 4 gün içinde yeni biriyle tanışma acelen ne. Çok hızlısın bu yüzden yanlış kişilere tosluyorsun. Biraz dikkatli mi olsan.
10 Yorumla
1 yılCahillik falan eden sen değilsin. Hayatının en büyük hatasını ve cahilliğini şu an o yapıyor. Tehtid var şantaj var ve cinsel taciz var şu an yaptığında.
25 Yorumla- 1 yıl
Konuşmaları ve tehtid mesajlarını silme sakın kalsın elinde savcılığa suç duyurusu da yapabiliriz emniyetede şikayette bukuanabilrisin avukat tutmana gerek yok cmkdan verirler avukat sana mağdursun. Ama sikayetci olduğun an sonrasında şikayetini geri çeksen bile kamu davasına dönüşür bilgin olsun
Soran1 yılBenle konuşurken tehdit etti telefon kaydına ulaşılıyor mu
- 1 yıl
Yok ses kaydına ulaşılmaz konuşmalar kayıt edilmiyor maalesef. Ama zaten bir şey yapacağını zannetmiyorum boş yapıyordur. Yaşlar kaç bu arada? Yani istersen şikayetçi ol istersen bildiği dilden konuşup halledelim bizde?
Soran1 yılkeske ulasilsa elimde bir sey bile yok bana telefondan ailene ulaşırım diye tehdit etti konusmadan
- 1 yıl
Yani illa ki ses kaydına gerek yok şikayetçi olmak için. İfadene dayalı şekilde şikayetçi olunabilir zaten fazlası ile yeter hiç bir şeyde yapamaz. Şuanda yapacağını zannetmiyorum zaten daha fazlasını istemeye başlar velki
1 yılAvukata gitmene gerek yok onla tekrar barışmış gibi yap yeni nudeler at ona ama yüzün gözükmesin sende ondan çıplak resimler iste sende ona şantaj yap benim resimlerimi silmezssen seni ifşalarım şehirdeki bilbordlara yapıştırırıp diye tehdit et bak nasıl yola gelecek
11 Yorumla
Soran1 yılonla konuşmak bile tehlikeli
1 yılŞop der geçersin korkma. Çocuğu da bana tecavüz etmeye kalktığını söylerim ebeni zikerler diye tehdit et.
21 Yorumla
Soran1 yılkanıt tek bir discord mesajı var elimde başka bir şey yok çok üzülüyorum
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEğer o fotoğrafları yaparsan kapıda ödemeli bir sürü kargo gelir kapına, bir sürü sipariş veririm, üzerine yaydığın için mahkemelik olursun ailem benim arkamda durur ama senin yanında kimse kalmaz ileride de bu hep karşına çıkar istersen dene diye mesaj at
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı.
1 yılPısırık olma ama eğer ile de şikayeti kafaya koyduysan kanıt yoksa toplamaya calis mesajla iletişim kur
17 Yorumla
Soran1 yılKanıt tek bir discord mesajı var elimde başka bir şey yok çok üzülüyorum
- 1 yıl
Bacımsu burası Türkiye ennn berbat senaryoda ailen sana bi iki tokat vurur kızar ama o çocuğun organları arası boyut açarlar her halükarda rahat ol
Soran1 yılBacım çok korkuyorum bu şahıs beni 5 gündür tehdit ediyor yemeden içmeden kesildim aileme atmakla tehdit etmek nedir ya zamanında buna güvendim keşke yapmasaydım keşke kafama tüküreyim ama şimdi elimde tek bir ss var kanıt olarak o da discorddaki tek bir discord mesajı var şimdi polise gitsem bunla evini telefonunu biliyorum gitsem nolur? Tekrar mı bunu arasam ararsam ne der bilmiyorum
- 1 yıl
Ee niye atmıyor kaç gündür
Soran1 yılAtmıyor niye bilmiyorum atmıyor ama nedense tehdit ediyor bana dön diye korkuyorum yani polise mi gitsem ilk bunu mu arasam bilmiyorum
- 1 yıl
Ya çünkü atmaz rahat ol yapacak adam yapardı
Soran1 yılUmarım öyle olur bacımsu :(
1 yılAvukata gerek yok dayı birinden rica et dava dosyanız açıldı diye arasın korkudan sicar altına 😀 ben yapmıştım bı kere
12 Yorumla
Soran1 yılnasıl dava açtım diyip mi shshsh bunun korkusu da yok
- 1 yıl
İşi bilene git halleder
polise ver hiçbir şeyden korkma ailenden bile korkma
12 Yorumla
Soran1 yılçok delilim yok hepsi eski numara üzerindendi bir tek discord üzerinden tehdidi var mesajlı
1 yılVay oe vay. Sen korkma de ki ailem arkamda durur hata da yapsam o fotoları sana yedirir falan de
11 Yorumla
Soran1 yılne yapacağım bilmiyorum polise mi gitsem
- Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı.
