Sosyal medya fenomenleri gerçekte rol model mi yoksa gizli bir proje mi 🤔?

Ben bunun farkına onlara özenmeye başladıktan sonra anladim 18 yaşındayım ben bir ay çiçeğiyim güneş (o parlak etkileyici şey iyi ya da kötü) ne tarafa giderse o tarafa giderim , etkilenirim çünkü ben yeni bir ben olmaya başlıyorum büyüyorum, değişiyorum. Her neyse bu şaşalı hayatlar hele böyle kısıtlı imkanların olduğu, ekonominin kötü olduğu dönemlerde ister istemez biz gençleri büyülüyor şahsen bir dönem o etkiye kapılmış dersleri, ilimi, geni, kitapları bir kenara atmıştım doktor olup ne olacağım elin ilkokul mezunu "infulencerı" daha çok kazanıyor , daha mutlu (kime göre, neye göre) derdim. Veya çakal dövmesi mi ne yapan bir kız vardı sonra evlilik programları, sevgililer vs bilirsiniz toplumumuz böyle şeylere pek sıcak bakmaz /bakmazdı şimdi görünüşünü, konuşmasını her şeyi değiştirdi herkes eski hallerini unuttu galiba zengin Kürt bir çocuklada evlendi benim aklıma direkt ne yaparsan yap her şey unutulur , başarıya ulaşmak için her yol mubahtır , utanma durumu senin önünü keser diye bir düşünce oluştu daha derine indim bu sadece 1 örnek ve bu örnek neden devamlı göz önünde istisnalar kaideyi hep bozar mı yoksa bu bir proje olabilir mi düşüncesi oluştu.

Sosyal medya fenomenleri gerçekte rol model mi yoksa gizli bir proje mi 🤔?