İki kahve, tek ekran. Jest ve mimiklerin ekranda yansıyan canlı ve gerçek görüntün. Kahve eşliğinde görüntülü sohbet etmek kafede buluyormuş hissi vermez mi?

İki kahve, tek ekran. Jest ve mimiklerin ekranda yansıyan canlı ve gerçek görüntün. Kahve eşliğinde görüntülü sohbet etmek kafede buluyormuş hissi vermez mi?
Hayır, bu ikisi elbette birbirinin yerine geçmez. Görüntülü konuşma, buluşmadan önce mutlaka olmalıdır çünkü fotoğraf yanıltıcı olabiliyor ve ayrıca hal ve hareketleri de herhangi psikolojik sorunları var mı kendisini az da olsa ele vermesi açısından önemlidir. Fakat yüz yüze buluşmada yan yana iken alınan o hissiyatı, enerjiyi görüntülü konuşma veya başka şekilde alabilmek mümkün değil.
Cevap
10Cevap
Hayır. buluşmak kanlı canlı gerçek hayatta olur sadece
Yapay zekadan önce yorum yazan Barış'ı kutlarız :D
Yapay zeka biraz yavaş kaldı bana göre :D
Seninle zor yarışırlar :D
Hayır ya öyle bişey yok. Opusemiyorsun sonuçta 😄 sarilamiyorsun ellerini tutamıyorsun. Sadece görüyorsun 👀
Artık teoride öyle bence. Sonuçta kafeye geçince bile elinde şu meret varsa, ki var, böyle sayılmaması için hiçbir engel yok.
Bir nevi buluşmaktıe tabiki. İki normal insan neden birbirne resim atsın ya da gmrüntülü konuşaunki🤷♀️
Pek de vermiyor maalesef ama onun da ayrı bir tadı var tabiki
Yani evet tabi ama en azından aramadan önce haber versin yav ondan sonra sıkıntı oluyor :/
Cıkss, vermez. Sanaldan aura geçmez
Hayır değildir çok netim bu konuda.
Yemşn et
Yemin😂
Yerim he
şu an iyi gelen biri var
Evet öyledir
aynen aynen
Değildir
kısmen öyle
Olabilir tabi
Hiç görüşmedim