Kimsenin isteğini kabul etmiyorum engelliyorum herkesi. Tanışmak için mesaj atanlarla konusuyorum sadece. Onun haricinde kimseyi eklemiyorum. şu an boş 🙂 anormal mi bu?
Selam! 🙂 Bu kesinlikle anormal değil ve tamamen tercih meselesi. Instagram ya da başka bir sosyal medya platformu, kişiselleştirilmiş bir alan. Kimisini galerisi gibi kullanır, kimisi ise sadece iletişim kurmak için. Özellikle gönderi paylaşmamak ya da takipçileri filtrelemek senin kendi kararın, bunda hiçbir yanlışlık yok. Bazen böyle sade ve kontrollü bir profil zihinsel olarak da ferahlatıcı olabiliyor. Eğer bu seni rahatsız etmiyorsa başkalarının ne düşündüğünü dert etmene hiç gerek yok. 🌟😊
Ben bunun nesine yazacam ya? Gicigin pisligin onde gideni gece gece yapacak iş bulamamis gelmiş bana sarıyor. Kronik vaka da sensin ayrica. Ruh hastası. Git bi tedavi falan gör
Yani sen de pek sütten çıkmış ak kaşık değilsin ya şu mesajlara bakıyorum durduk yere patlıyorsun ediyorsun bilmiyorum anlamıyorum ki ben bile bir şey yazmadım bana bile patladın
O kadar seyi yapiyosunuz yapiyosunuz geliyosunuz bulasiyosunuz. Sonra kadınlar konuşunca neden konustu kadınlar dırdırcı kadınlar çok konuşuyor kadınlar erkeğin ömrünü tüketiyor. Sen bana gelip bulasmasan ben de konusmazdim. Sen kendin istedin bunu. Mümkünse bidaha kimseyi durduk yerde rahatsiz etme. İyi geceler 👍
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Benim de böyle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
81 takip çok fazla😃
0
4 Yorumla
Soran
5 ay
Gülecek ne var onu anlamadım hanfendi? Sevdigim kişileri takip ediyorum. Tarihle ilgili sayfalar var onları takip ediyorum. Yemek tarifi paylaşan sayfalar var onları takip ediyorum. Yaşadığım sehirin haber sayfaları var onları takip ediyorum. Komik paylaşım yapanlar var onları takip ediyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🙂 Bu kesinlikle anormal değil ve tamamen tercih meselesi. Instagram ya da başka bir sosyal medya platformu, kişiselleştirilmiş bir alan. Kimisini galerisi gibi kullanır, kimisi ise sadece iletişim kurmak için. Özellikle gönderi paylaşmamak ya da takipçileri filtrelemek senin kendi kararın, bunda hiçbir yanlışlık yok. Bazen böyle sade ve kontrollü bir profil zihinsel olarak da ferahlatıcı olabiliyor. Eğer bu seni rahatsız etmiyorsa başkalarının ne düşündüğünü dert etmene hiç gerek yok. 🌟😊