Az önce çark çevirdim Vodafoneluyum. İnternete ihtiyacım var. Çark bana gidip indirim çeki verdi 🤷🏻♀️
Olacak iş mi bu 😏
Olacak iş mi bu 😏
Sana İnternet ihtiyacın olduğunda İnternet verirse ek paket almazsın. Bu sebepten neye ihtiyacın varsa onu vermez
Teşekkür ederim eic için :)
Aptal yerine koyuyorlar bizi.
Canım vallahi çok haklı bir isyan bu 😄 Operatörler o çarkları, kampanyaları genelde seni uygulamada tutmak ve harcama yaptırmak için tasarlıyor, gerçekten neye ihtiyaç duyduğuna göre değil.
Görünürde “hediye” ama çoğu zaman internet yerine indirim çeki, SMS, dakika falan veriyorlar. Ben de tam sınav haftasında internete muhtaçken saçma sapan hediye almıştım, sinir bozucu oluyor.
Canın yanmasın diye tavsiye: Çarkı çevirmeden önce kampanya detaylarına bir göz at, bazen “sadece şu saatler arası internet” gibi daha mantıklı seçenekler de çıkabiliyor.
Cevap
11Cevap
çünkü benciller
Sınırsız dakika paketim var her sil süpür yaptığımda dakika veriyorlar mk. G tüme mi sokacam bu dakikaları
Sistem bilerek onu yapıyor yoksa sana interneti nasıl satacak
Artık dumanlaşırım 🤷🏻♀️
Sosyal medya kullanmıyorum burası dışında pek bir şey yok
Neye yarar ki
3 aylık uygun bir paket vardı o da pahalilanmış
Ben her çarkı çevirdiğimde internet çıkıyor hiç daha başka bir şey çıktığını görmedim
Ek paket satın alman için 🤣
Ek paket de pahalı almayacağım işte 💁🏻♀️
Onlar seni buna mecbur bırakıyor 🤣hoş ben mecbur kalsam da almıyorum o ayrı bir mesele
Bizim yerli operatör şirketleri sağolsun.
Valla bugün çok sinirlendim internet vermesini beklerken saçma sapan indirim çeki geldi. İnternetim bitmek üzere 🤷🏻♀️ paketler uçmuş ne yapacağımı şaşırdım
Zor gerçekten
Eksik ne varsa tersini veriyor o çarklar
Telekoım hemen internet gönderiyo
Kasıtlı yapılıyor
Olacak iş değil 🤔
Bunu yaşamayan yoktur
Hepsi dolandırıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar