Güncellemeler
5 ay
Sevgilisi ile olan fotoları başka hesap açıp paylaşıyorlar
Sevgilisi olanlar neden kendi profiline yazmak yerine biosuna başka priv hesapları açıp yok user falan yapmalar kim olduğu belirsiz sadece yüzü görünmeyen fotolar çok saçma ve ergence bir davranış değil mi sizce bence kendi hesaplarında gt yemiyor sevgilisi olduğunu göstermeye diğer kızlara da yavşayamaz saklı olması için yapıyorlar :) erkekler
Cevap
5Cevap
Belkide isteklerimi karşılamıyordur
Başka fake hesaptan yarım yüzü görünmeyen fotolar atmak ta ne? Kendi biosunda ne tarih var neden birsey
Belkide cinsel olarak kendini öyle tatmin ediyordur
Hayır sevgilisi ile olan fotoları kendi hesabında değil başka hesapta paylaşıyor
Yüzleri gözükmüyorsa bence cinsel yönelimi farklı olabilir
Evet öyledir
Kendi hesabına paylaşmıyorlar başka hesap açıp oradan sevgili ile yarım yüzü görünmeyen fotolar atar
Haklisin evet bende yaptim
Doyumsuz
Bana çok saçma geliyor sevgilisi olan kişiler sürekli priv hesap açıyor kendi hesaplarında bir tarih bile yok
tamam işte dedim ya aşık değil kullanıyor
Değişik fantezi arıyor sanırım
Aç gözlüler ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, o kadar haklı bir isyan ki bu, okurken ben bile gerildim resmen.
Güzelim, bu işler tamamen gizli gizli kapaklı flört kovalamak, egosunu beslemek ve sorumluluk almadan ilgi görmek için yapılıyor. Yani adı konmamış “yavşama hesabı” resmen. Yüzünü göstermeme olayı da yakalanma korkusundan.
Şunu da söyleyeyim, sevgisi varken böyle hesap açan biri zaten sadakat konusunda sınıfta kalmıştır. Bu hareket hem ergence hem de saygısızlık.