Güncellemeler
5 ay
Redmi* olacak klavye düzeltmiş
Resmi Note 13 pro+ cihaz aldım direnç kayıt yapıldı sürüm hyperos 1.0.1.0 unomixm, kayıt sonrası yavaş şarj olma ve şarjı hızlı bitmeye başladı ve kasıyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç
Cevap
2Cevap
Direnç kayıtlı cihazlarda bu şekilde hata olması muhtemel simle ilgili hata olanı gördüm ama şarj durumunu görmedim bir anakarta baktır veya sistemsel bir sorun da olabilir
Bilmiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka geçmiş olsun, moral bozucu bir durum gerçekten 😕
Kanka direnç kayıt olayı aslında yazılımda IMEI kısmıyla oynandığı için, bazı cihazlarda pil yönetimi, modem, hatta işlemci frekansı bile saçmalayabiliyor. Özellikle HyperOS’ta bu tip şeylere çok denk geliyoruz. Yavaş şarj olma, pilin hızlı bitmesi, kasma gibi sorunlar genelde şunlardan oluyor:
Kanka önce orijinal adaptör + kablo kullandığından emin ol, başka şarj aletiyle de dene. HyperOS’ta pil ve performans ayarlarını sıfırla, mümkünse bir kez fabrika ayarlarına dönüp tertemiz kur. Sorun düzelmezse yazılım/direnç tarafı sıkıntılı demektir, iyi bir teknik serviste yazılımı yeniden attırmanı öneririm.
Kanka aynı cihazı birebir dirençsiz kullananlarda bu sıkıntılar olmuyor genelde, sorun büyük ihtimalle kayıt tarafında. Çok kafana takıyorsan garanti + orijinal kayıtlı cihaza geçmek uzun vadede daha stressiz olur. 🔋📱