Samsung Z filp 7 aldım mantıklı mı yaptım?

Redmi Note 14 Pro kullanıyordum 4g kablosuz şarj özelliği yok fiber İnternet'i güzel çekemiyor bana göre sizin telefonunuz güzel çekiyor olabilir Ama benimki çekmiyordu sonra kredi kartlarına güzel taksit yapmadıkları için başka bir yerden alamadım evkur almak zorunda kaldım çok uyguna giriyor zaten 77.000 lira Nerede benim aldım 60 bin lira nerede taksit ile 5070 liraya geliyor telefonu aldık ilk gün İmza Attım kefil istendi onu da Hallettik Bugün telefonum geleceği söylendi Yani cumartesi ve onay sürecine girdi tekrar bugün onaylanır diye düşünüyorum telefon gelir mi emin değilim İlk başta ben mavi rengini istememiştim siyah olsun dedim mavi bir düşünemedim Çünkü o telefonda sonra zaten benden önce sipariş ettiği için bana söylemedi Ben anladım siyah rengi var mı dediğimde mavi rengi çok güzel bence onu al dedi Çünkü sipariş etmiş daha önceden mavi rengini Ben de baktım ekran siyah ön ekranda siyah yanları siyah kapağı da siyah her yeri simsiyah bir süreden sonra ya Yeter artık ya diyebileceğimiz duruma gelir ondan dolayı yani sıkılırız o renkten ondan dolayı almadım zaten o rengi beğenmedim diyelim kılıfını değiştir ya da kapla ama bir kılıf sorayım dedim kılıfları 1000 liradan aşağı satmıyorlar mesela Normalde direkt Note 14 Pro için kılıf aldın mı 300 liralık kılıfı toptancıdan 150 TL'ye aldım Yani insan kazıklıyorlar Eğer telefon geldiyse telefonu alır ve Çankaya gider ucuz telefon kılıfları alırım ama böyle camına takabileceğim Yani önce bundan bahsediyorum takabileceğim kılıfını bulabileceğim bildiğiniz bir yer var mı Çünkü yani orası birazcık büyük bir yer olduğu için yani hepsinde yoktur benim modelim
Samsung Z filp 7 aldım mantıklı mı yaptım?