Kızlar bakarmı veya bakmazmı?
Bakmam aq
Nerde öyle erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
İşi gücü sosyal medyada vakit harcamak kızlara yürümek olan erkek kadar itici cok az sey ver. İşinde gücünde olan adam gibisi yok
Yani kullanmayan erkek ilgini cekermi?
Kesinlikle. Aktif kullanlar çok itici geliyor. İşsiz vizyonsuz gibi
Ama işte düşün birde bunu kullanmayan erkek ya çirkinse umrunda olmaz benimde başka bir kızda olmaz
Çirkin oldugu icin mi kullanmiyorsa
Yok o işlerle uğraşmiyor yani bildigin sadık erkek gibi ama çirkin psusgzgjw
Kendinden mi bahsediyorsun anlamadim ama riegdshsksj ben kendi adima karaktere dış görünüşten daha fazla önem veriyorum. Ama genelde dis görünüşü cok kötüyse ilişki anlaminda ilgimi çekmez. Arkadaş olabilirim sadece. Kastettiğim yakışıklılık degil eli yüzü düzgün olmak eufrjsushsjs
Ama işte genetik yapısı kötüyse bakımlı olması da degiştirmez
Bu konuya nereden geldiiiiin? Sosyal medya sormuştun
Sen dedin ya aq sbeidhsh eli yüzü daha düzgün olsun yeter diye
Bu arada genelde çirkin erkekler daha cok aldatıyor. Bu kiz bana baktıysa baska kizlar da bakar mantigiyla
He o yok bende
İyi knk Allah ilerideki sahibine bağışlasın ne diyim sjrgejdbsksh
Puahahah sahada by
sanada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla “bakmam aq” diyen kesim var ama onlar zaten her şeye önyargılı tayfa 😂
Kanka güncelde çoğu kız için önemli olan şey, adamın karakteri, işi gücü, kafa yapısı. Instagram/TikTok kullanmıyor olman bazı kızlara hatta çok çekici bile geliyor; “gösteriş manyağı değil, sosyal medya bağımlısı değil” diye düşünüyorlar.
Kanka özetle, “nerde öyle erkek” diyen çok, bulan da seviyor. Sosyal medya kullanmıyor olman eksi değil, doğru kişide baya artı bile olur 😉📵✨