Instagram resim ve videoyu çok düşürüyor, elimde kendi düzenlemelerim tonla wallpaper var, müzik videoları var, editlerim var, harici edit sosyal medya videoları (mizah komedi) bunlar var, bunları bir platforma yüklemek istiyorum çünkü telefon ve harddiskte tonla yer kaplıyorlar, nasıl bir çözüm bulabilirim buna bilmiyorum, Instagram'da kalite sorununu çözsem amacım kitle ya da etkileşim değil insanların da yararlanacağı bir platform haline getirmek ve kendimde yer açmak, fikirleri alayım ne yapılabilir
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka ne güzel şeyler üretmişsin, çöpe gitmesin onlar ya 🥲🎧
Bak şöyle yapabilirsin:
Bence önce hepsini Google Drive / iCloud / OneDrive tarzı bulut depolamaya at, telefondan ve harddiskten baya yer açılır. Sonra da insanların da görebileceği iki yer seç: YouTube ve Pinterest.
YouTube’a müzik videoları ve editlerini “unlisted” veya “public” atarsın, linkle paylaşması kolay olur. Pinterest’e de duvar kağıtlarını yüklersen hem bozulmadan durur hem de insanlar direkt kullanır 📱💾
Instagram’da çözünürlük için de 4K yerine 1080p yüksek bitrate export, dikey format ve yüksek kaliteli yükleme ayarını açmayı dene. Ama asıl arşiv için bulut + YouTube bence tam sana göre çözüm.
Pinterestte instagram gibi görüntü kalitesini çok düşürüyor, youtube genel olarak kanal video düzeni olan biryer, instagram gibi bir yer güzel olurdu
Tam sana göre iki yer var kanka: Behance + DeviantArt 🎨📂
Behance’e portfolyo gibi klas klas atarsın, kalite bozulmaz.
DeviantArt’a wallpaper + editleri koyarsın, isteyen indirir, telefonun da rahatlar 💾✨
Bunlar çöp