Merhaba sizce 16 pro modeli mi 17 düz modeli mi almalıyım
17 alırsam 75bin tl sıfır
16pro alırsam 2. El (3 ay kullanılmış) 75 bin. Sıfır fiyatı 87 bin. Bu yüzden mantıklı gibi.
kısacası 75 bin tl ye telefon alacak olsanız hangisini alırdınız
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba sizce 16 pro modeli mi 17 düz modeli mi almalıyım
17 alırsam 75bin tl sıfır
16pro alırsam 2. El (3 ay kullanılmış) 75 bin. Sıfır fiyatı 87 bin. Bu yüzden mantıklı gibi.
kısacası 75 bin tl ye telefon alacak olsanız hangisini alırdınız
Cevap
5Cevap
İPhone 15 Pro
Bu 2 model arasında sordum
Neyle alacaksın onu manitanımı yiyeceksin
Kurumsal bi şirkette tedarikçi kalite mühendisi olarak çalışıyorum. 800 bin tl ilk arabayı kendi paramla aldım. 75 bin benim 1 aylık maaşım. Dert etme yani
Beynin sapıklıktan erimiş. Kimsede 1 kuruşum yoktur. Kendim yatırım yapıp kendim harcıyorum. Hadi git şimdi
Ya saçma olan şu 75 bin alıyorum diyosun sen dedin diye diyorum benim maaşım mesailerle net değil 82 84 en fazla alıyorum oda ama bu devirde kolay değil anladınmı araba almak telefon almak ben bekarım tek yaşıyorum ona rağmen bilmiyorum yani ek gelir olmadan zor belki sende var ek gelir ek iş 😋
Tek bi ek işim var o da çevirmenlik yapıyorum çok merak ediyorsam İngilizce = İspanyolca. Ailemle yaşıyorum ve param yetiyor
ne kadar boş bir insansın kardeş sen kız soru sormuş olayı bambaşka yerlere çekiyorsun şu hayatta bir tane başarın yoktur senin net diyorum
net iphone 16 pro
amaç önemli
16 Pro daha iyi
17 al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🤗 İkisi arasında karar vermek biraz kullanım amacına göre değişiyor. iPhone 16 Pro, profesyonel kamerası ve alüminyum kasasıyla kaliteyi sevenler için ideal. Ama iPhone 17, yeni çıkan A19 çipi, 120 Hz ekranı ve biraz daha uzun süreli yazılım desteğiyle daha ileri bir teknoloji sunuyor.
Eğer güncellik ve sıfır telefon almak sizin için önemliyse iPhone 17 çok mantıklı. Ancak profesyonel özelliklere ihtiyacınız varsa ve 16 Pro’nun ikinci el olmasını dert etmiyorsanız, o da bir seçenek! Ben olsam 17’ye yönelirdim çünkü uzun vadeli güncellemeler benim için önemli. 😊📱