- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO da bir daha yazma der, ben de derim. Arada kavgalar da olur, anlaşmazlıklar da önemli olan birbirimize olan güvenimiz, sevgimiz. "Bunu niye yaptın?" Diye sordurmayacak kadar güven verebilmek, mesafeyi koyabilmek. Yoksa o atişmalar, yazma demeler illaki olur. Sen sevdiğin kişiden emin olduktan sonra onu sadece sinirle söylediğini anlarsın.
22 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzın bal yesin 😅
- +1 yıl
😅🫶
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBi daha yazma diyecek biri değilim. Mesajla iletişim her zaman konuşma fırsatı olmadığında mükemmel bir iletişim biçimi. Trip atmayı beceremiyor olmak artı mı eksi puan mı bilmiyorum ama doğrusu bana yazan birine bir daha yazma demezdim. Yazma diyerek açık ve net belirttiğim kişinin de sonradan yine de yazmasını beklemem, herşeyi kesin bir şekilde bitirmeden kimseye yazma demem. Güzel bir diyalog kurarken ben o diyalogla oyun oynanmasını tasvip etmiyorum enerjiler iletişimi etkiliyor varsın her şey normal ve güzel yaşansın tarafındayım. Trip benlik bir şey değil.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu şarkıya bende takığım bu aralar.
Yazma dediğim herkes bir değil gerçekten umursamıyorsam yazmasın isterim. Sevdiğim biriyse gönlümü alsın isterim o yüzden öyle demişimdir ama kadın dili ve edebiyatını anlaması gerek tabi 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Bu ara ben de takığım 😅 kadın dili ve edebiyatı önemli shsj
- +1 yıl
Anlamayan kaybeder 💅 teşekkürler minnoş 💋
- +1 yıl
Aynen öyle, rica ederim 💚
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz duygusal bir anda yazmışsam tabiki yazmasını beklerim yazmazsa krize bile girerim o derece ajsnzjsj
35 Yorumla- +1 yıl
Çok tanıdıııık 😅
- +1 yıl
Yazmasını istemem gibi havalı cümleler kuramıycamm o yüzden 😂
- +1 yıl
Kuramayız 🥹😮💨
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum tatlımm🩷🌸
- +1 yıl
Rica ederim bebişim 💚
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evet beklerim, sinirden kızgınlıktan söylemişimdir ki ben zaten bekleyemeden geri yazarım! 😅10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Yazmam ben öyle , mesajıma görüldü atılması , mesajını kapatması asla asla yazmam
:D
19 Yorumla- +1 yıl
Artistleşme olm görüldü atılınca yazılır shsjs
- +1 yıl
Türkçesi bozuldu adamın shaj
- +1 yıl
ahahha sinirleniyor bir de
- +1 yıl
Sinirlisin işte
- +1 yıl
🥳🥳
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBir daha yazma dediysem, yazmasını istemiyorumdur.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBir daha yazma dediyse, asla yazmam
212 Yorumla- +1 yıl
Üff konuşma büyük büyük
- +1 yıl
🙄🙄 tamam
- +1 yıl
😌 ha şöyle sjsjj
- +1 yıl
Ben dersem sen yaz biliyorsun beni jsjsjsus
- +1 yıl
@inciitanesiii nazın geçiyor mu bu Mai kişisine sjdjaj
- +1 yıl
Onun geçiyor gibi jsjsjs beyefendiye blöf yapılamıyor 🙄
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL itiraf ediyorum zekice bir soru jsjj geçiyor geçiyor
@inciitanesiii blöf nedir ki 🙄
- +1 yıl
Sözlük anlami mi?
- +1 yıl
Pokerde elin kötüyse karşıya elim iyi gösterme durumu değil mi yahu 🙄
- +1 yıl
He öyle yazıyor jsjsjss ne anlarım ayol pokerden
İkizler burcunun hareketi işte o ya
Yazma derim ama sen yaz
Git derim ama sen gitme jsjsjsjs ne güzel anlattım - +1 yıl
Cümleye ikizlerle başlayınca hemen anladım hsj
Soru sahibi giyotin dayayacak şimdi boynumuza 😅 - +1 yıl
Never ever! 😅 bakın keyfinize.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Beklemem çünkü yazma demişim bir kere.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen bir kişiye yazma dediysem zaten istemiyorumdur. bu yüzdende gurur gibi düşünmem. yani yazmasını istediğim halde yazma demektense eğer bir kişiyle konuşmak istersem bunu direk yüzüne karşı söylerim. eğer baktım ki benimle konuşmak istemiyorsa zaten bende konuşmam. beni istemeyeni istemedim şimdiye kadar. kısaca beklemem çünkü bitmiştir benim için.
