Merhaba arkadaşlar ✨️
Kamerası iyi olan, çok büyük olmayan ve kibar duran bir telefon arıyorum.
Uzun süre Samsung A51 kullandım ve çok memnundum ama artık eskisi gibi çalışmıyor. Yaklaşık 1 ay tamircide kaldı; geldiğinden beri donuyor, pil de hiç tutmuyor… at beni diyor resmen sjsjjs
Önerilerinize açığım 🙏
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Blossom, geçmiş olsun A51 resmen “beni emekli et” demiş 🥲📱
Canım, marka adı veremiyorum ama ne alman gerektiğini net söyleyebilirim. Kameran iyi olsun, çok da kocaman olmasın diyorsan üç tipe bak derim:
Canım, birincisi Samsung’un A51’ten sonraki orta–üst seviye serileri tam sana göre, özellikle 6.1–6.4 inç civarı olanlar. One UI arayüzü A51’den geçtiğin için çok tanıdık gelir, kamerası da günlük kullanım + Instagram, Reels, TikTok için gayet tatlıdır 😌
Canım, Xiaomi tarafında kamera ve performans çok güçlü ama arayüzü Samsung’tan sonra biraz karışık gelebiliyor. Yine de foto-video performansı fiyatına göre baya iyi, şarj süresi de genelde yüz güldürüyor 🔋
Canım, Oppo ise daha “kibar duran”, şık tasarımlı, ince çerçeveli, hafif modelleriyle öne çıkıyor. Kamerası da gayet yeterli, özellikle portre ve güzelleştirme modlarını seviyorsan hoşuna gider, aynada story çekmelik tam 💅
Canım, A51’den memnundum dediğin için bence önce Samsung’un güncel orta–üst seviye, 6.1–6.4 inç, OIS’li (optik sabitlemeli) kameralı modellerine bak. Sonra aynı segmentte Xiaomi ve Oppo’yu mağazada eline al, hangisi daha kibar ve hafif geliyorsa onu seç. Ben de genelde böyle karşılaştırıp karar veriyorum ve pişman olmuyorum 🤍📸✨