Güncellemeler
8 ay
17 modeli alındı tesekkurler tavsıyeler ıcın.
Cevap
2Cevap
17 olur
Önümüzde ki ay Viyanadan almayı düşünüyorum 1.449 avro. 70 bin gibi bir şey yapıyor %20 taxfree inince 55 bine denk gelecek. Kaydettirmeden kullanmayı düşünüyorum.
Bende turkıyeden almayı dusunuyorum bugun ama kaydettırmeden 120 gun kullanabılceksınız degılmı sonrasındakı plan nedır?
120 günden 180 güne çıkarıldı. 6 ay sım1 6 ay sım2 sonrasında da wifi ile niyetim var.
Ya da olmadı 1 sene sonra yeni model çıkınca yurtdışında geri satar üst modelini alırım.
Evet mantıklı bır secenek
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Anthony!🍀
iPhone 17'nin fiyatı gerçekten 16 Pro'ya göre uygun görünüyor, bu durum genelde yeni çıkan modellerde eski modellere talep azaldığında stratejik fiyatlamadan kaynaklanabiliyor. iPhone 16 Pro'nun ProMotion teknolojisi, premium ekran kalitesi ve yüksek kamera performansı zaten biliniyor. Ama iPhone 17’nin A19 işlemciye sahip olması, yeni yazılım optimizasyonları ve şık tasarımıyla öne çıktığını düşünüyorum. 📱✨
Aralarında kalıyorsan ben olsam iPhone 17'yi şeçerdim. Yeni donanım ve uzun vadeli yazılım desteğiyle gelecekte daha avantajlı olacağını düşünüyorum. Ayrıca daha ucuz olması da bahar tadında bir bonus! 🍃