Eski sevgilim beni engelledikçe farklı hesaplardan video atıyor, çerez yerken falan ne anlatmaya çalışıyor sizce 😕?

Eski sevgilimle cok kotu tartıştım kendisi evli cocugu olmuş pisman beni geri istiyor o tren çoktan gitti bitti sen ben diye birsey yok uzlaş dedim ve snapchat üzerinden kendisini silemiyorum ona göstermiyorum ama cok pis terk ettiği icin zamanında beni onu delicesine sevmiştim 🥺 bir gun evdeydik olanlar oldu falan yeminler etti seni alacam eş olarak dedi falan öyle böyle degil inanmistim aradan 24 saat geçmeden başkasına yüzük takti kıza mesaj atıp resimleri gönderdim dedim ki bu adam 24 saat önce buradaydı kiz inat etti evlendi onunla bütün bunlara rağmen... gozumu actigimda hastanedeydim Allah gördü beni canimin yandigini biliyor 🥺 o dönem maf olmuştum... aradan 5 yıl geçti ve eski sevgilim u dönüşü yapti bana tekrar döndü defol dedim birdaha yazma sana inanmıyorum yalancının tekisin dedim yüzüne haliyle kırıldı uzak dur benden diyorum bana video atıyor çerez yediğini atıyor çay içtiğini atıyor yemek yediğini atıyor falan bu ne anlama geliyor sizce ne ifade ediyor? Ve merak etmeyin engelliyorum geri ekliyor farklı isimle ve yeniden video atıyor kendisini yerken falan çerez yemek falan ne demek oluyor ne ifade etmek istiyor bana? Yardım edin nolur

Eski sevgilim beni engelledikçe farklı hesaplardan video atıyor, çerez yerken falan ne anlatmaya çalışıyor sizce 😕?