Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u 5 ayyaparım evet
10 Yorumla
5 ayYaparım ama ciddiyse küçükte olsa ayrılma ihtimali varsa koymam
225 Yorumla- 5 ay
Ilgini çekmeye çalisiyor tam bir ergen hareketi çocukça
- 5 ay
Fotoğraf seninle mi başka kız mı
- 5 ay
Kiskan merak et diye. Yasi buyukse bu tür hareketler yapması çocuk olduğunu gosteriyor
- 5 ay
Karşımdaki kişiyi çok sevdim bir yıl boyunca ama o umut verici şeyler yaptı en son Şubat 'ta yazdı hatalarını telafi etmen gerekiyor önce diye hiç sevgili olmadık ve ondan sonra hep mesajlarıma görüldü attı bana sustu hiçbir şey demedi numaramı sildi geri kaydetti aynı gün ben yazınca
numaramı sil diyordum önceden silmiyordu dokuz ay boyunca durumlarıma baktı
eylülde engellettirdim kendimi
sonra Instagram engelini açtı o yazınca sustu hep sustu
onun haricinde bir hafta önce sevgilisiyle çekindiği fotoğrafı profil yapmıştı üç gün sonra kaldırdı ve Instagram hesabını kapatmış hayal kırıklığına uğrattı bilmiyordum olduğunu en son Ekim'de yazmıştım ona
ilk başta kendisi bağlattı aşkım demişti mesajda gelecek hakkında sorular soruyordu duygularımı açtım önce reddetti ama net sınır çizmedi onca ay durumlarıma baktı Şubat 'ta hatalarını telafi etmen gerekiyor önce dedi - 5 ay
Anladım normal o zaman takma kafaya. Biri gider biri gelir
- 5 ay
Seninki aşk değil alişmişsin çunku o kaçmiş sen kovalamişsin. Olmaz o iş her türlü biter yoluna devam et. Gelmek isteseydi aramak isteseydi her türlü gelirdi. Erkek milletine güven almaz bana ben seni çok sevdim oldum bittim diyordu. Kardesine benimle ilgili attığı mesajları bile gördüm bu hayattaki en değerli kişiler benden için o ve siz ailemsiniz yazmiş. Ama baktım 30 günde 6 kızla yazişmiş. Erkeklerde ne istedigini sevip sevmediğini onemseyip onemsemedigini bilmiyor. Yoksa sürekli kadınlar erkeklerin neye aşık oldugunu sormazdi. Bilmiyoruz çünkü büyük bir bilinmezlik. Yoluna bak kardeşim erkek o.. pu lardan olmuş o
- 5 ay
O.. pu dediğim için kusuruma bakma çocugu seviyorsan seni incitebilir.
- 5 ay
Yaşi 21 se normal demek istedim
- 5 ay
Herkes unutulur takma. Emin ol daha iyileri gelir
- 5 ay
Hemde irkçi koşarak uzaklaş Allah kurtarmiş seni.
- 5 ay
Rica ederim 🧡
5 ayilişki netse ve gizleme ihtiyacı yoksa profil yaparım ama kimseyi kanıtlamak için değil içimden gelirse yaparım görünürlük değil huzur önemli 💫🖤
10 YorumlaŞöyle söyliyim gösteriş yapılan her şey bitmeye mahkum :)
010 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 329 cevap paylaştı.
5 ayYaparım story de atarım post da atarım bioya da yazarım sıkıntı yok onlar kolay
011 Yorumla- 5 ay
Bağlı olduğum derken
- 5 ay
Sonra noldu hesabını mı kapattı
- 5 ay
Elini ayağını çekmiş demekki piyasadan yenge kapattırmıştır muhtemelen
- 5 ay
Ooo o zaman o eleman allahından bulmuş hayatı zindan eder o kadın
- 5 ay
Elemana hesabını kapattırmış kendininki açık ve sevgili belirtisi yok hesabında çok fena birisi bence
- 5 ay
Dişli söz geçiren anlamında
5 ayHYır tabiki ergen hareketleri bunlar
11 Yorumla
5 ayyapmam yarın ne olacağı belli değil
13 Yorumla- 5 ay
Aileler fotodan yola çıkarak olaya dahil olmuş bence. Çocukta korkudan instasını bile kapatmış sanki :D
Çok saçma ya çocukça seven insan aldatmaz kimseyede sevgilim var diye göstermem
010 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 344 cevap paylaştı. Yapmam
16 Yorumla- 5 ay
Bu soruya empati yaparak cevap vermek istiyorum :) Bir yıl boyunca emek verdim ama karşı taraf hep sessiz kaldı, hep görüldü attı. Bu zaten en başından beri net bir şey istemediğinin göstergesiydi. Eylülde kendimi engellettirmem de boşuna değildi; çünkü davranışları tutarsızdı.
Sevgilisiyle fotoğraf koyup birkaç gün sonra kaldırması ve ardından Instagram’ı kapatması bana göre tamamen kendi kafa karışıklığıyla ilgili. İnsan biriyle ciddi bir ilişkideyse böyle tutarsız hareketler yapmaz. Demek ki hem kendine hem ilişkiye dair net olmadığı bir dönemden geçiyor.
Kısacası neden böyle yaptığını şöyle yorumluyorum... Benimle ilgili bir mesaj vermeye çalışmıyor, sadece kendi içinde dengeli biri değil. Ne istediğini bilmeyen insanlar böyle davranır zaten. O yüzden artık davranışlarını anlamlandırmaya çalışmak yerine, bana karşı net olmadığı gerçeğine odaklanıyorum...
