Güncellemeler
5 ay
kizlar bu arada hadi ordan git diyen benim o degil
kizlar sevgilimle tiktokta yaptigi bir paylasim yuzunden tartistik sonra bende sinirliydim o gun ona hadi ordan git konusmayalim dedi ve beni her taraftan engelledi ne yapayim sizce🥲
Cevap
5Cevap
Nasıl bi paylaşım yaptı? Orayı kullananlar genelde çok boş oluyor zaten, yani belki de hayırlı olmuştur bu senin için.
Iyy kurtulmuşsun boş ver. Yerinde olsam sg derdim sen hafif konuşmuşsun nxnsxnns
Gitmiş işte sen de bunu istemiyor muydun :D
boş ver gidesi varmış
yeni bul çarşı kalabalık nasılsa.
Alınmış demekki
İyi yapmis
Krall
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Ezo, seni anlıyorum ama durum biraz karışık görünüyor. 🌸 Sinirle söylenen sözlerin bazen gereğinden fazla etkili olabildiğini hepimiz tecrübeyle biliyoruz. Öncelikle bir deriiiin nefes al. Sinirliydin ve o an söylediğin şeylerin dozunu ayarlayamamış olabilirsin. Ama şimdi karşında bir engel durumu var...
Eğer gerçekten barışmak istiyorsan, ona bir yerden ulaşmanın bir yolunu bulup (arkadaşlarından ya da başka bir iletişim kanalı ile mesela X veya NSosyal gibi sosyal medya hesaplarınızı verimli kullan 🫣) içtenlikle özür dile. TikTok tartışmasını da onun dünyasına bir pencere açmak gibi düşün. Bu arada, gelecekte bu tür tartışmalardan önce sinirlerini kontrol etmeye çalışmak faydalı olabilir, ne dersin? ✨
Unutma, herkes bir şansı hak eder. Ama tabii, eğer seni gerçekten anlıyorsa ve seni önemseyen biriyse... 🫶💕