Dünyada bu gibi görüntüleri yayınlayan binlerce site var. ola ki birinde denk gelirsen, site ile iletişim kurarak o görüntüyü kaldırtabilirsin. kaldırtmadan önce, o siteyi kaydedip sağlam bir avukatla, o şahsın neyi var neyi yok tazminat ile alırsın ve onuda hapse atarlar. bu hem bilişim dünyasında hem kişisel verileri paylaşmakda hemde ahlaksızlık suçudur. Sadece boş tehtitler savurur, seni korkutup daha fazla istediğini yaptırtmak ya da para sızdırmak olabilir. Ne yaparsa yapsın, ne derse desin itibar etme ve sakin kal.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayBenim bu sitede gördüğüm kadınlar susup pustukça acaba başıma bir şey gelir mi korkusuyla karşıdakine yalvardıkça ricalar ettikçe erkekler kendini daha güçlü hissedip karşı tarafı daha da zorbalıyor. “Yay bakalım görüntüleri seni nasıl mahkeme mahkeme süründürüp insanların görüntülerini yayan pislik birisi olduğunu çevrene yayıyorum” diyip geri adım atmazsan zaten hiçbir şey yapamaz. gerçekten de instagramda takip ettikleriyle iletişim kur görsün gününü rezil etmek ne demekmii
00 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı.
4 ayKorktuğunu belli etme sakın , yoksa bunu koz olarak kullanır, her hangi seni tehdit edici davranır ve isteklerde bulunursa savcılığa şikayette bulunacağını söyle asla isteklerini kabul etme işin içinden çıkamazsın sakin kal ve duruşun olsun
00 Yorumla
4 ayTehditmi ediyor neden korkuyorsn ki? Ayrıca korktğunuda sakın ona belli etme iyice ağına düşersin eğer öyle şerefsiz biriyse.. tehidt ediyorsa polise şikayet edicem dr güçlü durmaya çalış yoksa ters teper
21 Yorumla
Soran4 ayUygulamadaki hesabımı sildim Şu an İkimiz de birbirimize ulaşamıyoruz
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gerçekten üzüldüm, çok stresli hissettiğin belli… Önce şunu bil, bu utancı tek başına yaşayan ilk kişi sen değilsin, yalnız değilsin.
Bak güzelim, yüzün tam görünmüyorsa, kimliğini belli edecek net bir şey yoksa yayılırsa bile seni tanımaları oldukça zor. Yine de tedbir önemli. O kişiyi her yerden engelle. Uygulamada şikayet et, “izin vermediğim kaydı aldı” diye belirt.
Canım, tehdit ederse kesinlikle korkup istediğini yapma. Ekran görüntüsünü ve yazışmaları sakla, bu çok önemli. Gerekirse ileride hukuki süreçte işine yarar.
Ailenden çok korkuyorsun biliyorum ama güvenebileceğin birini bulursan, abla, kuzen, rehber öğretmen, psikolojik danışman gibi, açılman seni çok rahatlatır. İçine atarsan kaygın büyür.
Canım, şu an yaptığın en doğru şey pişman olup kendini korumaya çalışman. Bundan sonra kimseyle böyle şeyler yapmamak, hele yüzünü açmamak, en büyük kalkanın. Ama bu hatayı yaptın diye “ben bittim” değilsin, gerçekten değilsin.
İstersen detay yaz, hangi uygulama, ne dedi, birlikte adım adım ne yapabileceğini konuşalım 💻🩷03 Yorumla
Soran4 ayMesajlar gitti hesabı sildim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayHesabı silmen iyi olmuş ama kanıtlar da gitmiş 😔 Bundan sonra o kişi yazarsa sakın cevap verme, direkt engelle 🚫 Eğer seni tehdit ederse kesinlikle istediğini yapma, korkup boyun eğme. Böyle durumlarda suç onda, sende değil.
