İnternet & Teknoloji konusunda 632 cevap paylaştı.
Linkedin kariyerle alakalı işler için kullanılıyor eğer bağlantı kuracağı birisi değilse ve farklı amaçla kullanıyorsa cidden farklı bir kategoriye giriyordur o erkek.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende senin gibi düşünüyorum bence farklı amaçla kullanıyo baktığı kızlara baktım onlarda en son buna bakmış hatta bunun baktığı kızlara da bakmışlar
Aynen öyle. Fakat ülkemizde kızlar daha erkekle tanışmadan evlilik hayali kuruyor. Hayal ettiği gibi olmayınca da hayata küsüyor bir erkeğe bu denli bağlanmayın
Bağlanmadım zaten ama ne bilim linkedn den kız bakan erkekte normal değil hani o derece de aç olmazsın zaten Instagram da 400 kişiyi takip ediyo ona rağmen konuşuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Linkedin kariyerle alakalı işler için kullanılıyor eğer bağlantı kuracağı birisi değilse ve farklı amaçla kullanıyorsa cidden farklı bir kategoriye giriyordur o erkek.
Bende senin gibi düşünüyorum bence farklı amaçla kullanıyo baktığı kızlara baktım onlarda en son buna bakmış hatta bunun baktığı kızlara da bakmışlar
Kariyerli sapıktır.😂
Ahahahahahahahhaaha sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün
Amin ecmain🙏
Senin tahminin neyse ondan bakar
Ama hiçbirini sosyal medya hesabından eklememiş
Eklemesi şart değil ki hangi niyetle baktığı ortada
Y’a tam diyorum iyi birini buldum stalklayınca böyle şeyler çıkıyo moralim çok bozuldu ve buz gibi soğudum
Erkeklerin çoğunluğu sadık değildir. Seni sevse bile başka biri ile çinsellik yaşamak isteyebilir
Yani mümkün olsa 20 30 kadınla birlikte olabilirler
Sağol içime su serptin ya ne iğrenç varlıklarsınız iyice sinir oldum
Doğrusunu söylüyorum hanımefendi. istersen sen polayanacılık oynamaya devam edebilirsin
Y’a teşekkür ederim ama ne bilim işte sinir oldum bende. Şimdi napsam bitirsem mi? Ama daha sevgili değiliz
Daha sevgili değilseniz ne diye çocuğu bu denli sorguluyorsun? Netice genç bekar bir erkek gay gibi mi davransın
Balık baştan kokar
Aynen öyle. Fakat ülkemizde kızlar daha erkekle tanışmadan evlilik hayali kuruyor. Hayal ettiği gibi olmayınca da hayata küsüyor bir erkeğe bu denli bağlanmayın
Bağlanmadım zaten ama ne bilim linkedn den kız bakan erkekte normal değil hani o derece de aç olmazsın zaten Instagram da 400 kişiyi takip ediyo ona rağmen konuşuyorum
bence cevap çok belli
Ne yapayım
ne istiyorsan onu yap
O kızlarda sosyal medya hesaplarında ekli değil ama baktım kızlarda en son buna bakmış hatta kızlar bunun baktığı kızlara da bakmış
Sapik
O kızlarda sosyal medya hesaplarında ekli değil ama baktım kızlarda en son buna bakmış hatta kızlar bunun baktığı kızlara da bakmış
iş verecektir
🥹🥲
xcvbnmnbvcxcvbnmöç
Meraklı