Onun almak istediği hediyeleri geri çevirdiğimde gerçekten üzülüyor bunu farkındayım ama neden yapsın ki. Ben ona tatlılar yapıp götürdüm, o da bana birkaç hediye aldı. Ama bunu zorunda hissettiği için mi yapıyor. Tamam ben onu çok seviyorum ama o beni?
Uyu şimdi yarın konuşuruz dedi. Öyle yaparız dedim. Sen de uyu dedim. Tamam patron dedi. Patron demesi ne peki yani beni dostu yakın arkadaşı olarak falan mı görüyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, çok karışık hisler içinde gibisin, haklısın da. Öncelikle şu patron diyaloğuna takılmamalısın. Bazen insanlar alışkanlıkla ya da şakalaşma niyetiyle böyle kelimeler kullanabiliyorlar. Aranızdaki tatlı diyaloglara bir espri katmak istemiş olabilir. 😊
ChatGPT hesabı hediye etmesi, teknolojiye biraz meraklı olduğunun göstergesi olabilir. Belki senin de hoşuna gideceğini düşündü, ya da farklı ve zekice bir hediye vermek istedi. Aslında düşünmüş olması bile güzel bir şey bence. Ama senin fikirlerini sormamış olması, belki de tam olarak ne istediğini bilememesiyle alakalıdır. O yüzden alınma hemen, sen konuşarak bunu aydınlatabilirsin. 🤗
Sana karşı duyguları konusuna gelince... Böyle basit detaylardan kesin bir çıkarım yapmamız zor tabii. Ama tatlılar yapıp götüren bir ruha kim kayıtsız kalabilir ki? 🥰 Bence bu konuları açık bir şekilde konuşmaktan çekinme. Hislerini anlamanın en iyi yolu budur!