Çok teşekkür ederim kendimi geliştiriyorum gün geçtikçe ama gel gelelim ki insanları rahatsız edici düşüncesi olan insanları uyardığımda kalkıp 15/16 yaşında ergenler bana Türkiye’nin size ihtiyacı yok diyor işte sosyal medyanın azizliğine uğruyoruz.
Ben kendimi geldikçe geliştiriyorum bakın sosyal medya bile sadece evde olduğum için buraları bile sileceğim instagram Facebook bile kullanmıyorum hep sildim whatsapp ı da sildim çünkü zaman kaybı
Artı 4 dil biliyorum 2 si ana dilim İngilizce ve Türkçe. Diğer ikisini yeni öğrenmeye çalışıyorum ilerlettim sayılır İspanyolca ve fransızca. Eh diğer dillerde az buçuk bir şey sayılır japonca rusça İtalyanca falan derdimi anlatacak kadar işte. Üstüne gitmiyorum çok geçerli değil diye öyle çok bildiğim söylenemez
Önce eğitimim önemli biliyor musunuz Türkiye hariç başka bir ülkeye pek gitmek istemiyorum burada büyüdüm belki ondandır ama yabancı da tanıdım gerçekten ne kadar anlaşsam da bana yabancı geliyorlar illa bilmiyorum ama nereye gidersem gideyim Türkiye benim için bir başka
Kim istemez ama belki Buda bizim imtihanımızdır kadere boğun eğecek değiliz çabalayıp kurtaracağımıza inanıyorum ben zaten çok iyi bir çocukluk yaşamadım hala da öyle babam evi terk edip gidiyor ağlasam da sızlasam da ben bunu sinirlenerek kendimi üzerek çözemeyeceğim elbette acı şeyler yaşamak kötü insanı bir süre sonra bomboş bir kafa hisssiz yapıyor ama bunu aşmak içimizde ben ilk kez bu sene acı şeyler atlatmıyorum kii. Daha önce de oldu bu elbette zor ama burada benim verdiğim savaş önemli diye düşünüyorum dayanıyorum dayandıkça güçleniyorum ha ağlıyor muyum elbette ağlıyorum ben de insanım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mal akımları desek daha doğru olur zekasını kullanamayan insanlar yapar onları.
Şuursuzun biri bir şey yapıyor hangisi en beyinsizceyse herkes onu yapıyor
Hiç işim olmaz aptal işi
arabam yok ki🤔🤔🤔🥺🥺🥺
Tiktok kullanan bana göre sorunludur
Kaliteli içerikler yapan var ancak Türkiye’de ne düzgün ki?
Ne olacak halimiz böyle ya
Al benden de o kadar 😑
Ergen düşünceli insan çok yoksa yaş bir şeyi teşkil etmiyor
Sen bayağı akıllı duruyorsun ama 🙂
Çok teşekkür ederim kendimi geliştiriyorum gün geçtikçe ama gel gelelim ki insanları rahatsız edici düşüncesi olan insanları uyardığımda kalkıp 15/16 yaşında ergenler bana Türkiye’nin size ihtiyacı yok diyor işte sosyal medyanın azizliğine uğruyoruz.
Kitap okuma alışkanlığın nasıl acaba
Ben kendimi geldikçe geliştiriyorum bakın sosyal medya bile sadece evde olduğum için buraları bile sileceğim instagram Facebook bile kullanmıyorum hep sildim whatsapp ı da sildim çünkü zaman kaybı
Kitap olarak edebiyat şair veya romantik kitaplar ya da hayvanlarla doğayla olanları okuyorum
Valla seni takdir ediyorum yaa 😊
Artı 4 dil biliyorum 2 si ana dilim İngilizce ve Türkçe. Diğer ikisini yeni öğrenmeye çalışıyorum ilerlettim sayılır İspanyolca ve fransızca. Eh diğer dillerde az buçuk bir şey sayılır japonca rusça İtalyanca falan derdimi anlatacak kadar işte. Üstüne gitmiyorum çok geçerli değil diye öyle çok bildiğim söylenemez
Teşekkür ederim gerçekten.
Yunanistanliyim bu arada
Allahım tam bir makina valla maşallah
O zaman Ela 😃
Ama ispanyolcaya daha hakimim konuşmayı seviyorum Fransızcayı da fransaya gideceğim için öyle pek öğrenmek istediğim bir dil değil aslında 😄
Yolculuk ne zaman
Yani bana bir işe yaramaz diyorlar hiç umursamıyorum insanlardan uzağım çoğunun ne olduğunu anlıyorum soğuk değilim ama güvenmiyorum kimseye._.
Kısmetse bu yıl sonu pandemi iyice bitsin istiyorum.
Üniversite içinde Kanada ya da amerikayı düşünüyorum
Daha çok gençsin her şey istediğin gibi ilerler umarım. Çok isterdim daha mutlu bir ülkede yaşayalım ama görüyorsun işte
Önce eğitimim önemli biliyor musunuz Türkiye hariç başka bir ülkeye pek gitmek istemiyorum burada büyüdüm belki ondandır ama yabancı da tanıdım gerçekten ne kadar anlaşsam da bana yabancı geliyorlar illa bilmiyorum ama nereye gidersem gideyim Türkiye benim için bir başka
Güzel memleket burası ama ya 😊
Kim istemez ama belki Buda bizim imtihanımızdır kadere boğun eğecek değiliz çabalayıp kurtaracağımıza inanıyorum ben zaten çok iyi bir çocukluk yaşamadım hala da öyle babam evi terk edip gidiyor ağlasam da sızlasam da ben bunu sinirlenerek kendimi üzerek çözemeyeceğim elbette acı şeyler yaşamak kötü insanı bir süre sonra bomboş bir kafa hisssiz yapıyor ama bunu aşmak içimizde ben ilk kez bu sene acı şeyler atlatmıyorum kii. Daha önce de oldu bu elbette zor ama burada benim verdiğim savaş önemli diye düşünüyorum dayanıyorum dayandıkça güçleniyorum ha ağlıyor muyum elbette ağlıyorum ben de insanım
Zor şeyler yaşadıklarınn
Ve teşekkür ederim hepimizin başına güzel ve mutlu günleri hepimiz hakediyoruz hiçbirimizin suçu yok ama bunu düzeltmek bizlerin elinde
Keşke senin gibi bir arkadaşım olsaydı 😊
Çok sevindim böyle düşünmenize herkes siz gibi anlayışlı olsaydı
Burada kalıcı değilsin sanırım ama yine de beni takip eder misin
Evet değilim ama merak etmeyin ya iyi yanından bakın Nisan ayına kadar buradayım
Yani ortasına kadar
Daha iyi tanışırız gibi 😂
Yok sefmom öyle şeyler
A1 Türkçe
Türkçe ne demek?
O kadar delirmedim
Hyr cekmedim
Çekenlere sordun xper mi kasıyon avel
Sordum*
Evet exper
Alakasız yorumdan şikayet ediyomda xper kaybet