1 yılŞikayette bulunacağını söyle mesaj yoluyla tehdit ettiyse işin kolay çünkü elinde delilde var
11 Yorumla
Soran1 yılsadece kanıt tek bir discord mesajı var elimde başka bir şey yok çok üzülüyorum
Böyle şrfszkeri çokmu arıyorsunuz. İlk işin savcılık oksun...
11 Yorumla
Soran1 yılnöbetçi mahkeme var mıdır
Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. Avukata git şikayetçi ol ama bu ara çocuğun atmayacağına emin ol
16 Yorumla
Soran1 yılAvukat durdurabilir mi hemen
Soran1 yılBen yaymasini istemiyorum benim bir ailem var
Soran1 yılpanel diye bir şey var discord her bilgime ulasmis
1 yılHiç uğraşma direkt polise git şikayetçi ol. Alsınlar içeri aw çocuğunu
13 Yorumla
Soran1 yılAvukata mi gitsem polis ne yapabilir bilmiyorum
- 1 yıl
Hakkında suç duyurusunda bulunur. KVKK dan alırlar direkt
Soran1 yılbulunmaya gideceğim
1 yılmesajlar elindeyse arkadaşı bir ifadeye alırlar
11 Yorumla
Soran1 yılbeni seslide tehdit etti Telefon kayıtlarında fotoğraflarımı kullanma dedim yanıt vermedi ben niye sana iyilik yapıyorum dedi avukata gidicem
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYapabilir tehdit vs. varsa zaman geçmeden avukata söyle dosya açsın.
118 Yorumla
Soran1 yılHerhangi bir şey yapamaz değil mi açınca bu kadari da fazla
- 1 yıl
Yaparsa daha çok ceza alır
- 1 yıl
Hatta telefonuna el konur uzaklaştıröa verilir vs.
Soran1 yılpolise mi gitmeliyim sabah olunca
- 1 yıl
Avukatın var mı?
Soran1 yılhiç yok bulmam lazım
- 1 yıl
Aslında avukata da gerek yok direkt polise gidip aile biriminden şikayetçi olabilirsin.
Soran1 yılsesli telefon kayıtlarında dedi bana fotoğraflarını ailene atarım dedi
- 1 yıl
Tamam polise gidip ifadeni ver kanıtları da telefonunda topla ifadeni alıp kanıtları alacaklar dosya açılacak sonra mahkeme olacak
Soran1 yılbir tek sesli şekilde aradı beni kayıtlar yok
- 1 yıl
Ses kaydı yok mu yani yazışma vs.
Soran1 yılyazışma yok sesli aradi
- 1 yıl
Ararken kayıt almadıysan ve ortada yazışma da yoksa suç isnat edilemez
- 1 yıl
Ön incelemede savcı takipsizlik verir
- 1 yıl
Ama o da karşı tarafın tehdit edip etmediğini itiraf etmesine bağlı eğer hakkınızda şikayet var karakola gelin ifadeniz alınacak dediğinde g*tü tutuşursa evet tehdit ettim diyebilir.
Soran1 yılkeske telefon kayıtlarına ukasilsa
- 1 yıl
Arama kaydına ulaşılır ama ne konuşulduğuna ulaşılamaz. Mesaj atmayı dene mesajla tehdit etmesini sağla yapma falan de elinde kanıtın olsun.