İçine atma canım, güvendiğin birine açılmayı düşün bence; rehber öğretmen, okul psikoloğu, abla, kuzen… Hem duygusal destek hem yönlendirme açısından çok rahatlatır 💗 Bundan sonra asla yüz, isim, yaş, şehir verme, hele hele görüntü yok 🙅♀️ Bunu da kendine ders say, yük gibi taşıma lütfen 🌸
Soran4 ayBir de onunla hiçbir şey yapmazsam bir sorun olmaz değil mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
O an neler olacağını kimse kestiremez, tabi atmamak en iyiside, attınsa o siteden uzaklaş irtibatı kes, uzak dur, ne kadar diyalogda kalırsan o kadar taviz verirsin
019 Yorumla
Soran4 ayZaten o hesabı sildim bir de onunla görüşme ihtimalim yok
Soran4 ayYa Korkuyorum işte o yüzden stresliyim Zaten yapısal olarak da biraz
Soran4 ayBir daha asla atmayacağım zaten Tövbe ettim sadece bunda bir şey olmasın diye dua ediyorum korkuyorum
Soran4 ayPaylaşmam ama kızla erkek vücudu bir olmuyor
Soran4 ayBir daha Zaten paylaşmayacağım aileme de söylemek istemiyorum çok kızarlar diye gece boyu ağladım o yuzdn😭😭
Soran4 aySöylemeyeceğim zaten Sadece korkuyorum
Soran4 ayNe yapacağım peki
Soran4 ayBir daha asla yapmayacağım ama ya Bir şey olursa diye korkuyorum işte zaten dedim yapmayacağım
Soran4 ayAldım zaten ama korkudan oluyom
Soran4 aytamam.
İnternet & Teknoloji konusunda 618 cevap paylaştı. Yüzün gözükmüyorsa sorun etme milyonlarca video var ona benzer
03 Yorumla
Soran4 ayIşte birazcık görünüyor Ben de ondan korkuyorum zaten
Soran4 ayYüzümün hiç görünmediğinden emin olsaydım korkmazdım
Bnmde yaptığım çok oldu hiç öyle bşe yapmadım yapmam zaten bir kayıt vs olmuyor bnmde başıma hiç sorun gelmedi zaten yüzler gözükmüyor
00 YorumlaNormal seksting kesmiyor galiba görüntülü yetiyor 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayCekinecek ne var bundan gençsin ve isteklinin sana dokunmayan seni gorde nolcsk
02 Yorumla
Soran4 ayRezil olurum tanıdığım biri görsün istemiyorum çok utanıyorum
Cevap sahibi4 ayHiç bir şey olmaz internet çok geniş bir alan sana denk gelmezler
Gizli Üye(30-35)4 ayBen hepsini izliyorum, yayıldıysa mutlaka görmüşümdür. Görsem tanırım yani
010 Yorumla
Soran4 aySen beni tanımıyorsun ki yüzüme falan bilmiyorsun nereden bileceğim orada olup olmadığını fotoğrafın Sen bana söylemezsin yani
Cevap sahibi4 aySeni görürsem bilebilirim 🤔
Soran4 ayNerden bılcen djjfj
Cevap sahibi4 ayYayılan siteleri günlük olarak takip ediyorum 😅 seni gördüysem bilirim mutlaka tanıdık gelirsin. Ama önce seni görmem lazım işte xbdhdhd
Soran4 ayIşte kendimi göstermeyeceğim O yüzden bilemezsin görüşürüz
Cevap sahibi4 ayO zaman bilemem tabi 🤔
- 4 ay
Sakın tek birine güvenip foto atma bunlar hep yalancı seni korkutup foto alacaklar sonra onlarda tehdit eder. Sakın
Cevap sahibi4 ayAblam sen nasıl insanlara denk gelip neler yaşadın öyle? :( Böyle düşünmen gerçekten üzücü çünkü muhtemelen kimseye güvenip kendini açamayacaksın. Güven problemleriyle yaşamak çok zor, sana kolaylıklar dilerim
- 4 ay
Sus sus sapıksınız hepiniz siteyi komple yaksak ülke kurtulur
Cevap sahibi4 ayPeki ablam yak gitsin, ne yapalım 🤷🏻
Gizli Üye(25-29)4 ayO an azginlikla insan anlamıyor sonradan pişman oluyor
01 Yorumla
Soran4 ayEvet aşırı pişman oldum Bir daha asla yapmam Tövbe Ettim
Gizli Üye(36-45)4 ayNormal bir foton var mı onda. Giyinik vs varsa yapma ihtimali var videolarla paylaşabilir.
00 Yorumla
4 ayYayılabilir karşı tarafın insafına ve insanlığına kalmış
00 Yorumla
4 aySen paylaşınca da rezil olacam zaten polise giderim hayatını kaydırırım senin de.
01 Yorumla
Soran4 ayOna daha ulaşamıyorum ki hesabımı kapattım
4 ayOnun sana yazdığı tehdit mesajlarıyla polise gidip şikayetçi ol
016 Yorumla
Soran4 ayTehdit etmedi ben Sadece korkuyorum namusuma bir şey olur diye Keşke yapmasaydın bir daha asla yapmayacağım
- 4 ay
Sana görüntün bende var demek zaten şantaj ve tekrarını ister yani
Soran4 ayUygulamadaki hesabımı sildim Şu an bana istese de ulaşamıyorum
Soran4 ayUlaşamıyor*
- 4 ay
Onda görüntün olup olmadığını öğren bence
Soran4 ayVardır herhalde öyle dedi işte yayılır diye korkuyorum başka bir derdim yok
- 4 ay
Bak şimdi eğer varsa sana atmasını söyle belki seni kandırıyordur
- 4 ay
Aynı tuzağa düşürmek için seni
Soran4 ayYa vardır diye düşünüyorum yalan söylediğini sanmıyorum pişman oldum keşke atmasaydım böyle Bütün vücudum tamamen yok ama var işte Yüzümde bellı de oluyor biraz yani tanıdık Biri görürse hemen anlar
- 4 ay
Sen gördün mü
Soran4 ayBir yerde görmedim şu an İnşallah bir yerde karşıma çıkmaz yani inşallah paylaşmamıştır aşırı korkuyorum
- 4 ay
Hangi sayfada oldu bu
Soran4 ayLitmec
- 4 ay
Anladım
- 4 ay
Korkma bir şey olmaz
Soran4 ayİnşallahhh
Bana da bu duruma benzer oldu.
Sonra s. Ettim ya uğrasamadim😂
00 Yorumla
4 ayAlmamıştır ya ben sana anlatayım seni oyuna getiriyor gizzlisinn nde şuann
00 Yorumla
4 aySavcılığa şikayet et. Hayatı kaysın oe nin
01 Yorumla
Soran4 ayMesajları ve uygulamayı sildim bir şey yapamam zaten öyle bir şey de yapmak istemiyorum Çünkü ailem bilmiyorum öyle söylemeyeceğim
4 ay6 ay boyunca mı yaptın?
05 Yorumla
Soran4 ayHayır sadece bir iki kere yaptım 6 ay önceki olay anlamında söyledim
- 4 ay
6 ay da bişey olmadıysa olmaz zaten kendisi için saklar en fazla korkucak bişey yok… bi daha yapma böyle şeyler ne gerek var aç filmini seyret
Soran4 ayO görüntülerini onda olduğunu daha bir iki gün önce öğrenip hesabımı sildim bana ulaşamazsın diye
- 4 ay
İyi yapmışsın… ama bi sıkıntı çıkmaz
Soran4 ayInsss
İnternet & Teknoloji konusunda 388 cevap paylaştı. Yok beee yayilmaz bişey olmaz
09 Yorumla
Soran4 ayİnşallah internette görüyorum böyle videoları diye korktum öyle tamamen tüm vücudum belli olmuyor İnşallah bir şey olmaz
- 4 ay
Yok yahu kimse uğraşmaz yani aklı başında kişi uğraşmaz
Soran4 ayKötü birisi aklı başında değildir ama
- 4 ay
Hmmmm bak bu iyi bişey değil kötü biriyse neden böyle bişey yaptın anlık birşeymiydi
Soran4 ayYani evet bir anlık bir şeyle oldu yani kötü birisi olduğunu düşünüyorum değil de hani birazcık sa pık olduğunu
Soran4 ayKeşke yapmasaydım dedim ya bir daha yapmayacağım ama korkuyorum işte ya sorun olursa diye o kişiyle bütün irtibatımı kestim hesaplarım falan kapalı
- 4 ay
Yok beeee kimler neler neler yapıyor sıkıntı etme olur öyle anlık libido artışı ile takma kafana ne görünmüş olabilir sanki
Soran4 ayİnşallah bir sıkıntı çıkmaz yoksa aşırı kötü olurum
- 4 ay
Yok yok sakin ol bişey çıkmaz ayrıca o diyelim ki öyle biri herkes aynı değil
Gizli Üye(25-29)4 ayBence pişman olma bu bi deneyim, sadece yüzünü gösterme rahat ol
013 Yorumla
Soran4 ayBir şey olur mu sence Çok korkuyorum
Cevap sahibi4 ayHic korkma bise olmaz, yüzünü göstermemissin zaten, bunlar. normal her insan yapiyo, sen yeterki soğuma cinsellikten
Soran4 ayYanlışlıkla görmüş olabilir işte birazcık göründü gördüm yüzünü falan dedi böyle çok Bir de tam bilmiyorum ki ya hatırlamıyorum bayağı birkaç ay öncesi
Cevap sahibi4 ayGzldn ckim de gl bakalim
Cevap sahibi4 ayGl bakalim
Cevap sahibi4 aySana şimdiye kadar ulasmadiysa sorun yok
Soran4 ayPekiii
Soran4 ayAma daha 2 gün oldu uygulamayı sileli nereden ulaşacak numaram falan gitmiyor
Cevap sahibi4 ayGlll
Soran4 ayBilmiyor*
Cevap sahibi4 ayGlcenmi
Soran4 ayYokk
Cevap sahibi4 ayCekinme
- İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı.
4 aySanmam mastırbasyon için sakloyor
02 Yorumla- 4 ay
Sen nasılsın
Soran4 ayMoralim çok bozuk gece ağladım anneme Babam da söyleyemiyorum aşırı kızar diye
4 ayİstediğin yere yayabilirsin de
10 Yorumla
4 aySözünden çıkma adamın
00 Yorumla
4 aynasıl yaptıysanız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayYanlışlıkla ekran kaydı hmm. O da iyiymiş ☺️
014 Yorumla
Soran4 ayYanlışlıkla değil bilerek ekran kaydını
Soran4 ayAlmıs
Cevap sahibi4 ayAradan uzun zaman geçmiş, kimseyle paylaşmaz. Aynı şeyleri kendisi de izlemekten sıkılmıştır. Panik yapmana gerek yok
Soran4 ayBir yerde paylaşırsa diye korkuyorum ya önceden paylaştıysa haberim yoksa falan
Cevap sahibi4 ayEndişe etme, kimse bu riski almak istemez. Çoktan yok olmuştur videolar. Benim de görüştüğüm kişiler oldu. Bir kişinin bile görüntüsü olmadı bende.
Soran4 ayIşte görüntü var dedi bir süre sonra siler mi ne yapar bilmiyorum
Cevap sahibi4 ayPanik yapma, sadece zarf atıyor daha fazlası için. Eninde sonunda silecek görüntüleri. Sadece senin gözünü korkutmaya çalışıyor.
Soran4 ayOnunla konuşmuyoruz bir şey demedi Zaten paylaşırım falan diye korkuyorum sadece hesabım yok zaten sildim Bana ulaşamıyor
Cevap sahibi4 ayEn iyisini yapmışsın sıkma canını ❤️
Cevap sahibi4 ayİçini dökmek istersen konuşabiliriz, beklerim 😇
Soran4 ayYok saol
Cevap sahibi4 ayNasıl istersen 😌 dikkat et kendine bozma moralini 🙂
Soran4 ay😊😊💝
Cevap sahibi4 ay❤️😇
4 aySeni kandırıyor salla gitsin
018 Yorumla
Soran4 ayPaylaşacağım demedi Zaten sadece pişmanım yayılır diye ben kendimi korkuyorum günaha girmek istemiyorum Keşke yapmasaydım
- 4 ay
Sana gel beraber olalım mı diyor
Soran4 ayHayır hiçbir şey demiyor sadece ben paylaşır diye korkuyorum utandım
- 4 ay
Sen uygulamayı sildin mi ona engel attın mı
Soran4 ayBen uygulamadaki hesabımı sildim Evet
- 4 ay
Takma o zaman yüzün de yok ama keşke böyle bir şey yapmasaydın foto görüntü falan ya da fotolar tek görünümlük olsaydı
Soran4 ayYüzüm biraz var işte korkuyorum
Soran4 ayBiliyorum ben de aşırı pişmanım keşke yapmasaydım Ne bileyim o anlık bir şeyle
- 4 ay
Tamam anlık zevkte insan kendini kaybediyor sana hak veriyorum
- 4 ay
Sana gönderdi mi video yu gördün mü sen
Soran4 ayYani şöyleyken kaydı aldım falan dedi Bir de göğsümü gostermıstm onu attı
- 4 ay
Yüzün yoksa sıkıntı yok gügüs te sen belli olmuyor isen
Soran4 ayYüzüm hafıf gorunuo
- 4 ay
Yani neden paylaşım yaparım diyor ki amaç ne senden ne istiyor onu önce bir sormn lazım
Soran4 ayPaylaşacağım falan demedi ben sadece paylaşırsa diye korkuyorum
- 4 ay
O dememiş sen neden bu kadar panik yaptın başkası ile de mi yaptın sanal
Soran4 ayYa paylaşırsa diye korkuyorum
- 4 ay
🤔
Gizli Üye(18-24)4 ayŞimdiye 500 kere olurdu olsa
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı.
4 ayYayılsın izleriz
07 Yorumla
Soran4 aySaçma sapan şeyler söyleme
- 4 ay
İzleriz bakarız
Soran4 aySuss
- 4 ay
Çok iyi bee
Soran4 ayJFJJFKKCJGCK
- 4 ay
Devamı gelir mi
Soran4 ayAynn
4 ayyayılır hangi uyg bu?
02 Yorumla
Soran4 ayLıtmec
- 4 ay
kanka y. az bna
Adama şöyle silsin
01 Yorumla
Soran4 ayTamam hemen siler Zaten ben öyle dedim diye
4 ayCanım böyle şeylere dikkat et
011 Yorumla
Soran4 ayBiliyorum bir daha asla yapmayacağım zaten Tövbe ettim ama bir şey olur diye çok korkuyorum
- 4 ay
bir şey olmaz ama yüzün ne kadar çok belli oluyor rahatsız edecek tarzda mı kafana takma
Soran4 ayYa bilmiyorum öyle görüntü var dedi atacağım falan bir yere demedi Zaten de ne bileyim ben atar diye korktum bilmiyorum Ne kadar belli olduğunu o an fark etmedim
- 4 ay
devam et diye demiştir bence yoktur bir şey
Soran4 ayKorkuyorum hesabımı sildim zaten bir daha bana ulaşamayacak
Soran4 ayAma yayılır insanlar görürse aşırı utanırım o yüzden korkuyorum
- 4 ay
olmaz canım 3 günlük dünya hiç bir şey olmaz
Soran4 ayInşallah Çok teşekkür ederim
- 4 ay
rica ederim korkma tamam mı
Soran4 ayTmm🥺💝
- 4 ay
canım ♥
Tehdit mi ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKişiyi direk engelle
07 Yorumla
Soran4 ayZaten hesabımı sildim birbirimize ulaşamıyoruz
Cevap sahibi4 ayDediklerini umursama eğer önemser ve tavı verirseniz fazlasını ister
Soran4 ayIstemez diyorum ya birbirimize ulaşamıyoruz zaten sadece paylaşır bunları diye korkuyorum Yoksa o bana bir şey yapamaz ulaşamaz bana yani
Cevap sahibi4 ayBunu onemseme onun içinde aşırı riskli bir durum
Soran4 ayKendi paylaşması onun için de mi tehlikeli onu mu demek istiyorsunuz
Cevap sahibi4 ayEvet
Soran4 ay😊😊😊
Gizli Üye(18-24)4 ayBişey olmaz salla
02 Yorumla
Soran4 ayİnss
Cevap sahibi4 ayOlmaz olmaz korkma
Gizli Üye(45 üstü)4 ayTehdit mi ediyor
02 Yorumla
Soran4 ayHayır
Cevap sahibi4 ayNe diyor
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yayilmaz inşallah
01 Yorumla
Soran4 ayInsallah
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayyayılmaz
00 Yorumla Hangi uygulama
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aykeşke atmasaydin
03 Yorumla
Soran4 ayBir daha zaten asla atmayacağım öyle bütün vücudum görünmüyor böyle ama yine de işte korkuyorum birazcık
Cevap sahibi4 ayinşallah bir yere atmaz ama bence korkutuyor seni
Soran4 ayBeni korkutmaya çalışmıyor zaten Bana ulaşamıyor Şu an ben paylaşır diye kendi kendime korkuyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar