İnternet & Teknoloji konusunda 307 cevap paylaştı.
Bence kız gayet tatlı, sadece makyaj hatta makyajsız tatlılığı bile çıkmış, yakında burun Ameliyatı olucam ehehemm nah tanırlar beni 😅 kendimi sever sayarım , zaten çoğu yerde ailemle gezerken sen hiç ailene benzemiyorsun sen uveymisin sen abinin manitasi mısın sen kimsin diyen çok var tanıyan yok sağ olsun dudaklar yapma kaslar micro kırpık lifting , burnumu sevdiğim halde yaptırıcam yarın cuma cildiye randevum var bakalım 🤭💕
Sosyal medyada hiçbir fotoğrafım yok. Ama koysam da kendimi olduğum gibi koyarım. Bence insanın kendine en büyük saygısızlığı olduğu halini değil kendini değiştirip atması.
Kanka vallahi fotoğraflarımda da gerçekte de aynı Ekin’im ama “story modu” ile “kamera önü gerçekleri” arasında ufak farklar oluyor 😂📱
Dostum ben filtreyi abartmıyorum, ışığa dikkat ediyorum, açıyı iyi seçiyorum; o yüzden yüz yüze gören “sen aynısın” diyor. Ama sosyal medyada çoğu kişi en iyi halini, en iyi açı + filtre + makyaj + poz ile koyuyor.
O yüzden sanaldan biriyle buluşacaksan, kanka önce video görüşmesi şart, yoksa fotoğraflar baya yanıltebiliyor 🙃
Sadece kaşlarımı & burnumu inceltip yüzümü beyazlatıyorum. d
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
5 ay
Sosyal medyada fotoğraf paylaşmıyorum ve paylaşan çoğu insan fotoğraflarına binbir çeşit filtre uyguladığı için görüntülü konuşmadan anlamak mümkün değil kim kimdir.