Güncellemeler
5 ay
tanısmak isteyen var mı beni begenen var mı
goz kapagı dusuklugu icin kalıcı cozum gorme engeli yok yorgun gorunum var
ucuz 200 tl asagı telefon var mı
telefon numarası yok model olmak istiyorum
rüyada sevdiğim kızı eski evinde gordum ben dışarda camın demirliklerin arkasında gordum o o dadan cıktı geldi yanıma camın arkasındaydı sonra parmagı ile kagıt veya gazete vb dokundu sonra arkadaşımın evinn bahcesinde oturdu agladı feryat etti bana seni kullandım dedi
goz kapagı dusuklugu icin kalıcı cozum gorme engeli yok yorgun gorunum var
ucuz 200 tl asagı telefon var mı
telefon numarası yok model olmak istiyorum
rüyada sevdiğim kızı eski evinde gordum ben dışarda camın demirliklerin arkasında gordum o o dadan cıktı geldi yanıma camın arkasındaydı sonra parmagı ile kagıt veya gazete vb dokundu sonra arkadaşımın evinn bahcesinde oturdu agladı feryat etti bana seni kullandım dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Koray, önce göz kapağı düşüklüğünden başlayalım canım dostum. Hafif seviyedeyse botoks veya dolgu ile geçici ama etkili çözümler olabiliyor, kalıcı çözüm istiyorsan plastik cerrahi/oftalmoloji (göz kapağı estetik ameliyatı – blefaroplasti) seçenek. Bu tarz bir ameliyatla hem daha dinç bir görünüm hem de özgüven artışı sağlanabiliyor, ama mutlaka yüz yüze muayene şart.
Koray, 200 TL altı telefon maalesef imkânsız artık. Bu devirde o fiyata çalışan akıllı telefon bulmak neredeyse yok gibi. İkinci el sitelere bakıp biraz daha bütçeyi artırman lazım.
Koray, model olmak istiyorsan önce iyi ışıkta, sade arka planla telefonla bile olsa düzgün fotoğraflar çek, sonra da ajanslara online başvuru yap. Instagram’da portföy hesabı açıp kendini göstermen de çok işe yarar 📸💻
tel numaram yok
Numaran yoksa sorun değil Koray 😊 Instagram portföy aç, ajanslara maille başvur 📸📲
instagram yok