Esim tüm haliyle bu fotoyu paylaşmış seninle nice senelere çok seviyorum seni yazmış neyse bu sorun değil bu cektirdigimiz fotolardan ciplak ayakli cektirdigimiz fotoyu koymuş ayaklarıma gülen oldu bunu paylaşmış ama ben beğendim dedi esim erkek ayağı dedi ama hep kürek gibi o ne bu ne diye güldüler hep çevrede esimde silmedi sizce alay edilecek kadar kötü mü kıskanıyorlar mi?
Karımın paylaştığı bu foto yüzünden ayaklarım alay konusu oldu?
Eğer eşin seni sen de eşini beğeniyorsan, bunu kafana takma. Bence hiç bir sıkıntı yok. Ben bu fotoda iki güzel ve birbirine sevgiyle bağlı insan görüyorum. Ben senin yerinde olsam espriye espri ile cevap verir, dalga geçerdim onlarla. Eşini de tebrik ederim.
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz esim biraz sicakkanlidir böyle foto çekilmeyi sever o da aynısını dedi onlar seni kıskanıyor kendi karıları soğuk diye dedi
Can, valla ilk bakışta söyleyeyim: Ayakların tamamen normal görünüyor, abartısız. Ne “kürek” ne de “alay edilecek” bir durum var fotoğrafta.
Kardeşim, erkek ayağı zaten genelde böyle olur, biraz kemikli, biraz geniş, gayet sağlıklı duruyor. Millet her şeye bir kulp takar, özellikle de mutlu bir çift görünce. Eşinin fotoğrafı silmemesi de bence seni gerçekten beğendiği ve doğal halinizi sevdiği için.
Can, istersen eşinle de konuş, “şakalar hoşuma gitmedi” de, ama kendini asla bu yorumlara göre yargılama. Burada tek sorun, insanların boş yapması.
Hocam bence ayagında bişey yok normal erkek ayagı her neyse ama senin yerinde olsam eşinin ayagı baya açık bırak seninki açık olsun ama eşinin olmasın abazalar çogaldı devir iyi bi devir degil artık bide şunu diyim sana olumsuz yorum yapanlaarı eşinin yanına yaklaştırma
Utanilacak birsey yok gayet normal bir foto paylaşmış tabi esinin ayaklari bacakları burada biraz daha on planda dikkat cekiyor nasil dalga konusuda oldu cozemedim senin ayagina
Anladim zaten yarim bir foto paylasmaz da iste kötü bir durum yok eşine kizma yani o doğal bir foto paylaşmış ikinizde yarim fotoda olsa iyi gozukuyorsunuz
İyi güzelde eşinin ayaklarını neden paylasiyorsun onu anlamadım 😃 seninkilerde normal ayak o kadar detaya kim takılır senin ayağına kadar dikkat eden eşinin bacaklarına da bakar garip bir soru olmuş
0
42 Yorumla
Soran
5 ay
Bu foto bütün normalde esim paylaştı yıl donumumuz çevresi beğendi ayağımla dalga geçti benim arkadaşlarım ondan sordum
Tammda kim senin ayaklarına o kadsr zoom yapar onu merak ettim o detaylı bakicam olan eşinin bacaklarına da bakar birde yıl dönümü için eşim paylaşmış diyorsun kim gidipte altına dalga geçmek bir şey yazar
Senin söylediklerinden öyle anlam çıkıyor mk garip arkadaşların var o zaman detaylı kim inceler bu kadar insan ayağı işte o kadar detaylı bakıyorsa eşinin bacakalrada bakmıştır o zaman öyle düşün
O kadar dikkat eden bakar broo eşinin ayağı ile senin ayaklar arasında çokta absürt bir büyük farklı yok eşin minyon olsa senin ayaklar büyük dursa tamm derim özellikle de yıl dönümünde eşinin paylaştığı birşeyden bunu demekte garip olmuş resime bakınca detaylı mi inceliyorsun sanki 4-5 tane resim vardır bakarsın tebrik falan filan edersin geçersin
Ayağına bakicak kadar resimlerin detayın kim bakar fetiş durumu varsa bilmem o zaman esininde ayaklara bakmıştır gibi gibi bunu söyleyen tek ben değilimdir herhalde