- 1 yıl
Şikayet edecem falan deme sakın
Gizli Üye(30-35)1 yılS*ktirsin gitsin ne yapcaksa yapsın kendi şerefsizliği ile kalır hiç bir şey olmaz şikayet et dava aç bak ne oluyor ona hapse kadar yolu var
11 Yorumla
Soran1 yılçok delilim yok elimde hep telefon konuşmasıyla yaptı bir mesaj var tek
1 yılşu an hayatının hatasını o yapıyor tehdit ve şantajdan şikayet etsen üstüne birde gidip bu bana tecavüz etti fotoğraflarımada shop yapmış tehdit ediyor desen olan ona olucak direk içeriye alırlar
10 Yorumla
1 yılGidip şikayet etsen her türlü sen kazanırsın. Ama ahlak yönünden hata yapmışsın. İnsan evli olmadığı yeni yeni tanıdığı bir insana özel bölgesinin resmini atarki. Bu sana der olsun derim kardeşim. Bir daha böyle işlere kalkışmazssın inşallah.
16 Yorumla
Soran1 yılÇok pişman oldum cahillik ettim
- 1 yıl
Pişman olman iyi bir şey. Bir daha böyle işlere kalkısma kardeşim.
Soran1 yılAbi yeter ki kurtulayım valla 3 gün oruç tutucam bida böyle işler yapmicam ama kurtulamıyorum. Elimde tek bir mesaj var o da discorddan yaptığı tehdit mesajı
- 1 yıl
Dediğim gibi ne olur ne olmaz. O mesajları sen genede ekran görüntüsüde al. O elindeki resimleri bir yerde paylaştığı veya gösterdiği zaman o suçlu çıkar tacizden en az 10 yıl hapis cezası verirler
- 1 yıl
Ama bidaha böyle işler yapma bacım boş ver. Sevgiliyi geçtim arkadaş ortamı bile külliyen zarar bu devirde. Kır dizini otur evinde. En güzeli insanı evi paklar.
Soran1 yılZaten bu duruma geleceğini bilsem emin ol yapmazdım çok pişmanım da geçti iş işten kaç gündür yemek yiyemiyorum tehditten aileme atar diye
Böyle andavallari nasıl bulup sevip sayıyorsunuz pes
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSavcılığa şikayet edersen savcılık çocuğun telefonunda arama yapar
11 Yorumla
Soran1 yılYapabiliyor mu? Bilgisayarında saklıyor bence
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÖzeli yaymak kanunen suçtur 3-4 yıl hapis cezası vardır bunu ona söyle
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİçeriğinde tehtit varsa geçerli olur
Gizli Üye(36-45)1 yılAilenin numarasını nasıl buluyor bu hasta herif. artı buda suç savcılığa git
110 Yorumla
Soran1 yılmersis sızıntısı discord panel kullanıyor
Cevap sahibi1 yılO şahsa de ki yaptığının 2 ve 4 yıl arasında hapis cezası suçu olduğunu ve o sızıntıyla verilere aykırı davranarak kişilerin bilgilerini çalmasının hukukta büyük suç olduğunu söyle bunlar gerçek buarada ruh hastası
Soran1 yılGerçekten de öyleler bacım valla 5 gündür yemeden içmeden kesildim kanıt olarak sadece tek bir discord mesajı var elimde başka bir şey yok çok üzülüyorum bununla gitsem polise olur mu acaba
Cevap sahibi1 yılGit canım senlik bir şey yok sakın üzülme direk yaymak büyük suç bir uğraşsın bakalım veri yaymak nasılmış duam seninle
Cevap sahibi1 yılArtı tehdit ve şantaj o başına gelecekle uğraşsın canım
Soran1 yılşimdi benim ailemin numaralarını da usulsüz yerlerden bulmuş sızıntıdan o da bir suç ben gideyim yarın ama onu arasam mı son kez?