10 Yorumla Kişiler kendi araların yapılan tartışmalarda bunu hep yapar. Hatta evli insanlar bile yapıyor. Dilin kemiği yok. Sinir anında her şey söylenebiliyor. Bende bazı anlarda yazmasını beklerim. Yazmazsa ise ben yazarım. Problem etmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıldık, barışmak istedim, bana bir daha yazma arama dedi, birkaç mesaj daha attım, dönüş yapmadı, engelledi, aylar geçti (6 ay). gelen mesaj:
-nasılsın.. neden yazmıyorsun
+yazma dedin
-doğru.. ama yine yazarsın diye düsündüm
+ben artık başkasına yazıyorum, sen de başkasına yazma dersin artık.. hosca kal42 Yorumla- +1 yıl
Oha kötü olmuş bu 😅
Cevap sahibi+1 yılbir insana "yazma" dediğinizde gerçekten yazmamasını istiyor musunuz yoksa naza mı vuruyorsunuz emin olmanız gerek, ömür kısa, insan eninde sonunda gider sevildiği yere
+1 yılBekleyince yazmaz , beklemeyince tıpış tıpış yazar hem neden yazma diyorum ki yazsınn 🙃
15 Yorumla- +1 yıl
İşin sırrı beklememekte jdjd
- +1 yıl
Beklenmedik anda gelen mesaj mutluluğu diye bir şey var sjsjsj
- +1 yıl
Ah ya, evet 😃
- +1 yıl
O mesajı 😍 böyle okumayan bizden değildir sjsjjs
- +1 yıl
Asla 🙅♀️ değildir 😅
+1 yılBir daha yazma denilen kişiye genel olarak sakın yazmayı bırakma demek istenmiştir ve bir daha yazma cümlesi o an bir sinirle söylenmiştir. Tabii ki, burada bu cümlenin kime söylendiği de önemlidir, herkes için geçerli olan bir durum değildir...
10 Yorumla
+1 yılÇok sinirliysem bunu söyleyebilirim ama beni tanıyorsa gerçekten böyle bir şey olmadığını bilir..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kişiye ve duruma göre değişir. Genelde dediysem veya denildiyse ne yazarım ne de yazmasını beklerim
19 Yorumla- +1 yıl
Sus be
- +1 yıl
Hiç ya :D bunlar hep sıcaktan
- +1 yıl
Pahalı ya 🥹
- +1 yıl
Öyleyim nolcek
- +1 yıl
Tamam en güzeli djdj
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bir daha yazma dediysem yazmasını beklemem :D ''Bir daha yazma'' dendiyse bana mutlaka yazarım sjsjash
12 Yorumla- +1 yıl
Dengesiz 😅
+1 yılYazmasını bekleyenlerdenim😅 yoksa böyle 🙄 yapıyorum ya da benim tam öyşe trip atarkan çekilmiş bir kaç ifadem var onu atıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
😮💨 yani bi anlık sinirle söylenmiş olabilir 😬
- +1 yıl
Neden herkes normalmiş ya :D kesinlikle sinirciklerimiz bir anda tavan yapabilir
- +1 yıl
İçime su serpiştirdin sjsj 😅
- +1 yıl
Sende benim içime serpiştirdin jdmxkdmx yalnız değilim 😅
- +1 yıl
😮💨🌷 iyi ki jsjs
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bana yazma diyene yazacak kadar gurursuz olmadım hiç. Yazma yazıyorsa yazmam. Yazmamı istiyorsa bir gülücük atsın yeter, o zaman anlarım ki trip atıyor. Ama bunu da yapmazsa asla asla asla yazmam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeklerim insanları sıkmanın bunaltmanın bir anlamı yok
112 Yorumla- +1 yıl
Ben soruyu yanlış okumuşum 🤣 bir daha yazma dediysem yazmasını beklemem o an bitmiş demektir benim için
- +1 yıl
Şaşırdım mı 😅
- +1 yıl
Sen likelayinca fark ettim hastayım ben 😒
- +1 yıl
Hastalanınca hiç çekilmiyorsun catut hsjs
- +1 yıl
İşin ne çek 🤪
- +1 yıl
Bana ne olm 😒
- +1 yıl
Bak benle düzgün konuş saçını çekerim senin 😒
- +1 yıl
shshah düzgün konuşuyorum ya gayet :D bu benim en düzgün üslubum
- +1 yıl
Daha çok mahalle ağzı gibi geldi 🤪
- +1 yıl
Sen mahalle ağzı görmemişsin 😅 süt çocuğu
- +1 yıl
Hahaha sus Alamancı sen ne bilecen 🤣
- +1 yıl
😌💅 herkese anladığı dilden konuşacak kadar biliyorum mesela sjsj
- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılHepimiz de var o dengesizlik sanırım 😄 gurur yapıyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ondan gurur meselesi
Yazma dediğim halde yazarsa engellerim sjsjs
15 Yorumla- +1 yıl
Uuu çok sert djdjs
- +1 yıl
Tabi ya ne sandın 🤪
- +1 yıl
Kimseye müsamaha göstermek yok mu? 😋
- +1 yıl
Arkadaşlarıma evet, eski sevgilime hayır 😂
- +1 yıl
Tatmin oldum ben 😃
Bunlar ifşa edilmemesi gereken küçük sırlarrr tehlikeli oyunlar 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Belki normal olan biziz :D
- +1 yıl
Karmakarışık olaylar bizim işimiz
+1 yılBir daha yazma dedikten sonra yazmam beni bilen bilir 🙄
123 Yorumla- +1 yıl
Yaw he he 😅
- +1 yıl
Yazma dedinde yazdım mı ne hee hesi 🤨
- +1 yıl
dedim ve yazdın istanbullu ahsjah
- +1 yıl
Sen yazdın ben yazmam
- +1 yıl
Yoo yazdın ispat edeyim mi 😃
- +1 yıl
Et
- +1 yıl
Dur şunu ekleyeyim; çünkü haksızdın
- +1 yıl
Bekle lan
- +1 yıl
Lanlı lunlu hop konuşma 😬
- +1 yıl
😃 buldum bir kaç örnek, buraya mı atayım?
- +1 yıl
Bana at buraya ne atıyon 🤨
- +1 yıl
Hadi buraya atayım :D eğlenceli olur shshaha
- +1 yıl
Ben biliyorum neleri göstercegini… ama bişey olmuşsa bana söyledigin bir kaç şey vardı bana dokunmuştu.. şimdi bunları mı burada konuşcaz 🤔
- +1 yıl
Bence konuşmaya gerek yok ama çekineceğim bir şey de yok :D yani tamamen sana bıraktım. Açıyor muyuz? Açmıyor muyuz?
- +1 yıl
Gurur yapma bende yazdım sana dee olsun bitsin 🙄
- +1 yıl
yok “yazma” denilince yazmam asıl beni bilen bilir sjsjsj
- +1 yıl
Egon batsın 😒
- +1 yıl
Üstüme iyilik sağlık egolu değilim ki ben 😮💨
- +1 yıl
Aç aç aç aç 👏 😂
En sevdiğim şey kaos 😂😂😂 - +1 yıl
@lotus-patra çiçeğim neremi neremiii hahahah
- +1 yıl
Sen bir yerini açma kız 😬
İstanbul'un msjlari için aç dediydim ben 😂 - +1 yıl
@lotus-patra sence ben onu anlamadım mı 😅
- +1 yıl
Anladın tabiki 😘
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende onu anlamıyorum yazma deyince yazılmaz niye yazma diyosun o zaman yazılmasını istiyorsan biz erkekler düz mantık çalışırız yaz ya da yazma bitti bu kadar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Yazma dediyse bitmiştir bir daha yazmam çocuk oyuncağı mı bu kendi isteyince yazacam istemeyince yazmiycam şakadan bile olsa yazmam arkadaş biter
10 Yorumla
+1 yılBen birine kolay "yazma bana" demem. Diyorsam karşı taraf tarafından tacize uğruyorumdur. Bu durumdan kurtulmak için yazmamasını söylerim ve yazmasını da istemem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYazma dediklerim oldu gerçekten yazma demişimdir ama yazmasını beklediklerime yazma demem çünkğ yanlış anlayabilir riske atmam 😄
10 Yorumla
+1 yılBir daha yazma diyorsam kararlıyımdır ve netimdir. Birine böyle dedikten sonra kimseden yazmasını beklemem ya da istemem :D
10 YorumlaBir daha yazma dedikten sonra yazmaya cüret edeni, zengin küfür literatürüyle karşılayanlardanım daha ziyade.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSinirlenince yazma demem ben yazma dediysem gerçekten yazılmasını istemediğim içindir.
Dolayısıyla da yazmasını beklemem.13 Yorumla- +1 yıl
Yazayımmı yazmayımmı diyecem kendim kasinacam demiyorum baz geçtim 😂😂
- +1 yıl
Ya sen beni mi takip ediyorsun 🙄😀
- +1 yıl
Hayır ama sosyetic hanimefendinin yorumunda kesin oluyorsun ve Allah'ın işi yorumlar nasıl diye bakıyordum ki aaaa ne göreyim lotusum pataram burada yorum yapmazsam çatlardim 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hatasının ne denli büyük olduğunu fark etmesi için derim, anlarsa yazabilir, anlamadıysa hiç yazmasın.
