Böyle bir durumda ne düşünürsünüz?

Benim sosyal medya üzerinden tanışıp bir süre yüz yüze gelmeden flört ettiğim biri vardı. Bir süre kopukluk yaşadık ve konuşmadık. Sonra bir gece beni aradı ve sonra tekrar konuştuk. Derken bir ay belki olmuştur tekrar konuşmaya başlayalı ama yine aynı şeyleri tekrar etti özür dilemesine rağmen ve ben de telefonu suratına kapattım. Arayıp durdu ama bakmadım. Başka bir numara beni aradı aynı gün. O numara beni geçmişte de bir kez vatsaptan aramıştı. Vatsapta işletme hesabı olarak görünüyor: Onların da bir mimarlık ofisi var. Ondan dolayı işletme hesabı olarak yazıyor. Demesine göre o işletme hesabını o ofiste mimarlık yapan bir arkadaşı kullanıyormuş. O gün de beni arkadaşının telefonunu rica edip aramalarına bakmayınca o aramış. Bunu zaten tahmin etmiştim ama işletme hesabını arkadaşının kullanmış olduğundan şüpheliyim. Çünkü arkadaşıyla onunla ilgili konuştuk biraz. Arkadaşı da tam şıracının şahidi idi. Dün gece bana o flört ettiğim kişi arkadaşının kullandığı işletme hesabı olarak ile tartışınca ona yazma yazmış. Ben de ona ondan bundan beni arama. Bir sorunumuz olunca araya kimseyi karıştırma dedim ama o işletme hesabını kullanan kişinin davranışları şüpheli geldi. Hep onunla konuşuyormuşum gibi geldi. O işletme hesabını kullanan kişinin sesini duymadım, yüzünü görmedim. O yüzden çift hat kullanmış olduğunu düşünüyorum iş telefonu ve kişisel telefonu olarak. Zaten eski telefonları da onda duruyormuş. Bozuk değilmiş yenilerken veya satmamış.

Böyle bir durumda ne düşünürsünüz?