Güncellemeler
5 ay
21 yaşında erkek
Kız çevresi yok tek beni takip ediyo kursta baktığı başka bir kız daha varmış ama bana yazdı tanışmak istedi reddettim çıkardım etmiyorum takip o iki haftadır etmeye devam ediyor neden. Kurstaki başka bir kıza bakmaya devam ediyor sordum millete bir tek sana yazdı diyolar öyle herkese yazan tıp değilmiş.
Cevap
2Cevap
Eğer bi erkek akıllıysa aynı gruptaki diğer kişilere yazmaz zaten sormana gerek yok
Yazmamış ztn bı bana yazmış ama kursta başka kıza bakiyomus onunla konusamiyomus
Bi ümit..
Çok sevdiği beğendiğinden değil mi yani kurstaki kıza niye bakiyo mesela onunla hiç konuşmamış cekingen davranmış bana yazdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim acıdı okurken, baya kafa karıştırıcı bir durum 🥲
Güzelim, büyük ihtimalle birkaç sebep birden var:
Bence reddedildi ama seni tamamen kaybetmek istemiyor. “Belki ileride fikri değişir” diye umut besliyor olabilir. Erkekler bazen “takipte kalayım, ortamı bozmayayım” kafasında oluyor. Ego kısmı da var; “beni silmedi” görmek istiyor, sen onu sildin ama o “ben olgunum, takipte kalırım” moduna girmiş olabilir.
Kız çevresi az olduğu için de seni gözünde biraz özel yere koymuş olabilir. Kursta baktığı kıza da ilgisi var ama belli ki ilk adımı sana atmış, o yüzden sende kafası hâlâ takılı olabilir.
İçinden gelmiyorsa asla geri eklemek zorunda değilsin. Rahatsız oluyorsan da takibi görmezden gel, hayatına bak. En güzeli senin kafanın rahat olması canım 💛📱
Kurstaki kızdan cekiniyor dediler biraz naoacagini saairiyomus ona karşı bana istek atıp direkt yazdi dürüst ol ne bu şimdi yara bandı mi yapacaktı beni
Yara bandı olma ihtimali yüksek maalesef 🙃 Kendini yedek, garanti kapı yapmaya çalışmış olabilir 💔📱