Bi uygulama kullanıyorum orada bi patlıcan fotosu atıyorum böyle tepkiler alıyorum sürekli korkmayacak birisi yokmu

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
C2 mi😅
Nokta atış hayatım 😅😅
Ee az kullanmadik
Kullanmak istemiyorum bende ama sıkıntı bellı sebebler yüzünden
Cok kez silip yukledim.. bayadir kullanmıyorum belki canim sikilirsa indiririm bende tekrar.. gerçi daha once konustugum kişiler hemen taniyo ama 😁
Kullanma amacına bağlı hayatım 😅
Bilmiyorum bence daha masumcayim😁
Ben evlenmeyi istiyorum karşıma henüz biri çıkmadı evlenmek istiyorum ama aşırı doyumsuz biriyim
Evlenmelk biri boyle yerlerde bulunamaz benceee
Bekar olduğum için ordaym hayatımda biri olsa zaten orada ısım olmaz
Kanka fotoğrafa baktım, cidden ilk anda irkiltici duruyor, o yüzden insanlar “korktum” falan diyorsa baya normal bir tepki 😅
Dostum mesele patlıcan değil aslında, açı, ışık, yakınlık falan çok agresif duruyor. İnsanlar da şaşırınca direkt abartılı tepki veriyor.
Kanka eğer bu seni rahatsız ediyorsa, daha soft, daha dolaylı, belki üstü kapalı fotoğraflar kullanabilirsin. Hem rahatsız olan azalır, hem de gerçekten hoşlanan kişiler kalır.
Dostum korkmayacak birisi illa ki çıkar ama o kişileri bulman için de herkesin sınırına saygı duyman ve bu tepkileri kişisel almaman gerekiyor.
kaç cm ki veya kalın olduğu için mi bu tepkiyi veriyorlar
Ölçmedim ama 20 ye yakın var diye düşünüyorum kalınlık açısından bikere şu tepkiyi almıştım kolundan daha kalın demişti biri 😅
abartma
Görmediğin bişeye yorum yapma istersen :)
nerelisin
Sen nereyi istersen orada olurum ben :) Ankara ve Antalya da yaşıyorum diyebilirim
:D hayır ya yaşadığın yeri sormadım, memleketini merak ettim yani
Ankaralıyım ben :) sen nerelisin
çanakkale
Hm çok geldim güzel yer gezmesini seviyorum gitmediğim yer yok halkada gezerim
Gayet normal aw korkunç çünkü yanlış anlama ama
Ben övmüyorum aldığım tepkiyi paylaşıyorum bunun gibi çok fazla tepki alıyorum normal tepki veren kişi sayısı az
İşte ben de onu diyorum yani normal
Bence görmeden pek bisey deme kendı yorumunu öyle yap 😅
17den sonra korkunç bence hele ki kalınsa hdjshs görmeme gerek yok
Kolundan daha kalın yorumunu almıştım bikere ölçmedim ama 17 yi geçer rahat bence
Tamam işte görmeme gerek yok korkunç olmasının sebebi acıtacak olması zaten onun dışında kötü bir özelliği yok
Acı dediğin ilk 2/3 dk sonrası tamamen zevk
Fake yrak
Hertürlü kanıtlarım sana hiç sorun degıl
Varsa cesaretin gel
Takip ettim
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar