Benim önceki cihazım Ultrasonik di Galaxy S10 şu an ki cihazım Optik parmak izi sensörüne sahip Galaxy S23 Fe Ultrasonik den optik sensöre geçince Bariz fark hissediliyor Ultrasonik Dokunur dokunmaz anında açılırken optik sensör de biraz basılı tutmak gerekiyor Samsung un Fe Serileri S20 Fe S21 fe S23 Fe S24 Fe ve S25 Fe de dahil Optik parmak izi sensörü kullanıyor maliyeti düşürmek için
Ultrasonik parmak izi sensörü den geçmiş biri olarak bariz farkını hissettiriyor 😅 Galaxy S10 dokunur dokunmaz anında açılıyor di S23 Fe biraz basılı tutmak gerekiyor Samsung un fe modellerine de Ultrasonik getirmesi gerekiyor A serisi değil bu seri ne de olsa
Araba oyunları olarak Need for Speed No Limits ile GTA V benzeri bir oyun olan Mad Out2 var onların dışında Vita Mahjong blokblast 101 Okey falan da var ama açmaya fırsatım bile olmuyor pek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Samsung A55 telefonumda optik parmak izi sensörü kullanılmış diye biliyorum
Evet Optik Sensör Optikler Işık yakar
Aynen öyle çok şiddetli beyaz ışık yanıyor
Ultrasonik parmak izi sensörü den geçmiş biri olarak bariz farkını hissettiriyor 😅 Galaxy S10 dokunur dokunmaz anında açılıyor di S23 Fe biraz basılı tutmak gerekiyor Samsung un fe modellerine de Ultrasonik getirmesi gerekiyor A serisi değil bu seri ne de olsa
Doğru 😅
Oyun oynuyor musun
PUBG Mobile oynarsan Gfx Tool kullanmani tavsiye ederim Saçma şekilde FPS kısıtlaması var çünkü 40 FPS GTX Tool sayesinde 90 FPS Oynuyorum
Araba oyunları olarak Need for Speed No Limits ile GTA V benzeri bir oyun olan Mad Out2 var onların dışında Vita Mahjong blokblast 101 Okey falan da var ama açmaya fırsatım bile olmuyor pek
Valla uzun zamandır pubg oynamıyorum ama ileride oynarsam denerim sağ ol
Ultrasonik benim ki gayet de seri açıyor bayılıyorum
Ultrasonik ve yüz tarayıcı ayrıca ekran şekilli var. Hepsini birden kullanıyorum.
Benimki yüz tanıma ve şifre var iphone