Yazılımcı olarak dijital ilişki CV sistemi ve puanlama uygulaması fikrim mantıklı mı?

Artık şöyle olacak ilişkiler, a kişisi daha önce kimle sevgili olmuş dijital ilişki cv'sine yazılacak.

sevgililiğini sisteme bildirmeyen sevgili sayılmayacak. (kimse gizli yapmaz zaten kız / erkek hayırdır niye girmiyorsun bilgiyi sisteme der)

ve ilişki biterse eski sevgilileriniz sizi yorumlayacak ve puan vericek.

gerçeği yansıtmayan yorumlar da olabilir elbet bunu da o kişinin aday puanından anlayabileceksiniz yani merve ali için şöyle şeyler yazmış şöyle puan vermiş peki merve nasıl biri yalan söyler mi söylemez mi yeni sevgili adayı anlar bunu

Böylece artık "ilkimsin , ben bak melek gibi insanım hayatım bana şans ver" devri kapanıyor

Bitti mi? bitmedi

Madem kadın ve erkek birbiriyle ilişki kurmakta zorlanıyor artık bu sistemde insanlar eşleşme arayacak,

Portföyünü yaptığı işleri hobilerini fotolarını vs dolduracak güncelleyecek sürekli

sistemde beğendiğiniz insanların profiline girip eski ilişkilerini puanlarını vs görüp teklif göndericeksiniz sistem size uygun konuda date ayarlayacak.

Ne dersiniz yapayım mı?

Yazılımcı olarak dijital ilişki CV sistemi ve puanlama uygulaması fikrim mantıklı mı?