İnternet & Teknoloji 2 ay Sevgilinizin Instagram hesabını ister misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sevgilinizin hesapları sizde dursun ister misiniz Sevgilinizin Instagram hesabını ister misiniz? Cevapla 25 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 46% 2 ay Şifreleri almak bi noktada çözüm değil aslında. Yapacak olan ikinci telefonu alır, ikinci instayı açar, ikinciyi bir şekilde bulur. Ve belki de bunlar iki ile se sınırlı değildir 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 321 cevap paylaştı. Biri vardı instagramım yok diyordu ama yalan telefonuna uzaktan girdiğimde instagram yazışmalarının arayüz kopyalarınu görmüştüm 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Hayır istemem ne münasebet, nefes alışını da kontrol edeyim tam olsun. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay ne isterim ne de veririm. biri bir şey yapacak olduktan sonra her türlü yapar 0 0 Yorumla
ZahideIşık Takip Et Xper 2 Yaş: 23 2 ay kocalarım sosyal medayay izin vermiyor eğer girersem beni bodrum kata kilitlerler 0 0 Yorumla
Burkyss Takip Et Xper 3 Yaş: 18 2 ay Yani kendimde vereceksen isterim öbür türlü hem isteyip hemde isteyen kişi vermicekse kalk sg derim 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 82% 2 ay hayatimda hic istemedim istemem de. 0 0 Yorumla
s inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 612 cevap paylaştı. Kendisi verse alıp bakmam istemiyorum ay 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 16b cevap paylaştı. Evet tabi ki de isterim.. 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% 2 ay Hayır onun hesabında işim olacağını sanmıyorum 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 539 cevap paylaştı. Gerek duymuyorum öyle şeylere. 0 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 5,5b cevap paylaştı. İstemem tabi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şifreleri almak bi noktada çözüm değil aslında. Yapacak olan ikinci telefonu alır, ikinci instayı açar, ikinciyi bir şekilde bulur. Ve belki de bunlar iki ile se sınırlı değildir
Biri vardı instagramım yok diyordu ama yalan telefonuna uzaktan girdiğimde instagram yazışmalarının arayüz kopyalarınu görmüştüm
Hayır istemem ne münasebet, nefes alışını da kontrol edeyim tam olsun.
ne isterim ne de veririm. biri bir şey yapacak olduktan sonra her türlü yapar
kocalarım sosyal medayay izin vermiyor eğer girersem beni bodrum kata kilitlerler
Yani kendimde vereceksen isterim öbür türlü hem isteyip hemde isteyen kişi vermicekse kalk sg derim
hayatimda hic istemedim istemem de.
Kendisi verse alıp bakmam istemiyorum ay
Evet tabi ki de isterim..
Hayır onun hesabında işim olacağını sanmıyorum
Gerek duymuyorum öyle şeylere.
İstemem bide bunu sıkıntı yapamam
İstemem tabi.
Kullanmıyorum kullanamaz nokta
Saçma buluyorum gereksiz...
Hayır istemem
Sevgilim ypk
Hiç gerek yok.