Merhabalar,
Bir konuda yardım gerekiyor. Bir kızın Instagram hesabını istemem gerek. Onunla tanışmak istiyorum, hikaye aşağıda. Okuyabilirsiniz. Instagram isteme taktikleri neler?
Ben bir AVM'de bir fast food restoranında çalışıyorum. Bu sabah işe gittiğimde içerde tanımadığım bir çalışan vardı sandviç istasyonunda. Birine sordum ve eleman eksikliğinden çok yakınlardaki başka bir şubeden destek için geldiğini söyledi. Ben arkadan gördüm onu ama bir şey demedim kendisine. Sonra ben kızartma istasyonuna gittim. Akşama doğru kız maşa yere düşürdü. Bende hemen etkileşime geçmek için gidip elinden maşayı aldım ve yıkanması lazım dedim. Çünkü o kullanacaktı. Sonra yıkayıp başka birine verdim yerine götürmesi için. Birkaç dakika sonra kız gelip çok sessiz, titrek bir sesle maşanın yıkanıp yıkanmadığını sordu. Bende gidip baktım arkadaşım maşayı yerine koymamıştı. Kız etleri eliyle almaya çalışınca hemen bulup verdim maşayı. Ayrıca kendi istasyonlarinda isi bittiginde yanindaki cocuk benim arkadasimdi ve konuşmak icin benim yanima geliyordu. O geldikçe ara sira uzaktan uzaktan o da geldi. Sonrasında bir arkadaşımla akşama kadar kızartma ile uğraştık sonrasında o arkadaşımın bir yere gitmesi gerekti. Ben tek başıma götürmeye çalıştım. Sonra birden kız yanıma geldi ve bana birkaç dakika yardımcı oldu. (kısa olmasının sebebi kendi istasyonunda bulunması gerekiyordu.). Aslında yardım etmesine gerek yoktu ve zorunda da değildi. O bana yardımcı olurken müdür geldi ve ne oldu neden yardımcı oluyor gibisinden birşeyler dedi. Müdürümüz çok tatlı bir kadındır bunu şakasına dedi. Bende dedim kendisi yardımcı olmak istedi ve geldi dedim kız yüzünü kaldırmadan gülümsedi müdür geldiğinden itibaren zaten müdür onları dediğinden itibaren ben kızı kestim. Sonrasında yerine geri döndü. Yaklaşık yarım saat sonra baska bir arkadasim bana kola getirdi. Bende hem bana yardımcı olduğundan hem de nezaketen gidip kıza bir şey içer misin diye sordum. kiz yok tesekkur ederim dedi. O sirada da arkada mudur varmis ama ben muduru gormedim. Mudur yine kinayeli sekilde bir sey icer miyiz diyerek guldu. Bende dedim bana yardimci oldugundan dolayi nezaketen sordum dedim. müdür güldü cevap vermedi. Ben istasyonuma geri döndüm. Sonrasında kızın vardiyası doldu. Önlüğünü cikarirken ben kizi kesiyordum ki kizda kafasini kaldirdi bana bakti. kolay gelsin dedi bana ben de tesekkur ederim dedim. sonra kapidan cikarken iyi aksamlar dedim. o da el salladi. Bir ton yazdim ama tek sey soracagim. Onumuzdeki iki gun bu kiz destek icin bizimle olacak ben bu kızdan Instagram'ı nasıl isterim? Kiz icine kapanik ve utangac birine benziyor. Tesekkurler okuduğunuz icin.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer