Kızlar, c2mden bir kızla olur muydu?

C2mden bir kızla tanıştım oda burayı kullanıyormuş hatta şimdi sildim uygulamayı buraya geldim kızla bizim bazı pisliklerimiz vardı ondan dolayı olamayacağımızı düşünüyordu ama ben olabileceğimizi düşünüyordum onun başkaları ile konuşmasına izin vermiştim yoksa gidecek gibiydi yanı kıskanmamaya çalıştım ama biz tartışıp duruyorduk da neyse işte ben kimseyle konuşmadığımı konuşmak istemediğimi söyledim sonrasında o konuşurken bende biri ile konuştum normal konuşmaydı ondan önce yazmıştım kız bir hafta sonra cevap vereceği tuttu neyse konuştuk bildirim sesi geldi ben ilk kızla konuşurken o duydu bende direk kimle konuştuğumu söyledim hiö saklama gereği duymadım gizli konuşmakta istememiştim açıkcası ama kız bana konuşmuyorum deyip konuştun dedi sonra gitti kendisi daha büyük bir tamam neyse bir kaç kez konuşmaya çalıştım en son seslideyken yüzüme kapattı bende sildim uygulamayı çok sinirim bozuldu sizce ben hatalımıydım yani gizlemek isteseydim niyetim farklı olsaydı zaten direk söylemezdim bir şekilde geçiştirirdim hatta bunuda ona dedim onada kızdı bu nasıl söylem dedi karektersizmişim gibi konuştu ama ben dürüst hissediyordum kız bide bizden olmaz deyip duruyordu o yüzden bende rahat olmak istedim o kızda yazınca konuştum saçma canım bir olaydı ya ama pişmanda hissediyorum bir yandan da iyi yaptım gibi hissediyorum yorumlar mısınız yazım hataları ve anlam bozuklukları için özür dilerim bir anda yazdım

Kızlar, c2mden bir kızla olur muydu?