Eski sevgilim beni her yerden silmeyip story atmaya devam ediyorsa amacı ne olabilir?

Eski sevgilimle 8-9 aydır beraberdik o üniversitedeydi bende memleketimde aynı şehirde yaşıyorduk üniden gelince görüşürdük ama benle konuşurken biriyle benden önce konuşuyormuş sanal ilişki bende yakaladım kızla konuştum kız kendi söyledi benimle hiç görüşmedi felan diye ben yakaladığımda ise o kızla ayrılmışşlar 2 ay önce zaten neyse ben öğrendim tahmin ettim sordum erkek arkadaşıma sordum ona oda anlayınca benden ayrılmaya çalıştı kızla bu ara daha konuşmamıştım sonra anlaşamıyoruz işte felan açıklama yapmaya başladı kızlada ilgisinin olmadığını felan söyledi geri yumuşamaya çalıştı lafı değiştirmeye çalıştı yani o kızla ilgili konuyu ama o an kıza yazmıştım kızla konuştuk herşeyi öğrendim beddua ettim eski sevgilime görüldü attı böyle bitti iletişimiz. Sonra 1 gün sonra tiktoktan geleceğim olacak kıza yanlış yapıp onu nasıl kaybettiğime bakarken diye yazı paylaşmış. Bana snep kullanmıyordu snep felan attı 2-3 kez puanını takip ettim artmadı öyle çok yani şuanda yeni ben takipten çıkardım instegrmdan tiktoktan sneptende çıkardım snepteki resimleri o kaydetmişti onlarda duruyor ama o beni halla çıkarmamış görmemesinin imkanı yok spotifydende halla ekliyiz numaramıda silmemiş amacı ne acaba

Eski sevgilim beni her yerden silmeyip story atmaya devam ediyorsa amacı ne olabilir?