Flort sorunlari?

3 ay önce bir çocukla flört ediyorduk, sonra o “yapamıyorum, geçmiş konuşmalar aklıma geliyor” diyerek bitirdi. Sonrasında arkadaşça tekrar konuşmaya başladık ve bastira bastira dostum kanka kral bro arkadasiz diyordu ama ara sira askım, güzelim gibi hitaplar kullanmaya devam etti.

Ben TikTok kullanmıyordum, onun için özel bir hesap açmıştım ve hesapta sadece o vardı. Geçen gün sabah beni hesaptan çıkarmış. Sorduğumda “ara sıra konuşuyoruz çünkü, ne olduğumuzu bilmiyorum” dedi. Buna rağmen konuşmaya devam ettik, ama bu süreçte bana karşı pasif agresifti.

Beni hesaptan çıkardıktan sonra ben de gelen takip isteklerini kabul ettim. Eklediklerim 6 erkek 2 kızdı, hepsi benim normal arkadaşlarım (erkekler Snap’te de ekliydi, flört vs. yok). Bu durumu öğrenince çok sinirlendi. Kız kankasından takipçi listemi istemiş, sonra beni TikTok’tan engelledi.

Engelledikten sonra neden engelledigini sordum bana ağır küfürler etti, hakaret etti. Ben sadece ne yaptığımı sordum ve böyle bir tepkiyi hak etmediğimi söyledim. O ise “tiktoğu senin için açtım deyip içine flörtlerini doldurmuşsun” dedi ve konuşmak istemediğini söyledi.
Flort sorunlari?