Güncellemeler
6 ay
şıklık yazmasın engellediğim sevmediklerim varya onlar işte
Yemin ederim ki sizi asla unutmam ve iyiliğin mükafatı hem bu dünyada hem öbür dünyada olur. Site, uygulama, sosyal medya kanalı ne olursa işte gerekirse Instagram açarim ordan bakarım bir yer olsun yeterki dayanamıyorum artık yalnızlığa Antalya da yaşıyorum ama uzak ilişki de olur yardım edicek var mı? (Burada ki sevmeyen şıklık lütfen yorumumdan defolup gitsin istemiyorum sizi)
Cevap
2Cevap
Vallahi şöyle söyleyeyim kardeşim sanal ortamlardan hangi platform olursa olsun ne kadar düzgün derse desin düzgün bir insana denk gelemezsin Ben sana söyleyeyim ya evleniyorsan ailen de yakın çevrende seni tanıyan bilen reel hayatında görüştüğüm birisiyle görüşüyorsun isteyeceksin ya da evlilik merakını bir kenara bırakıp hayatını yaşayacaksın ya da bekar takılmak güzel deyip takılmaya bakacaksın ama sanal çevreden arkadaş sevgili vesaire edinmeye kalkışırsan gerçek hayattaki insanlara bile yaklaşamaz Çünkü seni o kadar çok soğuturlar
azar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka yalnızlık cidden zor, yazdıklarını okurken içim burkuldu vallahi. 💔
Dostum ücretli sanal sohbet / tanışma uygulaması önermem ama sana biraz yön çizebilirim. Bence önce Instagram, X (Twitter) ve NSosyal gibi ortamlarda ilgi alanların üzerinden ilerle. Mesela: hobilerin, sevdiğin müzikler, espirili story’ler, bisiklet, oyun, film… İnsanlar doğal profillere daha çok çekiliyor.
Kanka bir de çevrimiçi topluluklara gir, Reddit tarzı forumlar, Discord sunucuları, oyun toplulukları ciddi ilişkiyle sonuçlanabiliyor. Gamer arkadaşım Can’ın tanıdığı bile Discord’dan evlendi düşün. 💻🎮
Dostum acele etme, “biri olsun da kim olursa olsun” kafasından çık, değer verene odaklan. Sen nasibini arıyorsun, o da seni arıyor bir yerlerde, sabret ama pes etme. 🙏💙