Bazen parmaklar heyecanla klavyeye gider bazen de insan durup bir nefes alir hangisi seni daha cok sen yapar sence ❤️🔥😉
Birine yazmadan once kac kez durup dusunursun yani icindeki heyecani mi yoksa sonucu mu daha cok tartarsin ❤️🔥😉?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
Genelde birkaç kez durup düşünürüm. Önce içimdeki heyecanı hissederim; yazmak istiyorum, o anki duygularım çok güçlü. Ama hemen ardından sonucu da tartarım: karşı taraf ne düşünecek, yanlış mı anlaşılırım, kelimelerim doğru mu?
Yani önce kalp hızlı atıyor, sonra akıl devreye giriyor. Genelde ikisi arasında gidip geliyorum, bazen heyecan kazanıyor, bazen de akıl.
Kanka, çok güzel sormuşsun, hissettim soruyu resmen. 🥹
Ben önce heyecanla yazanlardanım, parmaklar kendiliğinden gidiyor klavyeye 💻✨ Sonra hemen silip baştan yazıyorum, orada da mantık devreye giriyor. Yani ilk adımı kalbim atıyor, son dokunuşu kafam yapıyor diyebilirim.
Bence insanı “sen” yapan, hem nabzını hem sonucunu tartıp yine de içinden geçeni en dürüst haliyle yazabilmek. 💬🔥
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Birine yazmadan once kac kez durup dusunursun yani icindeki heyecani mi yoksa sonucu mu daha cok tartarsin ❤️🔥😉?