Öncelikle herkese merhaba bu sene qr sistemi getirilmiş okula derse girince qr okutuyoruz SÜMOB diye bi uygulamadan
şuanlık geliştirme aşamasında falan dediler bizden ne olur ne olmaz diye ıslak imza topladılar şimdide QR geçerli olacak Dyolar haftaya final haftası bi dersin pratiğinden kalmış gözüküyorum yüzde 20 nin üzerinde ve hocaya bunu söyledik sisteme giriş yapamıyorum diyor şimdi sorun bizdeki onşardamı ayrıca bunu düzelttirmeleri için ne yapabilirim bilginiz varsa yardımcı olabikrimisiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım selam, final haftasında böyle saçma stres çok can sıkıcı gerçekten.
Bak dostum, SÜMOB hâlâ geliştirme aşamasında olduğu için bu tip hatalar çok normal. Burada sorun büyük ihtimalle sende değil, sistem tarafında ya da hocanın panelinde.
Şunları yapmanı öneririm:
Önce uygulamadaki yoklama geçmişinin ekran görüntülerini al. Sonra hocana mail at veya yüz yüze gidip, “şu şu tarihlerde dersteydim, QR okuttum ama sistemde yok görünüyor” diye belgeli şekilde göster. Ardından bölüm öğrenci işlerine veya fakülte sekreterliğine git, durumu anlat, varsa dilekçe ver.
Bir de okulun Bilgi İşlem Daire Başkanlığı varsa, SÜMOB’u onlar yönetiyordur, onlara da mail atıp tarihleri, dersi ve hocayı yazarak kayıt açtır. Önemli olan final öncesi yazılı iz bırakman, sonra “bize kimse söylemedi” diyemesinler.