Samsung Z Flip 7 almayı düşünüyorum ama renk konusunda çok kararsızsım?

Öncelikle Bir Erkek olduğum için pembeyi atlıyorum yeşili de atlamak zorundayım çünkü mağazaya özel çıkmış bir renk Öncelikle Neden telefonumu değiştiriyorum bir yıl önce Teknosa'da redmi Note 14 Pro alıyorum taksitsiz kendi paramla 4G olduğu için Çünkü artık 5G çıkıyor ve 5G ile daha iyi konuşma daha iyi sonuç alabiliyoruz ve ayrıca esim diye bir şey çıktı ve kablosuz şarj özelliği hiçbir şeyden yararlanamıyorum bu özelliklerden mahrum kalıyorum bana 5G yerine 4G vermiş baktım alabilecek en iyi amiral gemisi hangisi herkeste Amiral gibisi olduğu için çevremde daha doğrusu kimse telefonunu kolay kolay değiştirmiyor amiral gemisi olmadığı sürece herkes telefonunu değiştiriyor ne memnun olmuyor Ben de ondan dolayı daha güzel bir telefon olmak istedim ama telefonların yarısı ucuz telefonlardan aynı olduğu için dedim ki bir özelliği olsun katlanabilir telefon alsam daha iyi olur dedim şimdi telefonu elden taksitle almak istediğim için Evkur'dan alacağım 55 bin liraya düşmüş telefon daha önce sorduğumda 60 mı 70 mi o civarda bir şeyler söyledi Tabii şu an stoklar kalmamış o fiyatta ben onu başka şubelerden çektireceğim ya da stoğu geldiği zaman bana gelmesini isteyeceğim Ama sabah arayıp akşama kadar Onun stoğunun gelmesini isteyeceğim onlar da zaten bana yapabileceklerini söylediler taksit olarak da zaten 4000 liraya geliyor ay olarak ama ben elimdeki telefonu satıp parasını da yarısını ödeyeceğim ondan dolayı beni zora sokmayacak renk konusunda hiç bilemiyorum mavi çok koyu geliyor Çünkü redmi Note 14 Pro da mavi ve çok yakıştırıyorum ama açık bir mavi koyu mavi nasıl olur bilmiyorum siyah da çok klasik geliyor renk konusunda emin değilim o kadar çok telefon var ki en iyisi Samsung kaldı zaten akıllı Saatin de kullanıyorum çok güzel uyum sağlayacağını düşünüyorum kullananlar renk konusunda bana yardımcı olabilir mi ve Evkur'da şöyle bir özellik var ödeme geldikten sonra bir ay içerisinde ödemek gerekiyormuş kredi kartında bu yok
Samsung Z Flip 7 almayı düşünüyorum ama renk konusunda çok kararsızsım?