Kim neden dikkat etsin senin ayaklara o zaman fetiş durumu vardır resimde senin ayaklara bakana kadar eşinin bacakalri var ona bakarsın geçersin çok abartilicak bir ayaklarin yok çok dikkatli bakmış hayır bunu gidipte soylemezsjn zaten yav ordan da civiklik yapmak ne alaka zaten
Yok kanka azmak için değildir adamda fetiş vardır herkesin ayağına bakiyorsundur istemsiz eşinin senin ayaklara bakmıştır dikkatini cekmistir yok neden baksın ve neden söylesin çok saçma
Sen anlamıyorsun bro adam beğendiğini bakmiyordur zaten gördüğü için bakiyro şey gibi düşün illaki hatun görünce kalçasına bakıyorsun beğendiğin için yani 🤣 ne bilim hiç arkadaşlarımın ayaklarına bakipta kiskanmadim
Çok abartilicak bir ayak durumu zyok zaten ml nesiyle dalga gecmislar hayret eşinin ayaklarda küçük değil sonuçta eşin minyon tipli olur senin ayaklar büyük kalır tamm derimde yine de gırgır şamata olsa bile dalga geçmem nasıl bir zeka bu böyle onu gectimde acaba ben mi farklı düşünüyorum diye yorumlara baktım çoğunluk zaten ilk dediğimi eşinin eşinin bacakalri yani 🤣🤣
Normal zaten ayaklar falan abartilicak bir durum yok sana takılmalari saçma olmus ama olsun en azında eşinin bacakalri görüp KS deki erkeklerden sevaba girmiş oldun salla boş ver 🤣
beyefendi sizin onlarla aranızı bilmediğim için çok bir şey söyleyemiyorum ama ben bu attığınız fotoğrafa tam boydan bakan biri olsam fotoğrafta gariplik veya anormallik te görmem
aslında sorununun cevabı basit senin arkadaşların diğil mi görüşmeyi kesersin olur biter sonuçta bir fotoğrafıyla dalga geçtik diye arkadaşlığını bitirdi bizimle derlerse goyver gitsin
Bu foto senin degil inanmiyorumm erkeklerin bu kadar boyle bir ortama karisinin bacaklarini atacak kadar geniş insan oldugunu dusunmjyorum umarim degildir
Böyle paylaşmadı normali güzel fotonun ben böyle buraya koydum ayağımı göstermek için dalga geçtiler diye doğal halimizi seviyorum dedi esim ama baya alay konusu oldum
ikizler kadını sence sadakatli ve vefalı mı? bana kocalarına ailesine düşkünler gibi geliyor ama çok fazla gelgitleri var. merakımdan soruyorum konudan bagımsız
ergen değilim seninle yarışacak kadar ama eminim boş tenekesindir sen. seni s. kmeye karar versem uğraşmak istesem her türlü dağıtırım seni emin olabilirsin buna. ama sende o popon olmayacagına yemin edebilirim.
Hayatı sap gibi yaşamakla eşiyle yaşamak arasında fark var deyin. Sizde biraz sivri dilli olun böyle tiplere kedi ulaşamadığı ciğere mundar der bence arkadaş çevreniz sizine gerçekten arkadaş olmayabilir.
Söylediğim zaten ihtar cektim dediğin gibi diğer evli arkadaşlarım var onların esi böyle hayatta çekinmez kocalsriyla onlara da dedim sizinkiler çekmiyor kiskaniyorsunuz dedim gülüp kaldılar biz cektirmiyoruz diye
Çok garip bir ayağın yok yani normal görünüyor ama eşinin bacaklar direk göze batıyor. Çok düzgün ama bir şey sorayım üstte mont alt çıplak sanırım öyle mi?
0
8 Yorumla
Soran
5 ay
İyi sorun yok o zaman kıskanıyorlar demekki yok erkek adam ciplak ayak poz mu verirmis diyor i.. neler
Utanmam da normal değil la, foto da normal değil, soru da.. post gibi bişi var kadında, ama başka bişi yok altında gibi, neden böyle bi foto var da anlamak mümkün değil la