İnternet & Teknoloji Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme işlemi neden hata veriyor? İremmmm0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bahar dönemi için kayıt yenileme yapacaktım fakat böyle bir uyarı ile karşılaşıyorum. Başına gelen var mı? Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme işlemi neden hata veriyor? Cevapla Üniversite Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
karakartal251334 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Anladığım kadarıyla kayıt yenileme yapamıyorsun 0 4 Yorumla İremmmm0606 +1 yıl Hadi canım kdkxkx Yorumla karakartal251334 +1 yıl Kral sistem bozulmuş Yorumla karakartal251334 +1 yıl En geç yarın düzelir diye düşünüyorum Yorumla İremmmm0606 +1 yıl Sorun bir kaç kişide daha var Yorumla
Eylüllll636362 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Evet sistemsel bir hata varmış 0 3 Yorumla Eylüllll636362 +1 yıl Bende kayıt yenilemek istediğimde ders seçimi yapmak istediğimde bu döneme ait dersiniz bulunmamaktadır diye bir uyarı veriyor. Sebebini biliyor musun acaba Yorumla İremmmm0606 +1 yıl Maalesef bilmiyorum aramaya zamanım yok çalışıyprum Yorumla Eylüllll636362 +1 yıl Biliyor musun diye sordum sadece teşekkür ederim yinede iyi çalışmalar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anladığım kadarıyla kayıt yenileme yapamıyorsun
Hadi canım kdkxkx
Kral sistem bozulmuş
En geç yarın düzelir diye düşünüyorum
Sorun bir kaç kişide daha var
Evet sistemsel bir hata varmış
Bende kayıt yenilemek istediğimde ders seçimi yapmak istediğimde bu döneme ait dersiniz bulunmamaktadır diye bir uyarı veriyor. Sebebini biliyor musun acaba
Maalesef bilmiyorum aramaya zamanım yok çalışıyprum
Biliyor musun diye sordum sadece teşekkür ederim yinede iyi çalışmalar