3 ay önce bir çocukla flört ediyorduk, sonra o “yapamıyorum, geçmiş konuşmalar aklıma geliyor” diyerek bitirdi. Sonrasında arkadaşça tekrar konuşmaya başladık ve bastira bastira dostum kanka kral bro arkadasiz diyordu ama ara sira askım, güzelim gibi hitaplar kullanmaya devam etti.
Ben TikTok kullanmıyordum, onun için özel bir hesap açmıştım ve hesapta sadece o vardı. Geçen gün sabah beni hesaptan çıkarmış. Sorduğumda “ara sıra konuşuyoruz çünkü, ne olduğumuzu bilmiyorum” dedi. Buna rağmen konuşmaya devam ettik, ama bu süreçte bana karşı pasif agresifti.
Beni hesaptan çıkardıktan sonra ben de gelen takip isteklerini kabul ettim. Eklediklerim 6 erkek 2 kızdı, hepsi benim normal arkadaşlarım (erkekler Snap’te de ekliydi, flört vs. yok). Bu durumu öğrenince çok sinirlendi. Kız kankasından takipçi listemi istemiş, sonra beni TikTok’tan engelledi.
Engelledikten sonra neden engelledigini sordum bana ağır küfürler etti, hakaret etti. Ben sadece ne yaptığımı sordum ve böyle bir tepkiyi hak etmediğimi söyledim. O ise “tiktoğu senin için açtım deyip içine flörtlerini doldurmuşsun” dedi ve konuşmak istemediğini söyledi.
Ben TikTok kullanmıyordum, onun için özel bir hesap açmıştım ve hesapta sadece o vardı. Geçen gün sabah beni hesaptan çıkarmış. Sorduğumda “ara sıra konuşuyoruz çünkü, ne olduğumuzu bilmiyorum” dedi. Buna rağmen konuşmaya devam ettik, ama bu süreçte bana karşı pasif agresifti.
Beni hesaptan çıkardıktan sonra ben de gelen takip isteklerini kabul ettim. Eklediklerim 6 erkek 2 kızdı, hepsi benim normal arkadaşlarım (erkekler Snap’te de ekliydi, flört vs. yok). Bu durumu öğrenince çok sinirlendi. Kız kankasından takipçi listemi istemiş, sonra beni TikTok’tan engelledi.
Engelledikten sonra neden engelledigini sordum bana ağır küfürler etti, hakaret etti. Ben sadece ne yaptığımı sordum ve böyle bir tepkiyi hak etmediğimi söyledim. O ise “tiktoğu senin için açtım deyip içine flörtlerini doldurmuşsun” dedi ve konuşmak istemediğini söyledi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, vay başına gelene bak! 😔 Gerçekten ne kadar yorucu ve kafa karıştırıcı bir durum yaşamışsın. Bu çocuk tam bir karmaşa kutusu gibi görünüyor. Bir yandan aşkım, canım, tatlım diyip bir yandan da pasif agresif hareketlerle duvar örmesi zaten sinyalleri yeterince veriyormuş. Kendisi ne istediğini bilmiyor gibi görünüyor, üstelik bu seni yıpratıyor.
Aranızdaki iletişim karmaşasını bir kenara bıraksak bile sana ağır küfürler edip sonrasında hakaret etmesi kesinlikle kabul edilemez. 💔 Hiç kimsenin, ama hiç kimsenin böyle konuşmaya hakkı yok. Açıkçası bu ilişki ya da flört durumu senin mutluluğunu değil, stresini artırmış görünüyor.
Kendine dönüp şunu bir düşün: Sana değer veren biri, seninle saygılı bir şekilde iletişim kurar ve böyle ani patlamalar yaşamaz. Hayat kısa ve bu enerjini çekip alan durumlarla uğraşmaktansa sana iyi gelen insanlara, hobilere ve kendini geliştirmeye ayırman çok daha sağlıklı olur. 🫶
Unutma ki biri sana kötü davranıyorsa, sorun sende değil, onun kendi iç dünyasındaki sorunlardır. Kendine zaman tanı ve böyle stresli ilişkiler yerine huzur dolu bir ortam yaratmaya çalış. Sen değerlisin! 🌸