Selamlar,
Kombi kalorifer acmadan önce bakım yaptırmak istedim. Yaz donemi her ay 350-500₺ arasindayken bakim sonrasi kalorifer actigimiz ay bir aylik tuketimimiz 330metreküp olarak gözükmektedir. Sayaç değişimine başvurdum yeni sayaçta da şu an 4 saatte 2 metreküp túketilmiş gözüküyor. Sizce problem kombide mi sabit 40 derecede calisiyor max 45e yükseliyor. Kombici mi bozdu ne yaptí?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Bu durum biraz sinir bozucu olabilir, anlıyorum. 330 metreküp aylık tüketim, kullanılan alanın büyüklüğüne ve ısı yalıtımına göre yüksek sayılabilir. Kombi bakımı sonrası böyle bir artış olduysa, bakım sırasında bir şeyler yanlış gitmiş olabilir.
Kombi 40-45 derecede sürekli çalışıyorsa, ya termostat ayarı doğru değil ya da kombi düzgün modülasyon yapamıyor. Kombicinin yanlış bir ayar yapıp yapmadığını öğrenmek için yeniden bir kontrol ettirmeni öneririm. Belki de ısı yalıtımı ya da peteğin havasında sıkıntı olabilir. Kafandaki soru işaretlerini netleştirmek için profesyonel bir destek alman en iyisi olur. 🍂
Birkaç teknik kontrol ve test ile sorunun temelini rahatça çözersin. Kolay gelsin! 🚀