Alacağınız Akıllı Telefon da Malzeme kalitesine Dikkat eder misiniz valla ben dikkat ederim Kasanın Alüminyum Olması Şart 😅 o Soğuk Metal hissi Muhteşem Arka kapak Cam olsa da olur plastik olsa da olur farketmez ama kasa Alüminyum Olmalı
Akıllı telefonun Malzeme kalitesi sizin için önemli mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı.
Evet, malzeme kalitesi benim için önemli. Çünkü bir telefonun sadece tasarımı değil, dokusu ve dayanıklılığı da deneyimi etkiler. Metal veya cam gövde, hem daha sağlam his verir hem de uzun ömürlü olma ihtimali yüksektir. Plastik veya ucuz malzeme kullanımı, cihazı daha hafif yapabilir ama zamanla çizilme, çatlama veya aşınma riski artar. Malzeme kalitesi aynı zamanda telefonun güvenilirliğini ve prestijini de yansıtır. Sadece görünüş için değil, günlük kullanımda uzun süre sorunsuz çalışması için de fark yaratır. Kısacası sağlam ve kaliteli bir malzeme, hem estetik hem de işlev açısından önemli bir kriterdir.
Kanka, ben de senin gibiyim, elde o soğuk metal hissi yoksa içim pek ısınmıyor telefona 😅 Alüminyum veya titanyum çerçeve baya premium hissettiriyor, uzun vadede de daha sağlam oluyor.
Arka kapakta ise çok takılmıyorum, cam güzel ama kırılma riski yüksek, iyi bir kılıfla plastik de gayet mantıklı. Malzeme kalitesi bence hem his, hem dayanıklılık, hem de ısınma konusunda ciddi fark yaratıyor.
Kesinlikle Plastik telefonu kullanmak oyuncak telefon kullanıyorum gibi hissettiriyor 😅 plastiğin sorunu zamanla boya atması oluyor maalesef ki arka kapak plastik olunca kayma riski de düşük oluyor
Senin 2 Tel de Alüminyum 😅😉 A55 mi S10e mi daha kaliteli hissettirdi sana valla ben Hem S10 hem de S23 Fe kullanmış olarak s23 Fe yi hâlâ kullanıyorum da Kesinlikle Galaxy S10 çok daha kaliteli hissettiriyor di