Cevap sahibi1 yılArasanda aynı şeyi söyleyecek karşındaki hasta biri son kez ne demek fayda edecek diye düşündüm biran
Soran1 yılBen de öyle düşündüm polisten başka çare yok ama şimdi kaç gün oldu atmıyor da kimseye napsam bilemedim polise gitmem daha da kışkırtır mı
Cevap sahibi1 yılBu şahıs psikopatsa kışkıştabilir bunu da bilmek gerek biran önce numaranı değiş ilk önce
Soran1 yılNumaramı değiştim başka yerden yazmış bu sefer de :( o yüzden polisi karıştırıyorum artık
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şikayet edeceğini söyle siciline işler ve iş bulamazsın diyebilirsin
10 YorumlaKonuşma seni sindirmeye çalışıyor olabilir inanma bir daha da kimseye güvenme insanoğlu içinde ne sakladığını bilemezsin
13 Yorumla
Soran1 yılÇok mutsuzum kanıt tek bir discord mesajı var elimde başka bir şey yok çok üzülüyorum
Soran1 yılsavcılığa verdim
Bos tehdit. Eger oyle bir sey yaparsa hapis cezasi var
10 YorumlaTel pcyi birde hayırlı iş için kullanın be 🤣
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı.
u 1 yılTelefon numaranı vermeseydin keşke. Savcılığa şikayet et
10 Yorumla Yapmamanız gereken şeyler yaptıktan sonra çözüm aramak biraz zorlayıcı maalesef
10 YorumlaÖyle neden ver sonra dert yan biraz kendinize saygınız olsa elin erkeğine nude verilirmi kocana bile vermiceksin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne avukatı direk git savcılığa ver çıktığı deliğe geri girer
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAllah böyle adamlari yok etsin
Et sikayet alsın cezayı10 YorumlaAile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Nudeleri at at ondan sonra napayım avukata gideyim mi inş atar anana babana
111 Yorumlaadresini söyle dövelim
24 Yorumla
Soran1 yılkeşke
Soran1 yılhala belalı çünkü
- Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılBir b*k yapamaz.
11 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılDirekt git karakola ya da savcılığa şikayetçi ol
11 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHemen polise git hemen
14 Yorumla
Soran1 yılelimde tek kanıt discord mesajı var elimde başka bir şey yok çok üzülüyorum
- 1 yıl
Discord zaten yasaklandı yeterli olmayabilir
Soran1 yılbeni aradığı telefon kayıtları var? Ayrıca tehdit mesajının dcde olması yine kanıttır ki
- 1 yıl
Onlar kanıt ona ait olduğu belli ise
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKorkma bir şey yapamaz cezası var
11 Yorumla
Soran1 yılnereye gitmem lazım cumartesi bugün
Yapar tabiki şikayet et direk savcılığa
14 Yorumla
Soran1 yılpolise mi gitsem sabah
Soran1 yılnolursa olsun gitmem lazım
Çok ayar oluyorum böylelerine
15 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum napacagim
Soran1 yılkendi ss almis
Soran1 yılyasal şikayet etmem lazım
1 yılMecburen annene anlatacaksın savcıya gideceksin birde ayrıldıktan ne kadar sonra tanıştın ki
10 YorumlaGay olduğuna ve insanların resimlerini fotomontaj yaptığına dair dedikodu çıkart 😁
11 Yorumla- 1 yıl
guzel ceva
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye foto attın sende kızım
11 Yorumla
Soran1 yılcahillik ettim..
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç bi bok yiyemez merak etme
15 Yorumla
Soran1 yılyerse napacagim
Cevap sahibi1 yılMerak etme yiyemez sadece seni korkutuyor amacı seni bağlamak
Soran1 yılbağlamak değil çok sinirlendi aldattın beni diyip herkese söylicem dedi
Cevap sahibi1 yılBir iki gün sinirlenir sonra geçer ülkedeki durumları biliyor canım değilse yaysın başına neler geliyor bak göre
Soran1 yılBana dedi ki hicbir sey yapamazsin Ben ifademi verir cikarim dedi
Gizli Üye(30-35)1 yılNude mi atmıştın ona sen 😳 karektersizlik yapıyor
15 Yorumla
Soran1 yılcahillik ettim
Cevap sahibi1 yılEstağfurullah öyle deme o Şerefsizlik yapıyor senin suçun yok
Soran1 yılnapacagim bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılYüzün görünüyor mu senin?