10 YorumlaNe kadar çok sevsem de saygı duyulmuyor ise ancak o şekilde yazma derim.. yazma dersem de asla beklemem çünkü o raddeye kolay kolay gelmem
10 Yorumla
+1 yılÖnceden olsa sülük gibi yapıştırdım ama artık kafama takmıyorum yani yazma diyen insana yazma bir daha muhatap olmam
10 Yorumla
+1 yılYok beklemem kimseyi.
Ya konuşulur iki medeni insan olarak ya da yollar ayrılır kimse için bekleyemem zaman çok kıymetli...10 YorumlaÖyle bir durumda olduğum oldu evet ama genelde normalim 😄
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Yazma diyosam yazmasını istemiyorumdur niye bekliyim
10 Yorumla
+1 yılKonuşmak istiyorsa kendi yazar aksi takdirde yazmam.
10 YorumlaSoluğu mahkemede bile alabiliriz bende şaka olmaz xkdkv
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. Beklerim ya. Git derim gitsin istemem küserim gönlüm alınsın isterim falan
10 YorumlaYazma diyorsam, birazcık gururu varsa yazmaz.
10 Yorumla
+1 yılKime dediğime bağlı. Bazen cidden rahatsız oluyorum. Bazı kişilerde naz yapıyorum.
10 Yorumla
+1 yılYazmasını bekleyenlerdenim , yazmazsa niye yazmıyorsun diye trip atanlardanım
10 Yorumla
+1 yılBir daha yazmasını bile istemediğim insanı engellerim. Normal olduğumu düşünüyorum.🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir daha yazma deyip ulaşmaması için engelleyenlerdenim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Normalim. İstiyorsam yazma diyemem o riske atılmam.
10 Yorumla
+1 yılyazma diyorsam bitmiştir bidaha yazarsa engellerim.
10 Yorumla
+1 yılanlık sinirle falan söylediysem gider gönlünü alırım :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben yazma dediysem yazmasın beklemem. Bana derse ben de yazmam beklemesin hiç
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu çok zor söylerim ama söyleyince atmasını istemem. :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBiri bana bunu bir kez dahi söylemişse, ölse mezarına gidip fatiha bile okumam
10 Yorumla
+1 yılBeklemem , bana bi daha yazma dediyse kendisi yazacaktır
10 YorumlaBen demedim hiç ama diyene de yazmadım yazmam da :D
10 Yorumlabir daha yazma demek sürekli bana yazmanı istiyorum demek
11 Yorumla- +1 yıl
Aferin bebişim. Aynen ondan 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekleyenlerdeniz 😂tıpkı kavga sonrasında romantik an yakalamak gibi. Karşılıklı yükselme ve doyumsuz anlar gibi🙂😎
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsert sekilde yazma dersem, yazmasin zaten, istemiyorum😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. kolay kolay bır daha yazma demıyorum , dediysem de yazmıyordur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yazma dediğim halde yazarsa kızarım
114 Yorumla- +1 yıl
Odun musun sen
- +1 yıl
Aynı şey işte 😅
- +1 yıl
İkisi de odun işte 🙄
- +1 yıl
Kalas olmadan önceki hallerine dönelim, aynı şey işte :D hammadde aynı.
- +1 yıl
Hee hepsi tahta 🪵 😅
- +1 yıl
Pes etmene sevindim :D çünkü evet, şekilleriniz farklı da olsa odunsunuz jsjssj
- +1 yıl
ahaha hayalperest seni 😅
+1 yılO sözü söyleyen insanın hayatımda ne kadar önemli olup olmadığına göre değişir vereceğim cevap.
10 Yorumlaeğer seni seviyorsa yazar eğer seni sevmiyorsa ve bir daha yazma diyorsa bir daha yazmam kendisi bilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapmıyanlar mı varmış 😲
13 Yorumla- +1 yıl
Varmış 🙄
- +1 yıl
Bence yalaaaaaannnn 😂😂
- +1 yıl
Düpedüz yalan ya gülüyorum hallerine 😅
+1 yıltabiikide beklemem, haketmiştir. lüzümsüzün tekidir. Ben öyle herkese mesafe koyan biri değilim, Demekki hak etmiş.
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel kavga edip sonrada yazma bır daha diyip gözümü tlfdan ayırmayan ben yazmasını deli gibi isterim 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeklerim, anormalim djsj
13 Yorumla- +1 yıl
😅 bendensin
- +1 yıl
💖😂
- +1 yıl
😬💚
- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri