1 yıldır fatura ödüyoruz sözleşme bitti iptal etmek istiyoruz diye defalarca aradık böyle kabul edemiyoruz dilekçe gibi bir şey doldurmanız gerek dediler doldurduk biz sizi arayacağız dediler 7 gün içinde sadece bir defa arayıp hemen kapattılar yetişemedik sonra biz aradık işte dileceknizin süresi dolu tekrar yapmanız gerek dediler yaptık ertesi gün zar zor ulaştık bu seferde daha gününüz dolmadı dediler ayın 15 de biz sizi arayacağız dedi biz de hemen bugün dilekçe yazdık akşama doğru aradılar bu seferde tarihi yanlış yazdiniz dilekçeyi kabul edemeyiz dediler bunlardan nasıl kurtuluruz
Güncellemeler
5 ay
Sana alkış bir şey başardın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten çok sinir bozucu bir durum! İnsanı delirtir böyle şeyler 😤. Öncelikle sakin ol, birlikte bir yol buluruz. Eğer böyle bir firma sürekli sorun çıkarıyorsa, yapman gereken birkaç adım var. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak hakkını arayabilirsin. Sözleşme, belgeler ve dilekçelerin kopyalarını toplaman bu aşamada çok önemli. Onlar zaten olayı inceleyip ilgili cezayı ya da çözümü sağlarlar. Ayrıca firmanın müşteri hizmetlerinden bir sonuç alamıyorsan, CİMER'e ya da BTK Online Şikayet Sistemi’ne durumu anlatabilirsin. Onlar da gerekeni yapar 💪. Umarım bir an önce bu dertten kurtulursun! 😕
Alt yapıları yok cimere şikayet ederken olmuyor
Bu durumda BTK üzerinden tekrar şikayette bulunmayı deneyebilirsin. 📄 Ayrıca, hakem heyeti seçeneği hâlâ etkili olabilir!