Soran1 yılgörünüyor cunku görüntülü sohbet idi
Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı. savcılığa git hiç korkma
10 Yorumla
1 yılyenisine de at kapissinlar
10 Yorumla
1 yılBu olaydan sonra seçtiğin erkeklere dikkat edeceksin :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYayar her yere rezil olursun avukata gitsen ne değişir ki sen atmışsın sonuç ta ve her şey ortada
29 Yorumla
Soran1 yılher sey ortada ama keşke biraz empati yapsan ya
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum seni ama keşke yüzün görüneni atmassydn yüzünü neden gösteriyorsun bunu idrak edebilicek birisin bence
Soran1 yılBen istemedim görüntülü konuşurken almış yeminle
Cevap sahibi1 yılÖylelerini nasıl buluyosunuz ya gerçekten
Soran1 yılBen böyle biri olduğunu bilsem asla atmazdım
Cevap sahibi1 yılBenden sana tavsiye erkeklerden uzak dur hepsi aynı şu iki günlük dünyayı kendin için yaşa ya kendini sev başkasından sevgi ilgi bekleme ya kendin ol kendine değer ver emin ol ki hayatında birçok şey değişecek
Soran1 yılherkese ifşa olmayacağımi bilsem yalniz yaşayacağım
Cevap sahibi1 yılOlursan yasamayacakmisin
- 1 yıl
O Görüşe katılmıyorum erkekler değil düzeltiyorum sanal ortamda takılan arayış halinde olan erkekler diye cümleyi düzeltmek istedim teşekkürler zira benim çevremde o kadar kaliteli erkekler var ki hepsini ya sevgilisi var ya evli ama hiçbir zaman sanalda bir arayış içinde değil 😉😉
Video mu attın yoksa fotoğraf mi bu da önemli
00 Yorumla
1 yılDık dur korkma hakkını savun gerekırse polıse gıt
18 Yorumla
Soran1 yılbende mesajları yok hepsi telefon üzerinden tehditti bir tek tehdit içeren mesajı var elimde başka yok
- 1 yıl
O mesajı sılme gerekırse dedıgım gıbı polıse gıt ve tehdıt ettıgını şöyle
Soran1 yılOnu gösterip polise gideceğim
- 1 yıl
En doğrusu kım olursa olsun elıne koz verme canım bır daha
Soran1 yılÇok pişmanım yaptım bir hata ama bir daha yapmam anladım..
- 1 yıl
Canım valla çok üzüldüm adına umarım kurtulursun
Soran1 yılKeşke polise gitsem mi onu mu arasam ilk bilemedim
- 1 yıl
Olayın gıdısatına göre polıse gıt
Birsey yapamaz
11 Yorumla
Soran1 yılhep telefopnla arayarak tehdit etti elimde mesaj olarak tek kanıt tek bir discord mesajı var elimde başka bir şey yok çok üzülüyorum
1 yılTamamen mş yüzün foto mu video mu?
16 Yorumla
Soran1 yılfotoğraf yuzum gözüküyor
- 1 yıl
Şop deden yırtmaz mı
Soran1 yılkeske olsa
- 1 yıl
Ya of nolacak sakin ol
- 1 yıl
Relaxla biraz ilkin falan nıydı
- 1 yıl
İfşan bile yayılsa sahip çıkarım üzülme
1 yılilişki yasarlen videonu cekti mi
17 Yorumla
Soran1 yılhayır çekmedi sadece yüzüm görünen bir görüntülü sohbetten ss almis
- 1 yıl
goruntulu seks miydi sadece sohbet mıydı
Soran1 yılgörüntülü seks gibiydi
- 1 yıl
hmm
reelde bununla ilişkiye girdin mi? ve sence ailene atar mı o kadar mı karakteri yok?
Soran1 yılilişkiye hiç girmedim aileme atar by şerefsiz
- 1 yıl
hmm
seni. çok iyi anlıyorum
bu sürecte yanında olmak istiyorum ondan kurtulana kadar kabul edersen
sana destek çıkarım
cunlu cok kotu hıssettım su an - 1 yıl
ailenden hanersiz kapatmalısın mevzuyı
Nude ile tehdit eden erkek erkek değil kadındır.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇırılçıplak misin yoksa sadece memelerin mi görünüyor ona göre montaj diyebilirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen hak ettin bunu amasyada
00 Yorumla
1 yılNe istiyorki neden tehdit ediyor
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri