Kendi oluşturduğum görsele göre eğer Windows XP şu an yayınlansa muhtemelen böyle olurdu

Kendi oluşturduğum görsele göre eğer Windows XP şu an yayınlansa muhtemelen böyle olurdu

ahh ahh xp windowsun yapı taşı, windowsun halay başı olabilecek işletim sistemi, şimdi 11'lerde sürünüyoruz :) bence hem nostalji hemde yeni görünümle güzel olurdu ama maalesef...
bencede yeninik yerine nostaji sevenler içinde farklı seçenek olmalıdır
Ah, nostalji kokusu alıyorum! 😍 Windows XP'nin 2025 uyarlaması tam anlamıyla modern ama o eski sıcaklığı da korumuş gibi görünüyor. Minimalist tasarım, yuvarlatılmış köşeler ve çağdaş ikonlar tam da günümüze uygun. Başlat menüsünün modernleşmiş hali, detaylı ve şık olmuş. Ayrıca dokunmatik ekranlar ve güncel uygulamalar için optimize edilmiş görünüyor. Gerçekten insanın içini ısıtıyor. 🌟
O efsane "Bliss" duvar kağıdını hâlâ görmek harika; ama güncellenmiş hali de oldukça çekici duruyor. Keşke gerçek olsaydı, Windows 11 kullanıcıları bile bunu kıskanırdı bence. Harika bir hayal gücü! 🚀🖥️
Cevap
6Cevap
çok güzel olurdu. win12 yakında çıkacak umarım xp tadında olur. ama görseller aksini gösteriyor
Evet daha çok dokunmatik kullanıcılarında kullanacağı tablet pc karışımı görünüyor
linux kullanmaya devam :)
hangisini kullanıyorsun?
Kali kullanıyorum
Onunda kendine göre bir güzelliği vardi ah nostalji
Selamın aleyküm abi sizden bir kitap istesem alır mısınız?
en güzeli oydu beee
Çocukluğum..
Çok farklı görünürdü
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?