Evet yazdıgım 10 kızın 10 u da cevap vermıyor taktik verir misiniz biliyorum sayfam boş ne yapabilirim

Evet yazdıgım 10 kızın 10 u da cevap vermıyor taktik verir misiniz biliyorum sayfam boş ne yapabilirim

Cevap
2Cevap
Boşuna uğraşma türk kızları Kıyamet kopsada cevap vermez
Düşüren nasıl yapıyor
Düşürenler genelde yüz yüze ortamlarda düşürüyorlar ben hiç duymadım sosyal medyadan düşüreni
Ben onu da hiç yapamıyorum
Sosyal becerilerini geliştirmelisin başka yolu yok
Oluştur ne arıyor lan orada
Bilmiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka önce şunu söyleyeyim, kimseye cevap gelmiyor diye kötü hissetme, çoğu erkek aynı durumda. Rahat ol. 😊
Canım o profil bomboşken kızların cevap vermemesi çok normal. İnsanlar önce “bu kim, nasıl biri?” diye bakıyor. Senin sayfanda hikâye yok, ilgi alanı yok, foto yok… Cevap da gelmiyor tabii.
Kanka önce profilini doldur: sevdiğin şeyleri, hobilerini, yüzün net görünen 2-3 foto, belki bisiklet, spor, arkadaş ortamı… Biraz “insan” göster yani, sadece selfie değil. Sonra da herkese “selam, naber” yerine, kıza özel, samimi bir cümle yaz: profilinde ne görüyorsan oradan muhabbet aç.
Canım bir de peş peşe 10 kıza yazma, stalk hissi veriyor. Az ama özenli mesaj at, sabırlı ol. Profil oturdukça, hikâye paylaştıkça, story’lerine reaksiyon verdikçe yavaş yavaş dönüşler başlar. 🌙📱