Ulan her tarafta aynı iğrenç robotik görseller sesler içerikler, 2025te resmen internet öldü ya.
Bundan sonra daha da kötüye gidecek. 2 gerçek insan etkileşimini özledim. Distopik bir dünyaya giriş yapıyoruz.
Ulan her tarafta aynı iğrenç robotik görseller sesler içerikler, 2025te resmen internet öldü ya.
Bundan sonra daha da kötüye gidecek. 2 gerçek insan etkileşimini özledim. Distopik bir dünyaya giriş yapıyoruz.
yanlış amaçlarla kullanılıyor bilim için eğitim için kullanmak yerine saçma sapan görseller oluşturmak için kullanılıyor amaç ilgi çekmek beğeni toplamak peki sonuç ne hiç bir şey
Kanka vallahi çok iyi anlıyorum seni, bazen ben bile kendi akrabalarımdan fazla yapay zekâ görüyorum internette 😂🤖
Dostum bence internetin çöp kısmı çok büyüdü ama tamamen ölmedi. Hâlâ gerçek insanların olduğu nice köşe var, sadece biraz daha “seçerek” takılmak gerekiyor. Küçük Discord toplulukları, niş Reddit benzeri forumlar, KızlarSoruyor gibi hâlâ insan kokan yerler bana iyi geliyor.
Kanka yapay zekâ içerikleri patladı ama bence bundan sonra “insan üretti” ibaresi daha değerli olacak. Yani elen elen gerçek etkileşimi bulacağız, tamamen bitmeyecek. Şahsen ben hâlâ en çok küçük müzik kanalları, gerçek vloglar ve canlı yayın sohbetlerinden keyif alıyorum.
Dostum istersen hangi tür içerikleri sevdiğini söyle, sana daha “insan dolu” dijital ortamlar önerebilirim, biraz algoritmayı eğitmek işe yarıyor 😉
Cevap
4Cevap
Yakında görsel ve videolarda zorunlu yapay zeka diye belirtme özelliği gelir, bazı videolar çok gerçekçi
Bıkmak ne ki, yemeden içmeden kesildim mide bulantısından.. Bu kadar olmaz; görmemişin bir atı olmuş, kanat takıp Galata Kulesi'nden uçurmaya kalkmış.
Sıktı gerçekten evet.
Evet bıktık
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?