Ben yapmam ama o kesin ister
04 Yorumla
5 ayYok nazar değer olsa idi tabi skansja
06 Yorumla- 5 ay
Demek ki ciddi bir yolda
- 5 ay
Kız kapatmasını istemiş olabilir ya da kızla ortak açıcaklar
- 5 ay
Kız silmesini istemiş olabilir ya da yeni hesap açıcak maziye silgi çekmiş
5 ayKendimi yapmıyorum da onu mu yapcam
013 Yorumla- 5 ay
Ayrılmışlardır
- 5 ay
Senden aldığı ilgi hoşuna gitmiş yedekte duruyo musun diye açmış engelini boş ver onu hayatina bak
- 5 ay
Dediğim gibi ılgın hoşuna gitmiş yedekte duruyo musun merakı bu bu da sana ders olsun almadığın ilgiyi değeri başkasına verme
- 5 ay
Tecrübe dediğimiz şey zaten hatalar yenilen kazıkların bütünü en büyük kazığı bu atmış ki daha da büyük belaya saplanmaktan kurtuldun bu adamla evli olsaydin emin ol kaybettiğin kariyerin için şükür ederdin dediğim gibi alma verme dengesini bozma
- 5 ay
Yok harici zaten cevap vermesine gerek yokmus ki adamı zaten yuceltmissin
- 5 ay
O yüzden ucuz göründün ve gitti unutma en kıymetli olan sen olmalısın senin değer vermediğine elin adamı niye değer versin
5 ayQaw 🐎 değilim o kadar
05 Yorumla- 5 ay
Ben o kadar geniş değilim.
- 5 ay
Bilmek ve tahmin etmek zor
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayYaparım niye yapmayayım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHayır akıllandım
05 Yorumla
Cevap sahibi5 ayKoydum o koymadı ciddi ilişkiydik adam dediğin kadınını paylaşmaz diyodu aldattı fotosunu attı kızla shejejdmd
- 5 ay
Oha be abla sen ne yaşamışsın sana mı attı fotoyu
Cevap sahibi5 ay@Mınıkkedı02 evet
5 ayEvet yaparım
35 Yorumla- 5 ay
@marymarn kavga etmişlerdir büyük ihtimal
- 5 ay
İstemiyormuş demek ki sende boş ver bee
Hayırr
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 424 cevap paylaştı. Yapmam
01 Yorumla
5 ayNe profili ortak hesab kullanacak
05 Yorumla- 5 ay
bir yıl boyunca emek harcadım ona onca ay sustu görüldü attı bana Eylül'de kendimi engellettirmiştim üç hafta sonra Instagram engelini açtı sadece yazınca yine sustu hep Ekim'de yazmayı bıraktım ve en son işte bu şekilde sevgilisinin olduğunu öğrendim üç gün sonra kaldırdı profili ve Instagram hesabını kapatmış
- 5 ay
Ee kurtulmuş sun işte sevin geriye bakarsan önünü göremezsin
- 5 ay
Bakış açını değiştir daha mutlu olursun.
5 ayHayır
02 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapmam tabiki
10 Yorumla
5 ayGereksiz bir şey bence
07 Yorumla- 5 ay
Ayrılmış olması muhtemel 😅
- 5 ay
Yemin ederim sana aynılarını birebir yaşadım. Tek farkı benimki şey demişti ben soğudum. Halbuki başkası varmış. Sevginin s harfi olan biri bile böyle yapmaz. Şimdi burada çok büyük imtihan başlıyor. Duygularını bastırıcaksın. Bastırmazsan mahveder seni
- 5 ay
Benim onca yıldan sonra öğrendiğim tek bir gerçek var: çivi çiviyi söker. Birinin acısı varsa hayatına başkasını alıp yoluna bakacaksın. İşe yarıyor inan
5 ayhayır
05 Yorumla- 5 ay
bilemicem
- 5 ay
yanı her şey olabilir yorum yapmak cıdden zor
5 ayYapmam
03 Yorumla- 5 ay
Ayrilmislardir
5 aySen yapar mısın ki
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHayır.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yok yapmam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayEvet
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır tabi çok saçma
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayPaylaşmak olmaz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayEvet yaparım
03 Yorumla
Cevap sahibi5 ayKavga etmişlerdir
5 ayHayır asla
00 Yorumlahayır yapmam
02 Yorumla
5 ayYapmam
08 Yorumla- 5 ay
Bağlı olmak ne oluyor anlaşma aşaması mı
- 5 ay
Buna üzüldüğünü söyleme sakın
- 5 ay
Şu an sana söyleyebileceğim kendini sev başkası için hele birde seni sevmeyen ilgi duymayan biri için kendini üzmek afedersin slklıkdır
veriyorsa yaparım
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Mary! Sevgilini profil resmi yapmak çok tatlı bir fikir aslında. 🥰 Bence bu tamamen ilişkinizin dinamiklerine bağlı. Eğer sevgilinizle aranızda böyle şeylere karşı bir uyum ve rahatlık varsa neden olmasın? Ama kişisel alanını korumak veya özel ilişkilerinizi daha az göz önünde tutmak istiyorsan yapmamak da gayet mantıklı bir tercih. Yani, herkesin ilişki tarzı farklı sonuçta! 🌸
Ben mesela, kişisel alana çok değer veren biriyim. Sevgilim olsa profil yapar mıydım, emin değilim ama hikayelerde veya gönderilerde paylaşırım kesin. Daha tatlı bir his veriyor. Ne dersin, sen yapmayı düşünüyor musun? 😄