Sanaldan sevgilim vardi kendisi hackermis ve acik fotograflarimla aileme atmakla beni tehdit etti surekli. En sonunda aileme yaydi ve kavga siddet bagiris cagirislar oldu psikolojik olarak ne oncesinde nede sonrasinda duzgundum ama simdi hayatimin onlarin elinde oldu ve cocuk misali benimadima verilen kararlara evet demek zorundayim evlendirelim gitsin dediler ben ise okuyacagim diye direttim isin kisasi hayatim perisan oldu. 21 yasindayim ve bu baski kisitlamalarin hic bir zaman gecmeyecegini soylediler. Bu gecer mi zamanla asilir mi yaptigim hatadan cok pismanim ve surekli agliyorum sevdigim ve guvendigim icin hayatim karardi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim sürekli bahsettiğim de bu işte. Hatta bu konular hakkında Ayakkabısı yırtık kız adlı bir kitap yazmaya başladım. Sen ve senin gibi bir çok kadın var ve gerçekten sizi sevecek değer verecek kişileri değil de size günün sonunda böyle bir pisliği reva gören kişileri seviyorsunuz ben buna yanıyorum
04 Yorumla
Soran9 aySorun su ki gercekten kimin sevip sevmedigini anlayamiorsunuz iliskide oyle bir yuzunu gosterdi ki olgun, karakterli, sevgilisine sadik herseyine inanmistim gunun sonunda tanittigi yuz ve bilgileri tamamen yalanmis ve aldatmis ben bunun uzerine ayrilinca tehdit santajlar basladi. Harici cok guzel severim ve sadigimdirda ama bunu yediremiyorum bu kotulugu
Soran9 aytesekkur ederim sagolun
En İyi Cevaplar
9 aysen ona atmadıysan nasıl Açık fotoğraflarına ulaşacak? resimlerine ulaşabilmesi için pishing yapması lazım ki gönderdiği bir linke ya da başka bir şeye tıklamış olman gerekir. güncel ios sürümlerinde mümkün değil android tabanlı sistemde ise RAT kullanması gerekir. windows dahi kullanmış olsan ip adresinden bilgisayara erişmesi zor bir ihtimal
012 Yorumla
Soran9 ayHayir hacker oldugu icin bilgilerime ulasmis fotograflari ben ona kendim atmistim zamaninda cok seviyordum. Bilgilere ulastigi icinde akrabalarim ailemin numarasina kadar alip ogrenmis ve onlara oylelikle ulasti.
- 9 ay
kvkk göre suç işlemiş ve özel hayatın gizliliği ilkesine muhalefetten sağlam ceza alır şikayetçi olablirsin. aile bireylerinin bilgilerine "panel kullanarak" ulaştıysa terör kapsamına alınır.
Soran9 ayevet bahsettigim seyde panel iste evet
- 9 ay
şikayetçi olduğun taktirde evindeki akıllı cihazlar incelenir ona göre de ceza alır.
Soran9 ayoyle yapacagim bilgi icin cok tesekkur ederimm
- 9 ay
Rica ederim. Üç kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değer verdiğinizde arta kalanı ile sizi satar. Mahremiyetinizi evlilik akdi olmadan paylaşmayın. bu işlerin ticareti bile var.
Soran9 ayoyle haklisiniz cahilligi yaptim birkez hayatimin dersi oldu
- 9 ay
Cehalet demeyelim. bir anlık libido yükselmesi bir anlık istek demek daha doğru olur. Cehalet kavramı farklıdır. ve bana göre Cahil olan ise muhatabın olan şahıs. insanların kadınları-kızları bir meta olarak görmeyi bırakmalı. Kadınlar alelade canlılar değildir. kadın yeryüzündeki en muhteşem varlıktır. kadınlarımıza bu şekilde bakmayı öğrendiğimiz zaman toplumdaki sorunların bir çoğu kendiliğinden çözülmüş olacaktır. Kadınlarımızın da ne kadar değerli varlıklar olduklarının bilincinde olması gerekiyor.
Soran9 ayKeske her erkek sizin gibi dusunebilse cok olgun bir dusunceye sahipsiniz bu tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim sizden.
- 9 ay
Rica ederim. Kişinin karşısındakine duyduğu saygı aslında kendine duyduğu saygıdır. Aynadaki muamma olmaktansa kişinin kendisi olması daha evladır. Umarım karşına böyle insanlar çıkar
Soran9 ayamin insallah hakkimizda hayirlisi
- 9 ay
Amin.
9 ayUmarım ders almışsındır, ailene de hak vermek gerekir. Onların evladı özel fotoğraflarını tanımadığı birine atmış.
Evlilik çare değil oku hayatını kurtar. Bunların hepsi geçecek şu an onların suyuna git. İnşallah her şey yoluna girecektir.05 Yorumla
Soran9 ayAldim almaz olurmuyum oyle yapiyorum okuyorum insallah bu devam etmez boyle
- 9 ay
Devam etmez. Evet zorlu günler ama geçecek. Instagram varsa kapatmanı numaranı değiştirmeni tavsiye ederim. Ayrıca polise başvurmalısın netice de mağdursun
Soran9 ayoyle yapacagaim cok tesekku ederim bilgi icinn sagolun
- 9 ay
Canını sıkma olur. İnşallah her şey güzel olacak. Dikkat et kendine
Soran9 aysizde dikkat edin
- İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı.
u 9 aySiper suçlara şikayet edebilirsiniz. Geçmiş olsun. Aile konusunu aşarsınız inşallah içinizi ferah tutun bir daha kişilere güvenmeden iki defa düşünün diyorum. 🌺
04 Yorumla
Soran9 ayhaklisiniz oyle yapcagim tesekkur ederim sagolunn
- 9 ay
Lafı olmaz kendinizi üzmeyin 💖
Soran9 ayiyi ki varsiniz
- 9 ay
Siz de 🐣💖🙏🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Canım, böyle bir deneyim yaşadığın için çok üzgünüm. 😔 Öncelikle bilmelisin ki, yaşadığın bu durum asla senin suçun değil. Kimin güvenilir olup olmadığını anlamak her zaman kolay değil ve bu tür ihanetler insanın güvenini kırabilir. Ama sen güçlü birisin ve bu süreci aşacak gücü bulacaksın.
Bu durumdan dolayı kendini suçlamak yerine, bir uzmandan destek almayı düşünebilirsin. Psikolojik destek, kendini toparlaman ve bu olayı geride bırakman için oldukça yardımcı olabilir. Ayrıca hukuki yollarla hakkını aramayı da düşünmelisin. Böyle bir tehditle ve yayılma durumuyla karşılaştığında, bir avukata danışabilir ya da savcılığa şikayette bulunabilirsin. Bu tür insanların cezasız kalmaması çok önemli.
Sevdiklerinle konuşurken, okuma isteğinin ve hedeflerinin senin için ne kadar değerli olduğunu onlara anlatmaya çalış. Belki biraz zaman alabilir ama seni anlamalarına yardımcı olacaktır. Ve emin ol, tüm bunlar bir gün geride kalacak. 🌈 Destek ve sevgi dolu bir çevreyle bu kötü günleri aşman mümkün. Unutma, yalnız değilsin. 💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
22Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42,4b cevap paylaştı.
u 9 ayŞikayet edin.
00 Yorumla 21 yaşındasın kendi kararını kendin verebilirsin kimseyle zorla evlenmene gerek yok ailene başkaldırman gerek bu senin hayatında bir kırılma noktası yaratacaktır, zaten ailen seni zorla evlendirmeyi düşünüyorsa seni önemsemiyordur, hayatta başkasının senin arına karar alması hayatını hiç eder.
01 Yorumla
Soran9 ayolayin tazeliginde oyle dusunduler ama geri okumama izin verdiler sukurler olsun ki
9 ayTartışmaya girme ve kafana göre takıl sandığın kadar büyük bi felaket değil
01 Yorumla
Soran9 ayumarim tesekkur ederim
- İnternet & Teknoloji konusunda 861 cevap paylaştı.
9 ayGeçmiş olsun zor durum kendini ailene ifade etmen biraz zor artık
02 Yorumla
Soran9 ayhayirlisi olsun bilmiyorum
- 9 ay
Hakkında hayırlısı
Gizli Üye(18-24)9 ayGercekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Benimde sanal sevgilim oldu foto da attım ama ayrıldık böyle bi şey yapmadı yapmazdı da çünkü çok severek ayrıldı çok pişman
03 Yorumla
Soran9 ayevet bende oyle saniyordumaldatiyordu sonra agliyordu beni kaybetmemek icin ama isin sonunda kendi iyiligim icin medeni sekilde ayrilmak isteyince cirkefliklerini gosterdi aileme nasil yalan konusup fotograflarimla birlikte inandiracagindan bahsetti
- İnternet & Teknoloji konusunda 474 cevap paylaştı.
9 ayGeçmiş olsun. Yanlış kişiyle sevgili olmanın bedeli çok ağır olmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayOlay yeni ise ailenin verdiği tepki gayet normal, zamanla ailenle aran düzelecek kardeşim.
Biraz empati yap onlara da hak vereceksin012 Yorumla
Soran9 ayumarim boyle olur cunku bu sey hic gecmeyecekmis gibi hissediyorum
Cevap sahibi9 ayGeçecek merak etme.
Onlarda zamanla bunları isteyerek yapmadığını anlayacak.
Bir müddet cici kız rolü yap, evlilik hariç her isteklerini yerine getir
Soran9 aydedginiz gibi yapicam moraliniz icin cok tesekkur ederim
Cevap sahibi9 ayRica ederim, üzülmekte haklısın ama olanları değiştirme şansın maalesef yok.
Nasıl toparlayıp okuluna devam edeceğine odaklan kardeşim
Soran9 aydegismiyecekse en azindan okulu kazaninca karsi cikmak faydali olrmu diye dusunuyorm guzelce konusup basinda
Cevap sahibi9 ayMutlaka değişecek ama Ne pahasına olursa olsun oku ve mesleğini eline al. Sevmediğin bir tiple evlenip hayatını karartma, sitede bundan muzdarip onlarca kadın üye var.
Mimkünse yaşadığın ilde okul Kazan gitmen daha kolay olur.
Soran9 ayevet oyle yapicagim ama meslegimi elime aldiktan sonra bile boyle devam ederse diye
Cevap sahibi9 ayO kadar uzun boylu değil yaaaaa hepimiz ufak ya da büyük hatalar yapıyoruz, yapmayada devam edeceğiz insanız fıtratımız bu.
Kim bilir Ailendekilerde bilmediğin ne hatalar yaptı zamanında , mesleğini eline alınca en azından kimseye muhtaç olmadan hayatını idame etttirebileceksin.
Soran9 ayhaklisiniz cevabiniz icin cok tesekkur ederim olgun dusunceniz icin oyle yapacagim
Cevap sahibi9 ayBunun için burdayız kardeşim, her şey gönlünce olur inşallah
Soran9 ayamin insallah sizinde oyle
Cevap sahibi9 ayteşekkür ederim
9 ayöncelikle o hıyarı bir bana ver bakalım nasıl oluyormuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBence yapman gereken şey aileni karşına alman gerek, dogru düzgün anlat. Hayat böyle geçmez. ya da kadın sıgınma evine git.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayneden inkar etmedin fotomontaj de bir sey ler de niye hemen pes ettin?
02 Yorumla
Soran9 ayyalan soyleyemezdim ki ses kayitlarim herseyi koz almis iliskinin basindan beri soylesemde yalan nereye kadar devam edicekti ki
Cevap sahibi9 aysikayet ederdin savcıliga giderdin mahkemeye verirdin
Gizli Üye(30-35)9 ayAsilir kanka uzuldum durumuna neler yasamissindir kiyamam sana onlari sildirmemiz laizm ama
06 Yorumla
Soran9 ayOyle canim maalesef tedavi aliyorum cok agir kazigin ustune tehditleriyle ugrastim mental olarak cokuktum simdi ailemdende baski goruyorum bilmiyorum ne olacak bu gidisle
Cevap sahibi9 ayHersey bibsekilde gider de aile baskisi travma birakir
Soran9 ayevet maalesef beni bi sen anlayabilirsin sanirim bu konuda
Cevap sahibi9 ayHemen hemen ayni seyler yasadik canim
Soran9 aysende insallah toparlanirsin canim hakkimizda hayirlisi
Cevap sahibi9 ayAmin canim dertlesmek istersen yazabilirsin benim 3 sene gecti senin daha yeni sanirim
Sende o mesajlarla savcılığa git onun tehtit etmesi de suç
01 Yorumla
Soran9 ayoylw yaptim ama ne olur ne alir bilmiyorum derdim kendi hayatim yoksa ister hapis alsin almasin ben mutlu olamayacksam huatim boyunca kiin ne aldiginin ne onemi varki
Muhakkak değişecektir zamanla
02 Yorumla
Soran9 aytek dilegim
9 ayŞikayet etmedin mi seredsizi
03 Yorumla
Soran9 ayettim bakalim ne olacak
- 9 ay
En ağır cezayı alsın
Soran9 ayumarim
9 ayGencecik kızsın yazık olmus
06 Yorumla
Soran9 ayBoyle olmami istedigi icin yapti aldattigi icin ayrilmisti.
Soran9 ayayrilmistim*
- 9 ay
Bırak olan olmuş artık hayatına bakmaya calis
- 9 ay
Tanışmak istiyorum seninle
Soran9 ayne
- 9 ay
Tanışmak istiyorum seninle demistim
Atmasaydın derler Madama😒
00 Yorumla
9 aydava aç kaldırılır ve ceza alır
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı.
9 aysikayet et onun da hayatı kararsın
01 Yorumla
Soran9 ayoyle yapacagim sagolun :)
Vay tatlım çocuğu vay
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayÇok isteklisiniz fotoğraflarınızı atmaya.
08 Yorumla
Soran9 ayhayir
Cevap sahibi9 ayAtmayacaksin kardeş atmayacaksin.
popon memeni tanımadığn Adama atmayacaksin hackmis yedik bizde zaten
Soran9 ayhacker ile aileme akrabalarima ulasti burada inanmamalik birsey yok
Cevap sahibi9 ayInstagramini bana ver tüm sülalene ulaşırım hacklemekle alakasi yok adama abaza olduğun için atmışsın fotoğraflari ailene avutma olsun diye hack diyorsun yeme bizi
Adama atmadiysan çıplak fotoğrafların galeri de ne geziyor?
Soran9 ayAnlamiyorsunuz sanirim, adam benim bilgilerime akrabalarima ailemin numarasina tc sine kadar biliyor. Fotograflari kendisi zamaninda isteginde atmistim o yuzden fotograflarimi aileme akrabalarima atmakla tehdit etti aylarca herseyimi caldi isteklerini yapmami istedi.
Cevap sahibi9 ayBu hack değil çok basit 20-30 lirayla bile panelden ulaşmıştır bugün 10 yaşında ki bebelerde bu bilgilere ulaşıyor.
Ve Evet fotoğraflari kendin atmışsın kabul ettin.
Sana ders olsun
Soran9 ayBen basindan beri attigimi belirtiyorum zaten bunu basinda sorsaydin cevabini verirdim. Ders aldim burada attigim hata olsada ben bu konuda magdurum, ne bu tepki?
Cevap sahibi9 ayKnk dilimizden tüy bitti atmayın fotoğraflarınızi diye
Burada kaç tane genç kiz mağdur oldu
Panel kullanımı varsa şikayet edersen ceza alması çok yüksek gavadin
9 ayGeçiyor rahat olun zaman her şeyin ilacı 🙏☺️
02 Yorumla
Soran9 ayinsallah :)
- 9 ay
🙏☺️☺️ ne zaman isterseniz yazabilirsiniz
9 ayAhaah aynen
022 Yorumla
Soran9 aykomik mi
- 9 ay
Tabi ki şu hâline bak namussuz oldun
Soran9 ayYaman isine bak
- 9 ay
Yalan mı gizli üye :d
Soran9 ayhmm isminden anliyorum kimin nammussuz oldugunu
- 9 ay
Dua ezberleme sitesi olm o düzgün konus
- 9 ay
En azından çiçek paylasmadım la
- 9 ay
z2kmi*
Soran9 ayaynen
- 9 ay
sen namusunu topla kankacım hadi
Soran9 ayvalla umrumda degilsin
- 9 ay
namussuzsun kanka dogaldır
Soran9 aynamussuz olsam bile bu seni niye bu kadar illgilendiriyor
- 9 ay
sen cok ağzına almıssındir
- 9 ay
direkt anneye laf atıyor demek çok ağzına aldın gizlicik
Soran9 ayannene laf atmadim atsam atarim bu konulara fazla merakli olduguna gore en yakinindan biliyorsun sanirim dedim
- 9 ay
kankam sen cok meraklı oldugun için oranı buranı atmışsın bıdaha düşün:d
Soran9 ayben merakli olsam herkese atmis olurdum ztn
- 9 ay
herkese yayılmıs zaten atmana gerek yok yazık karı
Soran9 ayhayir
- 9 ay
kanka hakkını helal et
Soran9 aytamam
9 ayAdam değilmiş o
10 Yorumla
9 aygeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYüzün gözüküyor muydu?
012 Yorumla
Soran9 ayhayir
Cevap sahibi9 ayEe senin olduğunu nerden anladılar? İnkar etseydin
Soran9 ayetmedim cunku cocuk aramadaoldugumun kaydini bile almis yani yalan soylesem nereye kadar edicektim iliskinin snundan basina kadar kisacasi aileme yaymak icin koz toplamis
Cevap sahibi9 ayBizim arkadaşa yaptılar benzerini yüzü gözükse bile, kız ailesine yapay zeka ile yapıyorlar ben değilim dedi. Ailesi inandı
Soran9 aybenimkiler inanmaz
Cevap sahibi9 ayResimler duruyor mu?
Soran9 ayevet onda hala sakliyoramaci ne bilmiyorum
Cevap sahibi9 aySende var mı o resimler?
Soran9 aykendi resimlerim yok onunda resimlerini tutmadim kimsenin kozunu tutmam ki
Cevap sahibi9 aySenin resimlerini merak etmiştim
Soran9 ayyok hayir ben tutmuyorum
Cevap sahibi9 ayOlsa atar mıydın bana?
Gizli Üye(25-29)9 ayŞikayet et mutlaka, cezasını çeksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayKendi düşen ağlamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayPolisi ara
00 Yorumla
9 ayNasıl resim ki
00 Yorumla
9 ayŞikayett ett