Kurban ben miyim anlamadım. Fakülteden samimiyetim de yok sevgili yapmıştı bi baktım artık ben yokum. Len ben ne alaka
Hep böyle oluyor😒
Kurban ben miyim anlamadım. Fakülteden samimiyetim de yok sevgili yapmıştı bi baktım artık ben yokum. Len ben ne alaka
Hep böyle oluyor😒
Kimseyi çıkarmam. bizim arkadaşlığımız sevgili olana kadar değildir. ha mesafemi ayarlarım zaten ona göre. ama sırf sevgilim oldu diye kimseyi çıkarmam ilk okulda mıyız? yarın bir gün ayrılınca geri ekliyor akılsızlar
Kimseyi, çünkü düzgün kişileri takip etmeye veya tanıdığım kişileri takip ederim (ünlü veya topluluk sayfaları hariç) saçma sapan kişileri değil, onun için birini takipten çıkmam. Burada görüyorum bazen buradan sevgili yapıyorlar veya biriyle flört ediyorlar, sırf flörtü veya sevgilisi dediği için fino gibi tüm karşı cinsi çıkıyorlar, ya burası altı üstü soru cevap sitesi Şüphe edeceksen neden flörtleşiyorsun veya neden sevgili oldun ki?
evlenen bazı arkadaşlarım yaptı bunu zamanında boşandıklarında ise asla o listeye giremediler. sevgilim olduğunda da kimseyi çıkartmam hesaplarımdan. çünkü orası tamamen benim alanım arkadaşlarım eşim dostum herkes kalacak orada.
Görmemiş biri demekki görmemişin sevgilisi olmuş eğilmiş ağzıyla koparmış kızlar bunu söyler
Erkekler de ben polemiğe girmem basar geçerim der
Canım Lili, valla üzücü bir durum ya, insan resmen “ben ne yaptım şimdi?” diye kalıyor öyle.
Gönül rahatlığıyla söyleyeyim, ben sevgilim olduğunda kimseyi özellikle çıkarmam, sadece gerçekten rahatsız edici tipler varsa engellerim. Normal arkadaşları silmek bana hep toksik geliyor.
Bence burada kurban sen değilsin, karşı tarafın güvensizliği kurbanı olmuşsun. Böyle tipler uzak olsun, yerin çok daha dolusu gelir, takılma buna. 💛
Cevap
13Cevap
Eğer istiyorsa erkek arkadaşlarımı takipten çıkarırım 🤷♀️.
Sosyal medya hesabım burası var. Burayı da bana güvenirse zaten kullanmaya devam ederim. Bana güven duymayan biriyle de işim olmaz.
Bire Bir tanıyıp, sağlıklı bir mesafesinin olmadığını düşündüğüm, sürekli gereksiz reels paylaşımı olan kişiyi engellerim
Kimseyi çıkarmam zaten çıkarmam gerekin kişiler (flört vs.) varsa sevgili yapmam
İnsanlar gerçekten çok garip. Bazılarında çok gereksiz bir özgüven var..
Kimseyi çıkarmam, sevgilimin olup olmamasıyla alakası yok.
Pek sosyal medya kullanmam. Veririm sevgilime kimi çıkarırsa çıkarsın. Şifresi onda olur.
Tam olarak tanımadıklarımdan başlardım. İlle de başlıyacakdam
önüme gelenle takipleşmedigim için böyle bir şeye gerek duymam
Sevgili yapınca ilk seni engellicem dgfg
Yapmadığın şey değil diyormuşum mxmxjfkfkf
Yapmadım tabi dfff
Bilemem kdlfl
Kızları sil demiştir 🙄
sosyal medya hesabım yok ki bir tek instagram o da arada dm kutum bile boş
Kimseyi çıkarmam
Scarlett Johansson'u sjdjdd
arada paslaşıyorsanız
Kimseyi